|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PDP danes
28.4.2005 11:52:43   
timi.
Živijo punce!

Danes imam PDP, pa še čisto nobenih znakov. Pred dvemi dnevi sem bila pri ginekologinji, pa pravi, da sem še popolnoma zaprta, tudi popadki (na CTG-ju) so zelo blagi. Ni govora o nobenem čepku ali odtekanju vode...
Ker pa želim roditi v Postojni, sem poklicala v porodnišnico in so rekli naj se pridem vsaj pokazat (ker se je lahko v dveh dneh kaj zgodilo). Zdej me je pa ful strah. Čez dve dve uri grem na pot. Pa ne vem kaj me čaka, ali bo samo pregled, ali bodo kar sprožili... Panika! Prosim kakšno besedo, da se pomirim.

Hvala vsem! Poročam, ko se vrnem!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   PDP danes
28.4.2005 11:54:28   
Aja32
Punca - ti kar pojdi na pot proti Postojni - pa veliko uspeha. :kuza::kuza::kuza:
Še malo, pa boš imela štručko v svojem naročju. Naj te to drži pokonci.

LP A:nosecka:

(odgovor članu timi.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   PDP danes
28.4.2005 11:55:22   
Anonimen
Sprožili sigurno ne bodo, če CTG in UZ ne bosta pokazala, da je kaj narobe. Meni so npr. sprožili,ker sem imela premalo plodovnice. Jo je mali spil. Drugače pa pregled, koliko si odprta in lepo domov počivat, če bo vse OK.

Vso srečo!!!:miska::miska::miska:

(odgovor članu timi.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   PDP danes
28.4.2005 12:04:33   
Rozalija
Naj te ne bo strah, najbrž te bodo poslali domov, a vseeno vzami torbo s seboj. Pri meni je PDP minil brez posebnosti, malo pred polnočjo pa se je Lana le odločila malo potrkati. Lahko da boš danes še enkrat na poti v PO.

(odgovor članu timi.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   PDP danes
28.4.2005 12:06:30   
t_t_y
Verjetno ti res ne bodo sprožili. Jaz sem 4 dni čez rok, pa me še vedno pošiljajo domov, ker sem premalo odprta (pred 3 dnevi - 2cm), CTG pa tudi nič ne kaže.

lp

(odgovor članu timi.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   PDP danes
28.4.2005 18:01:27   
mia-1
Jest sm mela PDP ze 18.4, pa me se vedno posiljajo domov.CTG ne kaze nic, odprta pa sem 2cm(premalo).Mem obcutek za se bom pridruzila puncam v maju?!

(odgovor članu timi.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   PDP danes
28.4.2005 19:09:28   
timi.
Sem rekla, da sporočim, kaj se je zgodilo:

Res je, poslali so me domov, kot ste večinoma napovedale. Še vedno sem popolnoma zaprta. Čez dva dni moram spet nazaj. Meni se to ne zdi potrebno, če še noben znak ne kaže na porod. Moram priznat mi je kar malo odveč, sploh ti boleči vaginalni pregledi. Ne vem, ali je tudi vam tako neprijeten tak pregled, kot meni, ali sem jaz preveč občutljiva.

Pozdravček, T.

(odgovor članu timi.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   PDP danes
28.4.2005 21:17:18   
Anonimen
Ne, ne, imaš prav, ta pregled boli. A ne tako zelo, kot boli, ko te pregledajo med popadki. Ajajaj....

(odgovor članu timi.)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   PDP danes
28.4.2005 21:50:50   
timi.
Blacky ali to pomeni pregled med dvema popadkoma, ali med samim popadkom. To me pa res zanima, zakaj takrat še bolj boli. Pa koliko je takih pregledov do potiskanja?

Pozdravčki vsem nosečkam in mladim mamicam.:metulj:

(odgovor članu timi.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   PDP danes
28.4.2005 21:58:10   
Anonimen
Žal te pregledajo med popadkom. Pa še na hrbet se moraš ulečt, kar ti tisti trenutek sploh ne paše. Poskušajo pregledovati čim manj, a ne gre drugače, če želijo vedeti, kako porod napreduje. Meni je pregledala ob 13.30, 15.30, 16.30, 17.30. Ob tej zadnji uri me je potem kar med popadkom sama z roko odprla do 9 cm, v naslednjih 10 minutah pa sem se odprla še za zadnji cm. To šele boli ko :hudicek:. Potem bi morala po hitrem postopku roditi,pa se je pikec zataknil in je trajalo še vse do 20.00, ko sem končno rodila.A ti s tem ne boš imela težav, pri tebi bo sigurno šlo vse lepo gladko. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu timi.)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   PDP danes
28.4.2005 22:06:31   
timi.
O Blacky, kako si prijazna! :rozica: Hvala za odgovor! Če nisem preveč firbčna, me zanima kje si rodila?

(odgovor članu timi.)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   PDP danes
28.4.2005 22:07:47   
Anonimen
V MB, 27.1.2005. Sploh nisi firbčna, ti samo vprašaj, če te še kaj zanima.

(odgovor članu timi.)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   PDP danes
28.4.2005 22:25:25   
timi.
Potem si Štajerka. Fino jaz imam najboljšo prijateljico iz Maribora (zdej se je preselila v Ljubljano). Jaz sem pa ful vesela, da se večkrat vidiva.

Ne vem, če kaj veš o tem Blacky. Jaz bi namreč rada, da mi naredijo ultra zvok (v soboto, ko moram zopet na pregled), ker je bil moj otroček že v 33 tednu velik za 36 teden (baje zaradi povišanega sladkorja). Pol sem se pa ene diete držala, pa je bilo en mesec dobr, pol pa tud dieta ni več pomagala. Za tem mi niso dali inzulina, ker je bil rok poroda dovolj blizu. Zdej pa nevem ali lahko zahtevam ultra zvok, ali so sami tako pametni, da ga bodo naredili?

(odgovor članu timi.)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   PDP danes
28.4.2005 22:49:00   
Anonimen
Seveda bi morali biti dovolj pametni, da ti naredijo sami UZ. Če ne bodo, pa jim sama predlagaj. Se čudim, kako to, da ti potem niso že sprožili poroda, ne pa da si že čez rok.

(odgovor članu timi.)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   PDP danes
28.4.2005 22:49:56   
Anonimen
Aja, pardon, nisi se čez rok. Čez eno uro in 10 minut pa že boš.:)-:)-:)-:)-:)- Se nisem dosti zmotila.

(odgovor članu timi.)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?