|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PCT- kolk časa prej nič sexa?
13.10.2008 12:57:26   
D.Mateja
Ojla. Sem tukaj gor dobila kar nekaj odgovorov na moja vprašanja vendar nekaj pa vseeno nisem zasledila. zanima me, koliko dni pred pregledom ni priporočljivo sexsat. Ali res ne smeš 11 oz. 12 dni prej čisto nič?
Saj vem, da se bo slišal smešnuser posted image  ampak me res zanima, ker sva danes telovadila in mam v četrtek pregled. Me zanima, če bo dost user posted image do takrat.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PCT- kolk časa prej nič sexa?
13.10.2008 18:22:50   
Shuka
Kaj pa je to PCT?

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu D.Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.10.2008 18:33:01   
D.Mateja
Ojla. To je post coitaini test, ki pove, koliko spermijev je sposobnih za prodiranje v maternico. Tolk čist na kratko. Odvzame se bris iz nožnice in vzorec in maternične votline. Dela se med 10 -12 dni po menstruaciji. Pa saj tukaj drugače velik piše, samo ne piše ali imaš lahko vmes spolne odnose.

Tolk.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.10.2008 18:51:16   
Shuka
Sej se mi je zdelo, da naj bi to pomenilo to, samo me je vzdržnost zmotila.Saj to pomeni, da moraš imeti spolne odnose večer pred UZ-jem in brisom, ni tako. Sorry nisem imela tega pregleda samo nekako mi je to logično, da le tako preverijo do kam so šli spermiji, če imaš vzdržnost par dni prej spermiji že lahko umrejo, kaj naj bi pa potem gledali?
Popravi in pouči me, če se motim.

< Sporočilo je popravil Shuka -- 13.10.2008 18:52:59 >

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu D.Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.10.2008 20:53:03   
lana08
Midva sva imela PCT test 10 dan ciklusa in do takrat sva bila po navodilu G vzdržna. Sem pa zasledila, da različni G dajo različna navodila, eni pari user posted image zvečer in grejo zjutraj na pregled, midva sva morala dve uri pred pregledom, eni G zagovarjajo 2-5 dni posta, drugi od M do testa nič.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.10.2008 8:02:12   
anci banci
jaz sem imela 2 krat ta test in mi je dr.reš rekel da n potrebno biti prav posebno vzdržen ampak da normalno seksaš na 2 dni ter pred testom 12 -18 tudi seksaš. PCT se je pa delal 12 dan ciklusa

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.10.2008 8:48:22   
D.Mateja
Evo, sem dala pregled skoz, pa je bil bris oz. preparat nepregleden, in da je malo spermijev blo vidnih in večina negibnih, malo pa jih je bilo dobro gibljivih. Tako da me je g. napotil na HSG in mojega k spermologu.
Zdej je pa problem. Moj je reku, da še ne ve, če bo šel. Je bil kr velik šok zanj, ko je vidu izvid od PCT-ja. Tko da ne vem kaj naj naredim.

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.10.2008 12:38:31   
kitka1
Mateja, saj verjetno vsakega moškega malo vrže. Punce moramo pač vse sprejeti, narediti ne vem koliko pregledov... Mogoče ne drezati vanj nekaj časa, da bo sam malo premlel zadeve. Potem se pa lepo pogovorita v kakšnem prijetnem okolju. Vprašaj ga, kaj on misli o testih, povej, da je ogromno parov na podobnih preizkušnjah, ker danes na plodnost vpliva ogromno zunanjih dejavnikov... Spermiogram je res najboljša preiskava med vsemi: ni boleča, je pa lahko malo neprijetna iz drugih razlogov. 

(odgovor članu D.Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.10.2008 22:09:39   
lučka 25
D.Mateja moj PCT je bil 2x porazen. Komaj kaj vidnih spermijev (v prvo 5 in v drugo 4) in prav vsi negibni. Ko pa je šel moj na spermiogram 2x na Ginekološki v LJ in 1x pri rešu, pa je bil vsakič briljanten izvid, vse v najlepšem redu, super izvidi. Tako, da je bil razlog v meni, ker na 12.dan ciklusa nisem imela plodne sluzi, ampak kislo nožnico, ki so bazične spermije seveda pomorili. tako, da ti svojega pomiri, da to ni relativen rezultat in da šele spermiogram pokaže prave rezultate kakšni so kaj njegovi spermiji.

Tako, da se lepo pogovorita in naj gre kar mirne duše na spermiogram. Pa srečno. user posted image

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.10.2008 8:57:38   
anci banci
D.Mateja
pri meni je bil PCT 2 xporazno ... nič ni bilo videt
spremiogram je sicer pokazal neko srednjo kvaliteto semena(tako da sva oba krivca-jaz ker tudi nisem imela dovolj  plodne sluzi in   on ki ni imel najboljše plavalčke)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.10.2008 19:06:59   
pajčolanka
no se oglaša še ena ki je imela dvakrat pct in obakrat porazno do konca. obakrat niti enga spermeka.
je bil pa razlog pri nama on, malo spermekov pa še tisti zelo švohni.
kaj čmo, na koncu se je vseeno najdu en korenjak katerega rezultat je sedaj brcanje pod rebrauser posted image
glavo pokonci punce!

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?