|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   P*** SLOVENSKO ZDRAVSTVO
29.8.2008 18:09:11   
Anonimen
ja morm se razpisat upravičeno! če se keri ljub brat!!!!

moja tamala miš ima po 2h tednih terapije s kapljicami spet čist rdeče oči in vozlički niso izginili. in ker je bilo stanje vsak dan slabše sem včeraj cel dan klicarla v zd kranj v okulistično ambulanto, kjer se je non sto javljala avt. tajnica in mi veselo razlagala, kdaj naj pokličem. ok kličem v tistem času ko mi tajnica reče, pa še kr ona priča kdaj nej pokličem. omenjala je neko tel za nujne primere in kličem še tja. SE NOBEN NE JAVI!!!! ja še dobro da ni enmu pol uča manjkal k drgač ne vem ??!! no pol le pokličem na info v zd in mi povejo da sta OBE dohatrci NA DOPUSTU! kako si v tej p.m. državi v temu K. zdravstvu lahko prvošjo p**** dohtarji, da grejo istočasno na dopust in praktično zaprejo ambulanto za 3 tedne??!! js se s sodelovko usklajujem kdaj bom šla scat da bo ona tam, da ne bo kdo reku da ni noben dvignu telefona, uni pa za 3 tedne enostavno dol zaprejo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no v glavnem jih ni in mi prijazna operaterka pove da pa lahko poskusim še v naklem, ker za uno dohtarco pa sploh ne vejo al dela al ne??!! user posted image user posted image user posted image no ok. kličem v naklo kjer se spet oglasi avt. tajnica in mi pove naj pokličem med 7-8 zvečer. kličem zvečer dam na avtomatično ponavljanje ker je blo itak zasedeno in mi v 1 uri ni uspel dobit klica user posted image kličem v zadnjo 2 min čez 8 že vklopljena tajnica user posted image no na koncu sporočila pove tudi CELO e-mail naslov in pišem tja in pojasnim situacijo. sploh nisem po pravici povedano pričakovala nobenga odgovora??!! a poglej ga no čudež, danes dopoldne mi odgovorijo naj le prideva ob 12h se pokazat, naj prineseva novo napotnico in kartico in naj počakava v čakalnici, ko pride ven pa naj le hit poveva da je vse po mailu zmenjeno in bomo kuj na vrsti!!! kul. js urgiram kličem mat, ki je bla z obema mojima v merkatorju, da je iz kranja najprej k meni v naklo na šiht prišla po kartico, potem letela nazaj v kranj zd po novo napotnico, potem pa nazaj v naklo k okulistu. vmes ji je seveda tamala zaspala v avtu in je kršla vsa pravila parkirala pred zdjem kjer je prepovedano, letela not ker je mislila, da bo napotnica pripravljena in samo šiba nazaj (pa ni bla, čeprov sem se jaz s sestro vse zmenila). no pa je mogla čakat da je šla not k dohtarci pa prav dohtarca ja kje mate pa otroka? pa prav ja v avtu spi. prav nč rada bi jo vidla??! !in pol mat gre po spečga otroka v avto jo prnese not, una spečmu otroku gleda oči vmes ji mat razlaga kako in kaj in una reče ja sej pol je pa ne rabm nč gledat??!! bom kr napotnico napisala? a prej k ji mat to pove pa ni zaštekala matr ji nešolano user posted image no k sreč se ni tamala zbudila. šibajo naprej v naklo, tm si oprta 16 kilsko spečo mijo na ramo, zravn torbico, v drugi roki tiso. hoče not v naklški zd, skozi neka vrata kjer je 2 m do čakalnice, pa prleti sestra iz okulistične ordinacije in ji zapre vrata pred nosom??!! in reče gospa kle je službeni vhod okol morte??!! **** ji čorova, namest da bi rekla a vam lahko kej pomagam pošle 61 let staro , 50 kil težko staro mamo 100m okol bajte z oprtanim spečim otrokom na rami in 4 letnico ob boku??!! in potem baba naknadno nalep na vrata listek služben vhod??!! WTF??!! user posted image user posted image mat je bla čist prizadeta in jo je neki nakurla da je bez srčne kulture. no v glavnem pridejo v čakalnico, pa čakajo. ura 12 - nič,...in tko čakajo do pol 3h! mat tam sama z dema smrkljama, k ne morta čakat 15 min ne pa 2 uri in pol!!!! prokleti kreteni. seveda sta zganale tm hudiča in pol, sej sta ble zaspane in lačne - v zadno jedli ob 8h zutri!!!! seveda je mat tm pizdila una pa reče vesla bodte da smo vas sploh sprejel???!! !wtf!!!! user posted image user posted image user posted image na konc je baba dojela, da ga je po celi črti usrala in je mela slabo vest. da je pol tm sprašvala če so otroc kej žejni??!! je rekla mat ne niso k sreč mate vodo na hodniku!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image in se pol neki prilizvala da drugič nej pa pridemo kuj ob pol 8h k začnejo delat pa bomo kuj na vrst. matr jim zdravstveno nešolano! nesposobno!!! in to je za povrhu privat ordinacija!!!

