tines
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbs Hafi, točno ta apartma oddaja ena gospa (in njen sin) iz Maribora, a ne? Apartma se nahaja v večapartmajski hiši, betonirani. Oni so lastniki treh apartmajev, dva sta na vrhu. Spodnji apartma, za katerega se zanimaš - najraje ponudijo oddajo, zakaj? Ker ti vsi hodijo po glavi (blazno odmeva) in ker je balkonček skoraj direkto na cesti - je na robu hiše, tako, da imaš z dveh strani cesto in seveda se čez dan tam ne da sedet, ker vas bo scvrlo. Da ti ne bi govorila o kakem pogledu na morje, ker ga ni, kljub temu, da ti bo zagotovila, da je čisto blizu morja - seveda!!! Pred nosom imaš cesto, potem pa še celo vrsto betoniranih bajt - šele nato je morje... Pa ne me vprašat, kako vem... p.s. Morda majhen + za plažo, ker je 200 metrov hoje južno celo nekaj sence.... Evo tukaj se pa ne strinjam. Smo bili lani v Povljani (2 družini), celo v isti stavbi. Mi smo bili pri nekem Damirju, oni pa pri njej. In mi je žal da nismo bili. Gospa je zelo korektna, dobili so celo popust ker jih ni bilo pet kakor nas ampak samo trije. Apartmaje ima popedinane v nulo, klima (mi je nismo imeli), satelitska (fuzbal!!), parkirišče, gril... Ne vem Barbs kje si bila ti ampak mi smo imeli pogled do morja, kolikor se spomnim, ga v stavbi imajo vsi. Do plaže je 2 minuti, ca. 50m zračne linije, imaš mivko, svetilnik (skakanje), borovo šumico, zraven je nekakšno zdravilno blato (smo se obmetavali vsak dan), skratka imeli smo se super, mali so uživali. Letos so sicer finance bolj ne kot ja ampak naslednje leto spet Povljana! Lahko samo priporočam!!
|