|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ponovno v službo - vaši občutki
8.9.2005 9:05:40   
niki5
Kako ste doživljale, ko ste po končani porodniški ponovno pričele delati? A se je stanje v službi kako spremenilo, ste dobile druge zadolžitve, vam je kdo prevzel vaš 'teritorij'
Je bilo kateri težko ali ste z veseljem zaključile neko obdobje in pričele z novim?

Ko sem šla jaz prvič po porodniški v službo se mi zdi da mi je bilo lažje, ker sem začela v novi službi in tako sem se lovila še na nepoznanih stvareh in nisem kaj dosti pričakovala. Sedaj pa ko se vračam v staro službo nazaj me občasno zaskrbi kako bo z mojim delovnim mestom. A me čakajo kakšne spremembe.. Deloma se veselim, obenem me pa zaskrbi ta prehod.
Neposredna povezava do sporočila: 1
8.9.2005 9:26:27   
Maxica
Joj, saj veš, jaz sem zganjala celo paniko že pol leta pred iztekom porodniške in me je mora tlačila, kako bo, ko bom morala nazaj. Pač sem v novi vlogi matere enostavno uživala in se nisem videla, da bi morala nazaj. K sreči sem se zmenila za krajši delovni čas. Zato so me dali na drugo delovno mesto (zaenkrat boljše) kot prej in mi je prav fino. Malo grem od doma, domov pa pridem še dovolj spočita in polna energije, da sem z otrokom 100%, pa še vsa gospodinjska dela z lahkoto opravim.
Srečno!

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.9.2005 10:57:43   
niki5
To je pa super Maxica, da si dobila boljše delovno mesto. Jaz pa ravno nameravam naslednji teden, da vse uredim to kar sva se že midve menile.

Jaz nekako še vedno mislim, da bo lahek prehod, saj v življenju je vedno tako, da se konča neko obdobje in potem ga nadomesti drugo, samo verjeti je potrebno, da bo tudi to lepo Sploh pa ko je krajši delovni čas sploh ne more biti drugače

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.9.2005 11:17:45   
mišek
Jaz pa sem bila že celo nosečnost doma, ker sem imela rizično. Sedaj pa bo moj sonček kmalu star tri mesece in ko pomislim na službo in vse spremembe, ki so se že v času moje nosečnosti zgodile me kar stisne v želodcu. Hvalabogu, da ohranjam stik z puncami v službi in se slišimo skoraj vsak dan. Sem mi zdi, da bom naslednje leto junija, ko bom šla nazaj v službo rabila veliko uvajanja, me je prav groza, če pomislim, da sem vse te punce nekoč jaz uvajala. Sicer pa kaj je lepšega kot moj otroček. Sploh si ne znam predstavljati, da bi morala sedaj ali pa pred iztekom roka porodniške v službo, sem že, če sem že v trgovini predolgo in ga moj čuva čim zmešana in hitim domov k mojemu sončku. Lep pozdrav vsem mamicam in njihovim otročkom.

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
8.9.2005 11:20:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu niki5)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
8.9.2005 16:34:40   
tesa
Jaz sem se fulll bala kako bo po enem letu in pol spet zalaufat delo. Ena me je nadomeščala in mi pustila bolj bogo , tako da sem en mesec stvari spravljala v red. Zdaj pa počasi spet uživam v svojem delu.

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.9.2005 16:39:28   
Primoza
niki5 je napisal/a:

Sedaj pa ko se vračam v staro službo nazaj me občasno zaskrbi kako bo z mojim delovnim mestom. A me čakajo kakšne spremembe.. Deloma se veselim, obenem me pa zaskrbi ta prehod.

Žena je dobro štartala, ravnokar pa preživlja hudo psihofizično obremenitev, vendar kar uspešno, ker ji ne zmanjka volje, da gre čez vikend še na kako osemurno turo. Je pa malo slabše spala preden je začela, sem ji pa pred prvim dnevom za večerjo naredil en ogromen telečji zrezek po angleško (evo vegeterijanci, zgražajte se), ki je poskrbel za dodaten vnos andrenalina in o katerem smo že razpravljali.

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.9.2005 19:34:27   
dory
prvi teden sem mela krizo,pol je pa ful pasal,da sem se mal znebila plenic in joka

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.9.2005 22:10:01   
Pi-kica 1
Meni je bilo po eni strani zelo težko, saj je moj sinko star komaj devet mesecev, vendar mi je bilo v tolažbo, da je z njim doma ostal očka. Po drugi strani pa sem se službe tudi veselila, saj imam svoje delo zelo rada. Vrnila sem se na enako delovno mesto, sodelavke so me z veseljem sprejele in zdaj se že počutim tako, kot da sploh nisem nikoli bila na porodniški.Precej drugače pa bo, ko se bo tudi očka vrnil v službo in bo moral sinko v varstvo k babici, ki pa je 25 km stran.

LP

Pi-kica

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.9.2005 22:15:57   
eva1
No jaz sem bila doma celo nosečnost, no v službo bom šla k bo mali stra 1 leto...strah me je samo uvajanja v vrtec in kako se bo mali prilagodil novi situaciji...vsega drugega se veselim, kr ful rada delam, včasih že kr pogrešam mal službo...no ne delo, sodelavke...in tako da me nobeni strahovi in dvomi ne obhajajo...vsaj za enkrat še ne!

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.9.2005 22:24:45   
Anonimen
Prvega dne me je bilo blazno strah. Mali je šel prvič v vrtec, jaz po dolgem času nazaj v službo. Dobila sem nov razred, šla sem iz osemletke v devetletko, tako da me je bilo precej groza, kako bo vse skupaj potekalo. Da o strahu, kako me bodo sprejeli učenci in jaz njih, niti ne govorim.

Stanje se po tednu dni izboljšuje. Svoje delo imam rada, vendar bi še raje bila z mojim otrokom. Delo si prilagodim (dopoldne služba, zvečer in ponoči priprave, vmes se pa posvečam Davidu).

Želim si, da bi lahko obrnila čas nazaj. Da bi bila na začetku porodniške, ker pogrešam naša štajerska srečanja, pa tiste doooooolge sprehode s sodelavko... Tolažim se s tem, da bomo vse skupaj vsaj še dvakrat ponovili - če bo le možno.

(odgovor članu niki5)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......