|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PAZITE!!! plesnive lumpi skutke
4.11.2007 19:29:28   
Anonimen
v opozorilo tistim, ki kupujete lumpi skutke. jaz sem v zadnjih ne vem 10 dneh narajmala 2x na plesnive izdelke, čeprav so imeli še dolg rok uporabe. tako da predno daste otroku to za jesti dobro poglejte če se že kaj kosmatega gor nabira pa še probajte vsako posebaj ker prav zagrenijo po plesnobi tudi če še ni kosmata! evo danes odprta z rokom uporabe 17.11.07!!!!
user posted image
user posted image
user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PAZITE!!! plesnive lumpi skutke
4.11.2007 19:33:17   
Maxica
Ja, tudi jaz sem jih že dobila. Sem dala user posted image  eno žličko jagodne, pol pa gledam, kaj so za eni koščki noter, sem mislila, da so prav jagodeuser posted image , no nakar zgrožena ugotovim, da je plesen.user posted image  Pa so imele še ful dolgo časa rok trajanja. Od takrat jih ne kupim več.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.11.2007 19:40:09   
Anonimen
OMG! user posted image  Hvala za info.
Sicer pa upam, da boš ukrepala. user posted image

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
4.11.2007 19:43:17   
Anonimen
ukrepala sem toliko da sem poslala mail njihovemu direktorju za kakovost ker o enostavno ni hraa za naše otroke madona no!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
4.11.2007 19:45:04   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: LARA

ukrepala sem toliko da sem poslala mail njihovemu direktorju za kakovost ker o enostavno ni hraa za naše otroke madona no!

Zelo pametno. Pa še brezplačno reklamo jim delaš.user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.11.2007 19:47:43   
Moyca_
jezus kristususer posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.11.2007 19:49:38   
Maxica
Lara, a je ta tudi jagodna?

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.11.2007 19:55:19   
Marogica
Jaz pa nobene plesni ne vidimuser posted image ..je to znak, da potrebujem očala?

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.11.2007 20:03:43   
eya
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Jaz pa nobene plesni ne vidimuser posted image ..je to znak, da potrebujem očala?

Ja, rabišuser posted image

Taki beli krogci so na jagodni skuti, na prvih dveh slikcah se vidijo čisto ob desnem robu.

Jaz še nisem kupila njihovih skut pa jih tud ne mislim po tejle "reklami". Je pa verjetno bit treba pozoren tudi pri vseh ostalih firmah.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.11.2007 20:06:47   
Anonimen
ja pa še reklamo jim delam namenoma! k so se povampirl teli mečkatorjevci da je kej. s cenam zdej pa še s kvaliteto! sram jih bodi!

(odgovor članu eya)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
4.11.2007 20:08:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Lara, a je ta tudi jagodna?

ja jagodna, s tem da je marelčna bla že čist žerka, mislm pa da sem en krogc tut pojedla kakega pa vrjetno še tisa predno sem pogruntala. tamala je pa pred tem pojedla cel trio, k jo je futrov dec on pa nikol ne pogleda pa ne proba kaj daje otroku jest user posted image
banane sploh probala nism user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
4.11.2007 20:08:51   
Marogica
Mater, jaz pa sem mislila, da je tisto bolj "gosta" skuta, tako kot ob robu lončka....user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.11.2007 20:08:53   
tanikaa
Take reklame najbolj bolijo. In prav je tako. Če človek plača, naj dobi tisto, kar plača. In da si to privoščijo pri otroški hrani...za popenit. Ti pa samo na velko reklamiraj.
Ne vem zakaj, ampak mam občutek, da boš dobila paket zastojnske skute od Mercatorja. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.11.2007 20:16:06   
Pupica
Ja, jaz sem tudi pri mercatorjevih LUMPI blagovni znamki naletela že na tole. In sicer že ene 2 leti nazaj, ko sem kupila ene parkrat za Tio kakšnen mlečni gres, riž ipd.Najbl šit mi je bilo namreč to, da sem imela potem samo eno to zadevo s seboj na sprehodu, se ustavim, hočem dat, na poglej ga zlomka noter pa plesen rok uporabe pa še dooooolg.Otrok lačen po možnosti nobene trgovine okol. Me je izučilo. Od tedaj nisem več kupovala lumpijevih stvari, pa vedno imam s seboj vsaj 2 stvari, če z eno kaj ni OK!Očitno se niso nč izboljšal, samo poslabšal.
Se mi pa ni dal po mejlu obveščat taglavneuser posted image ker tako zelo dvomim v uspehuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.11.2007 20:31:43   
Moyca_
zgleda podaljšajo rok user posted image

Lp, Mojca
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.11.2007 20:43:53   
triša
Zato pa jaz ne kopujem nobenih merkatorjevih lastnih izdelkov ne skut,čokolad, sokov......