mislm a je to kak način! kej tazga sem zdele prvič posredno dožvela, ne morm vrjet, da je folk tko zarukan! folk v čakalnici k je gledu situacijo in da nima en tok čustvene inteligence da bi reku pejte naprej vas spustim, še manj pa po dolžnosti krave od sestre, ki bi lohk mela tok pamet da ne morš 2 let starga otroka pustit čakat 2,5 ure in da ne morš 60 let staro mamo z dvema mulcema odslovit in jima zaloputnt vrat v ksiht??!!

če jih vidm še js kdaj v živo jim ne bo dobr, napisala sem jim pa že zelo oster mail nazaj in pe prov zanima če bo kaka reakcija user posted image user posted image user posted image najraj bi jih dala v kak cajtng user posted image user posted image user posted image
29.8.2008 18:19:45   
Šarki
folk tko zarukan! folk v čakalnici k je gledu situacijo in da nima en tok čustvene inteligence da bi reku pejte naprej vas spustim,

itaq. mene so na bank raj vsi grdo gledal k pa da nas bi naprej spustil. enkrat je bala fuuuuul gužva-nevemkajježeblo je blo naših dveh po celi banki dost, pa folk raj komentira kok sta živahne, pa: jah otroci... kot pa da bi nas kdo naprej spustu. kšn se raj neumnga nardi pa se še vrine kao da ne boš opazu k maš tok dela z dvema.. pa to je povsod tko kjerkoli čakašuser posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: P*** SLOVENSKO ZDRAVSTVO
29.8.2008 18:24:17   
tanjusi
kako je pa z deklico?

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.8.2008 18:46:45   
Anonimen
Lara, najprej se pomiri. Škoda tvojih živcev za stvari,, ki jih več ne moreš spremeniti. Si pa opravičeno jezna. Da bi meni tako zaloputnila pred nosom...grrr! Tega, da bi čakala toliko časa z tako malimi otroki, pa si ne bi dovolila- če ne druga, bi ji cel čas stala na vratih ordinacije, da bi me vzeli notri. Tko, da je napaka v zdravstvu, sam tvoja mami bi morala bit bolj vztrajna, tečna.

In še nekaj- nismo vsi v zdravstvu enaki- daj pritožbo na zdravstveni dom, pa še kam. Sam res- nismo vsi isti!

Pupica je zdaj vredu?

