|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PDC
18.3.2009 12:01:27   
M1987
Danes teden imam PDC v Lj porodnišnici. Zjutraj moram priti tešča in da traja do 15.00, s tem da dobim zajtk in kosilo. Kje čakaš na preglede? Se je potrebno preobleči? Je bil kdo z vami ali ste morale biti same? Hvala

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PDC
18.3.2009 12:23:15   
sazi
Jaz sem bila tam pred tremi leti. V sobi smo bile 4 nosečnice in na preglede smo čakale v sobi in so nas za vsak pregled prišli iskat. Večino dneva sem prespala. Zjutraj so nam vzeli kri in vodo, potem pa smo imele ctg, pa UZ, pa meni so kar naprej merili pritisk - sem  bila tam zaradi povišanega pritiska.

Se je potrebno preobleči?

joj, tega se pa res ne spomnim, ampak mislim, da ne.

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: PDC
18.3.2009 13:44:53   
ZvezdicaZaspanka
Prideš zjutraj v sprejemno pisarno v porodnišnico. Pošljejo te mislim da v 4. nadstropje kjer je PDC. Tam te namestijo v sobo s počivalniki (takimi fajn fotelji-stoli), daš vodo. Dajo ti zajtrk. Nato greš k zdravniku (pri meni je bil kar eden, ki niti ni vedel kaj bi me vprašal), ki te malo povpraša po tvojem zdravju in si vse malo zapiše. Potem pa greš lahko ali na UZ, na CTG, če gre za pripravo na CR te pošljejo h internitski (ta te tudi kaj povpraša, ti naredi EKG), lahko da ti kar naprej merijo pritisk, če si tam zaradi pritiska, ali pa ti merijo sladkor v krvi, če si tam zaradi tega. Vmes med pregledi si kar v sobi s počivalniki, kjer ti družbo delajo še 2-3 nosečnice in lepo klepetate, berete, nekatere dremajo. Nato dobiš kosilo. Na koncu greš pa spet na pogovor k zdravniku...in potem domov. To je v kratkem to. Si pa zato tako dolgo tam (do 15ih), ker toliko časa čakajo na izvide.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?