|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PCO
19.10.2005 11:50:50   
trobentica74
Pozdravljene!Ravno sem od G. Povedala mi je da imam PCO. Dala mi je tabletke za sprožitev M, potem pa moram na HSG, moj pa na spermiogram. Jaz sem tako prestrašena, da imam že cel čas solze v očehuser posted image . Ali bom sploh imela svojega otročka? Ali je ta PCO huda stvar?Prosim vas punce, za kakšno vzpodbudno besedo!G mi je rekla, da to ni tako hudo in da bo s HSG pregledala ali imam prehodne jajcevode.lp, trobentica
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PCO
19.10.2005 12:16:01   
nanica
Živjo, tu nas je takih veliko. In veliko je takih, ki so že mamice,
saj se kljub PCO da zanositi, če ne gre naravno, pa zdravniki pomagajo.
Glavo pokonci in sreči naproti!

nanica

(odgovor članu trobentica74)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.10.2005 12:18:28   
nelky
Kaj pa pomeni kratica PCO? user posted image  Mislim, da če ti je G. rekla, da ni tako hudo, potem verjetno res ni in bodo kmalu odpravili vse ovire, ki vama preprečujejo spočeti vajino user posted image . Dobro, da sedaj vsaj vejo, za kaj gre.

Drži se in naj te user posted image user posted image user posted image  čuvajo!

Nelky

(odgovor članu trobentica74)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.10.2005 12:59:48   
saša80
pozdravljena!

sem ena tistih ki imam pco.. to je sindrom policističnih jajčnikov... tak jajčnik ima na površini več cist, zato je ovulacija pomankljiva ali pa jih sploh ni, kakor pri meni... v glavnem s tem se da zanosit.. nekatere zanosijo hitro nekatere pač ne... ampak vse se da pozdravit, vendar  z njimi živiš celo življenje... stvar samo omilijo, da lahko zanosiš... ne povzroča  pa to nobenih posebnih težav, če pa imaš pa hude bolečine pa je bolje k zdravniku... skratka pri meni je vse o.k in moja g. sploh ni opazila da jih imam... no ko sem že hodla skoraj eno leto k njej zaradi izostankov menstruacij(brez tabletk je sploh nisem dobila)je začela nekaj sumit, da bi to lahko bilo to...

lp. pa čimprejuser posted image user posted image

(odgovor članu nelky)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?