|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PAP C in IVF
16.6.2008 18:43:47   
Anonimen
Dobila sem izvide brisa in so prvič (vedno sem imela pap I) PAP C in zraven je navodilo, da se oglasim na ponovem odvzem čez 6 mesecev. Glede na to, da naj bi šla avgusta/septembra v nov IVF postopek, me zanima, če me bodo s tem izvidom sploh spustili v postopek. Ima katera kaj izkušenj s tem?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PAP C in IVF
16.6.2008 19:52:09   
DaisyE
Če jaz kaj prav vem, naj bi nam najprej zrihtali bris. Je pa seveda odvisno, kje si. Jaz sem na IVFjih pri Rešu in ker je razlog moška neplodnost, me dečko še nikoli ni za nič vprašal. Sicer imam zadnji dve leti bris ok, pred tem sem ga mela pa vedno dvojko.

V zadnjem ICSIju sem okoli ETja nekaj krvavela, no in takrat me je prvič vprašal, če imam ok bris. Načeloma naj bi bil, ampak vedet pa ne morem.

Res ne vem, kaka je praksa, upam, da ti bo katera druga znala boljše odgovorit. Ampak če si pri Reškotu, mislim, da ni panike.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.6.2008 20:16:14   
pika74
Jaz sem imela v zadnjem (4.) postopku IVF bris PAP C in je šlo komaj komaj skoz. Blanka je tako komplicirala in me skoraj nadrla kot cucka zarad tega... kot da bi bla sama kriva, da je tko.

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.6.2008 21:12:05   
Anonimen
Potem se bom pa kar do mojega ginekologa na GK Lj odpravila pa povprašala, kakšna je praksa. user posted image

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?