|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PDP in še vedno brez
20.10.2006 15:21:28   
Slončica
mleka????
Ali je to normalno?
Danes imam namreč dan D in sem še vedno brez mleka, kot seveda brez popadkov.
To je moja prva nosečnost.
A se je še kateri to zgodilo, ker ko se pogovarjam s kolegicami so ble vse že prave mlekarne, jst pa še vedno nč, razen zelo lepega dekoltejauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PDP in še vedno brez
20.10.2006 15:25:18   
StBarbara
Ni nujno, da imaš mleko prej. Mleko pride po porodu user posted image  
Najprej se boš mogla še malo matrat user posted image user posted image user posted image

Srečno user posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.10.2006 15:25:51   
Pikabu
Mleko se začne delati ene dva, tri dni po porodu. Takrat pride prav naval mleka. Prej je pa le kolostrum, ki pa ni nujno, da je pred porodom. Jaz ga pri Emi nisem imela, pri Maksu pa. Pa je pri Emi takoj po porodu bil, je Ema takoj vesela vlekla.

Srečno pri porodu. Pridi kaj k oktoberkam poklepetat, da ti bo čas hitreje minil.

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.10.2006 16:25:21   
lelaval
Mleko boš zagotovo dobila po porodu. Spomni se 2 dni po porodu na nas - takrat boš imela pravi naval mleka, dojke ful velike polne, težke.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.10.2006 17:50:16   
Slončica
Upam da res, moram pa vam povedat, da odkar sem na RR sem zvedla velik novih stvari pa še vsak dan se nasmejim.user posted image
Hvala za odgovoreuser posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.10.2006 20:32:09   
eya
Ja, mleko še pride... Malo bebico čimprej po porodu pristavi k prsim in tudi kasneje jo čimvečkrat pristavljaj, pa bo...

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.10.2006 20:35:21   
Maxica
Zaradi mleka se ne sekiraj. Boš videla, bodo že hormončki poskrbeli, da boš tretji dan po porodu polna, prepolna mleka.
Zaradi popadkov se pa tudi ne obremenjuj preveč. Jaz sem 8 dan po PDP, pa jih tudi še ni od nikjer.user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.10.2006 21:03:35   
šnucika
Jaz sem bila vedno ploh,med nosečnostjo so malo zrasle in po 30. tednu je včasih celo kaj ven priteklo.
Dva dni po porodu pa pravi naval mleka,zgledala pa sem kot Pamela Anderson....nisem mogla verjeti!
Tako,da se ne sekiraj!user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.10.2006 22:30:42   
BLAŽIKA
Veš jaz sem bila 12 dni čez rok in brez mleka. Ko pa sem rodila pa se je začelo še posebaj tretji dan, ko sem mislila da mi bodo explodirale.user posted image user posted image

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.10.2006 11:33:53   
TONČI.
Alo, saj ko rodiš še nimaš mleka. Imaš le neko mlečno osnovo. Jaz sem ga dobila šele 3 dan po porodu. Bil samo na glukozi. Brez skrbi, še zalival ti bo.user posted image

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?