|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PANIKA!!!!!
18.4.2006 16:13:34   
pilotgirl
LEP POZDRAV imam eno veliko skrb.V petek bo 5 tednov od mojega čiščenja o user posted image  pa ne duha ne sluha.Zdaj se pa bojim da nisem mogoče spet noseča.A je mogoče?Pomagite!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PANIKA!!!!!
18.4.2006 16:23:16   
Barbs
A nisi bila zaščitena?

Do prve M, če si bila čiščena, je to skoraj potrebno. Sicer pa je popolnoma mogoče, da se ti je malce zamaknilo vse skupaj, še posebno zaradi čiščenja. Kaj pa vem. Ne paničari, to je najbolj pomembno.
Drugače pa - test, saj veš. Drži se.user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.4.2006 16:42:23   
pilotgirl
Joj a veš kako je midva sva mela "prekinjen" spolni odnos in se bojim da je vse mogoče.Upam pa da res ni nič.Čeprav znakov za bližajočo user posted image  pa nimam.Tko da vseeno še upam da pride.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.4.2006 18:06:35   
lana38
pilotgirl!
Meni je G rekel, da se lahko Muser posted image  po abraziji malo pomeša, da pa v roku 2 mesecev mora priti. Tako, da bo sigurno prišla. Mislim, da sva bile približno isti čas na abraziji. Tudi meni bo jutri minilo že 5 tednov.
LPuser posted image

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 4
19.4.2006 8:56:49   
Anonimen
Moja svakinja je zanosila takoj po ss, brez M, pa ima doma zdravega 5 mesečnika. Če ne pride M kmalu, naredi test.

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
19.4.2006 13:49:36   
timeja
Jaz sem imela abrazijo 27.3, pa mi je G rekel, da bom dobila prvo user posted image konec aprila v začetku maja. Malo še počakaj, če pa ne moreš pa naredi test.
LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.4.2006 8:21:16   
janja
Vsi zgornji posti - če pa res ne moreš zdržati - naredi test!

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

Neposredna povezava do sporočila: 7
20.4.2006 17:19:55   
lana38
pilotgirl!
Moja Muser posted image  je danes prišla, pa tudi nisem imela nobenih znakov, ki se ponavadi pred M pojavijo. Včeraj pa je bilo 5 tednov od prekinitve user posted image , tako da bo tudi tvoja verjetno kmalu prišla. Tudi midva sva že user posted image  in sva imela "prekinjen" odnos, ker se mi ni zdelo smiselno, da bi se zaščitila s KT, če nameravam spet zanositi, potem bi morala spet malo čakati po prenehanju jemanja KT. To pa se mi zdi izguba časa.
LP

lana38

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.4.2006 8:06:34   
Bety
Lana38 user posted image user posted image user posted image  za M....pa veselo v akcijo....
Pri meni še nič....abrazijo sem imela 14.3.(8t)....sem neumnica in BC teste delam vsake tri dni....so še vedno pozitivni....čprtica je sicer rahla in konstantno ista...tako, da mislim, da je le kakšen drug hormon, ki je podoben ßhcg-ju....sem odločena, da če ne bo nič 1.maja, grem v ambulanto....

Sem pa na kuri "očiščevanja telesa strupov"....samo zdrava hrana, telovadba, glina,alge, meditacija....in se pripravljam na vojno za user posted image ....samo da pride ta M...

LP

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.4.2006 8:27:27   
Bety
uffffffffffffff...čudeži....pravkar sem zagledala prve rjave izcedke in M prihajauser posted image user posted image user posted image .....(znaki:čelo mozoljasto,zmanjšan apetit. DRUGO NIČ!)

Samo..hmmmmmmuser posted image ...gledam v pozitiven BC test.user posted image ......bi mogla delati krvni test, da vidim, kva dogaja....sranje....ne igram se več zdravnika....grem praven izšolanem mojstru...sem res butasta....

vseeno...pa user posted image user posted image user posted image ...ker bomo delali user posted image ...jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

LP

Neposredna povezava do sporočila: 10
21.4.2006 11:12:51   
lana38
Bety!
user posted image Vidim, da si jo tudi ti user posted image  dočakala. Super.
LP

lana38

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.4.2006 23:08:29   
pilotgirl
Ja vidve sta jo vsaj dočakale,pr meni je še ni.NIČ!!! Pa dej naj že enkrat pride no,dost je tega čakanja.Joj pa test je biu negativen.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.4.2006 23:14:08   
Andra
Meni so tudi govorili, da je po ss menstruacija nekoliko neredna. Ker je res kar nekaj časa ni bilo, sem odšla na pregled in takrat so določili PDP. Ja, rodila sem sina!

Neposredna povezava do sporočila: 13
23.4.2006 19:13:50   
pilotgirl
Lep pozdrav. Menstruacija je končno prišla danes,juhuhuhuh!