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.11.2007 20:46:49   
gumbek
No tudi mene je izučilo da ne kupujem več merkatorjeve znamke,moka notri molji ali neke veše pa črvi v makarončkih aha pa kupila sem enkrat tiste salame ki jih režejo in pakirajo vakumsko gor so bile pa 3 nalepke nalepljene in z različnimi datumi uporabe.

Firbec sem!

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.11.2007 20:58:50   
mojčca
Hvala za opozorilo. Ko sem pogledala slikce, me je vse skupaj minilo in samo tole bi naredila direktorju za kakavost  user posted image  in mu rekla, ups, sorči, to je pa sigurno od pokvarjene skute.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu gumbek)
Neposredna povezava do sporočila: 18
4.11.2007 21:22:15   
Moyca_
drugače se meni zdi tudi mercatorjeva roba slbša kot Hardijeva

Lp, Mojca
www.atrium-nep.si

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 19
4.11.2007 22:15:12   
Pupica
Jaz mislim, da ni glih kvaliteta kriva. Problem je v embalaži. Kupujejo najcenejšo varianto, ta pa je na koncu tako porozna, da vsaka bakterija pride skoz. Se je zgodilo enmu proizvajalcu jogurt lončkov, da je izdelal tako tenke lončke, da je cel kamion kisle smetane pokvaril. Pa kisla smetana se ne pokvari ravno takoj. Ni treba poudarit, da je šel v stečaj, a ne?user posted image

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 20
4.11.2007 22:24:15   
polona2
2x sem kupila te skutke in obakrat sem našla noter plesen (v prvo sem mislila OK, se zgodi, ampak drugič se mi je pa že malo neumno zdelo, tako da NE HVALA!!!

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 21
5.11.2007 0:01:40   
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: pupic@

Jaz mislim, da ni glih kvaliteta kriva. Problem je v embalaži. Kupujejo najcenejšo varianto, ta pa je na koncu tako porozna, da vsaka bakterija pride skoz. Se je zgodilo enmu proizvajalcu jogurt lončkov, da je izdelal tako tenke lončke, da je cel kamion kisle smetane pokvaril. Pa kisla smetana se ne pokvari ravno takoj. Ni treba poudarit, da je šel v stečaj, a ne?user posted image

ja se strinjam

Lp, Mojca
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 22
5.11.2007 7:49:21   
AnBan
tudi jaz sem že 2x našla plesen, enkrat je bila prav zelena...tako da zdaj spet kupujem od Ljubljanskih mlekarn skutke.

Kaj pa lahko naredimo glede tega?

[

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 23
5.11.2007 9:26:24   
Aja32
Ej, tole te pa mine.
Sicer jih nikoli še nisem kupila -  in to za to, ker ponavadi vedno vse nabavljam v sparu - pač smo navajeni na spar in v mercator skoraj nikoli ne zaidem.

Je pa dobro vedeti - za vsak slučaj.

LP A

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 24
5.11.2007 9:31:04   
Una
Tudi jaz mislim, da ni kriva kakovost, ampak predvsem skladiščenje mlečnih zadev. V našem Mercatorju (zelo majhen, zelo staruser posted image ) sem že ene 3x kupila kislo smetano, rok uporabe je bil zihr še dva tedna, pa je bla notr plesen. Ene 2x sem kupila lumpijeve jogurte (bananin okus - ker so meni njami), pa je blo plesnivo. Da ne govorim o müslijih, ki jih je moja mami kupila v taisti trgovini v petek, oči jih je enkrat lepo jedu (slabo že vidiuser posted image ), ko si jih je pa hotla pripravt mami, pa je opazla notr črve, pa so še uporabni do sredine 2008... Pa ne črvi, da ne bo pomoteuser posted image

Torej, po moje je krivo skladiščenje in pa roba, ki ne gre v promet in dolgo časa stoji.

LP, Una

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?