(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.4.2006 8:29:28   
Bety
juhuhuuuuuuuu.......danes sem naredila s prvim urinom BC in je negativen.....no...po 2.urah se nekaj sveti, pa ne vem ali je zadebeljena bela črta ali kaj drugega.....verjetno ni pomembno....karkol je bilo, z Muser posted image  je šlo...user posted image user posted image user posted image .....

Zdaj pa ne vem, kako naj si splaniram bojni načrtuser posted image user posted image user posted image .....

Pilotgirl user posted image user posted image user posted image .......pa dejmo skupaj planirati in šteti....

LP

Neposredna povezava do sporočila: 15
24.4.2006 8:42:57   
Špela100
O bravo punce, zdaj ste pa vse dobile M po čiščenju.

No mislim vse v "moji  skupini". Pilotgirl, lana38, Bety, jeras, sonchek in jaz.
Zdaj lahko organiziramo skupinsko terapijo user posted image

Jaz sem imela čiščenje:
Špela100  14.3
Bety ti tudi 14.3., če se ne motim,
Pilotgirl par dni za mano
kaj pa Lana38, sonchek in Jeras?

Jupi za user posted image  ta mesec in potem devet mesecev naj izgine.

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.4.2006 15:29:45   
Bety
Hej....nekje bi mogle odpreti temo "Upanje po splavu"...ali kako drugače....pa, da se podpiramo in si svetujemo do M in po M....Kaj pravite???KJe je to dovoljeno???Jaz bi rajši imela na tej strani in ne med tistimi, ki enkrat seksajo in že imajo user posted image .....se počutim manj vredna, ničvredna..med njimi...pa brez zamere....

Jaz pijem: matični mleček, C vitamin, eno limono na dan scedim v vodi, algea, echinaforce kapljice(3x20 na dan), jabolčni kis = 3 kozarce, jabolčni sok in pivski kvas, ...
Jaz jem: koprive (kot špinačo, z jajci in čebulo,kuhano s krompirjem...); čemaž, regrat,....vso drugo zelenjavo in sadje.....samo črno črni kruh....

Vsak dan si na trebuh povijem opkladek iz gline(namočena 12 ur pol voda pol kis) in grem v službo...po 6.urcah ga sperem dol.
Jabolčni kis, pa uporabljam samo Ašičev...
En otroški aspirin vsak dan....bela kava in žlička medu....orbitrek in sprehodi....
Pa meditiran, spim, seksam....
Če to vse skupaj ni dovolj za user posted image , pa naj gre nekam....

user posted image user posted image user posted image  delamo dojenčka.....

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 17
24.4.2006 17:23:18   
lana38
Jaz sem imela kar tri abrazije, ker me nikakor niso mogli očistit ostankov posteljice, torej 15.3., 16.3. in 27.3. Še sreča, da je Muser posted image  že prišla. Sem mislila, da bo komaj konec aprila ali pa v začetku maja. No, zdaj pa že gre počasi k koncu, tako da bova lahko začela user posted image  in delati user posted image . Tudi jaz upam, da se nam potem ta težko pričakovana user posted image M poslovi za 9 mesecev. Se pa strinjam, da bi si odprle svojo temo in se potem tukaj podpirale. Lahko bi bilo nekaj takega, da bi imelo več nadaljevanj, ko bi enkrat bilo že preveč strani.
Jaz pa pijem čaj krvomočnica. Baje pomaga maternični sluznici, da se bolj odebeli in pripravi na vgnezditev oplojenega jajčeca. Sluznica pa se mi mora kar odebeliti, glede na to da so me triktrat praskali. Je pa G rekel, da se v enem ciklusu povrne na normalo. Pa mislim, da nič ne škodi, če ji malo še s čajem pomagam.
LP

lana38

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 18
24.4.2006 22:32:41   
Špela100
Ja upanje po splavu ja ta je pa dobra. Kajti ti dnevi do M so čisto preveč dolgi. Ko zdaj pogledam nazaj...5 tednov in še malo, kako sem preživela???

Ti Bety tebe bo pa razneslo od vitaminov in maž. Ja če zdaj ne rata, zdaj boš videla pa bo.
Nisem te prav razumela, kakšne obkladke si na trebuh daješ??? Pa z njimi v službo???

Zdaj se bomo pa na drug forum preselile, na upajmo skupaj, bomo kakšno podtemo odprle.
Nadaljevanje sledi na upajmo skupaj,
pa vas vljudno vabim, da se preselite in te teme nikoli več ne odprite. ( se sliši kot čirule čarule)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!

si predstavljate čez 10 let...?
muška

Si predstavljate čez npr. 10 let življenje z istim partnerjem?

da (86%)

ne (6%)

ne vem (8%)

Število vseh glasov: 542

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!