Naj se čimprej pozdravi!user posted image

(odgovor članu tanjusi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
29.8.2008 19:35:41   
andreja32
 JOOOJJJJJ KATASTROFA;::::: ZA KOZLAT NO!!!!!........ma saj ne vem sem jezna ali žalosta da se to dogajauser posted image user posted image user posted image

mam jaz tudi podobno zgodbo samo da je ZD Kamnik,...pa ne otrok ampak moj mož, ..... dežurni ga je v enem dnevu 4 x nagnal domov brez da bi ga sploh pregledal....z besedami da mu nič ni . zdrav ko riba in da ne more dihati  zaradi tega ker ima bergle......no imel je globokovensko trombozo ter pljučno embolijo,.... sledilo je 14 dni bolnice Golnik, ........možnosti za preživetje so bile male...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.8.2008 19:48:54   
Šaki
joj lara si kar upravičeno jezna veš!
jz bi penla tm res.tale zdravstvo je včasih res od pulen.
no jz  sm enkrat pediatrinji v ksiht zabrusla pi**ai ma*** !pa tko naprej.k sm bla pa že na koncu z živci.no pa mi ni blo nič žal.mogoče mi je malo zdj ampak takrta se je šlo za mojega otroka in ne zame,če bi šlo zame bi že potrpela,tko pa ne!!

(odgovor članu andreja32)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.8.2008 20:31:18   
Naja30
Poročaj, kako je s punčko. In če bo kakšen odziv na tvoj mail.

Boga tvoja mama, škoda le ker ni malo popenila. Naša Tija je tudi živahna kot le kaj in se mi je že dostikrat zgodilo podobno, ko so ljudje samo gledali in "oh ti otroci..." da bi pa ker rekel, pejte naprej gospa, ker imate malega otroka, ki ne more bit 5 minut na miru... ga pa ni. En tak res grd primer sem imela enkrat na pošti, ko se mi je še en dec vrinil pred mano, tamala tulila od vročine... Pa sem si misla, ti kar tuli, sploh je nisem umirjala. Je tak tulila, da dec ni slišal, kaj mu ženska za šalterjem govori. user posted image  Ma ko ga j...! Ne vem, pridem pa v trgovini s tamalo na vozičku na blagajno, spet ji je že vsega poln kufer, pa stare mamce sam čakajo, kdaj jih boš spustil naprej. Si mislim samo, kar počakaj, meni tudi ni lahko. Da ne govorim, ko sem bila noseča, z velikim trebuhom in 1-letnim otrokom... Zarad vsega tega sem se navadla na glas povedat in res me briga, kaj si mislijo. Name tud nihče ne gleda.

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.8.2008 20:35:43   
Magi*
ti verjamem do zadnje pike in verjamem, da si besna. mene ZD vedno tako razpizdi, da me nazadnje skor kap zadane.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.8.2008 20:47:30   
Anonimen
No coment.

Lahko rečem, da sem sama okusila tole z dopusti. Za posrat.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Šaki)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
29.8.2008 20:57:55   
Gina
O, lara, tako zelo te razumem.  A veš, v bistvu imaš ti še srečo. Jaz to doživljam že 13 let. Sama imam zeloooooooo slabo mnenje o slo. zdravstvu. Pa dokler gre samo za obupno čakanje in res nizko kulturo, še nekako preživiš, čeprav je hudo in te tišči pri duši. Ampak ko boš začela doživljat še njihovo totalno nesposobnost pozdravit karkoli, kar ni v mejah popolnoma tipičnega in pogostega, takrat ko bo šlo v resnici za življenje, takrat boš pa najbrž razumela mojo totalno nezaupanje v večino njih, ki jim po slovensko rečemo dohtarji, po domače pa jih jaz čist prevečkrat po posledicah njihovega zdravljenja čutim kot bando po........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.8.2008 21:24:11   
Anonimen
tamala je dobila spet 3 vrste drugih kapljic??!! spet terapija 2 tedna pol bomo pa spet vidli. tko da gina ja upam, da jim bo sploh pogruntat kaj ji je. sprva je blo to virusno vnetje zdej že možna tudi alergija. imam že kar filing da bom na koncu spet kake alternativce iskala.

no drugač svetla plat vse te zgodbe je bla edino zdravnica, ki jo poznam od prej in vem da je ok, tako da se jers poglobila, tamalima dajal abonbone in vse ok. ampak servis vsega osalga pa pod kritiko. s tem da mam je tam tudi pop*** oz na lep način ampak direktno brez dlake na jeziku povedala kaj ni ok, pa je una bila tako tupa da očitno ni zaštekala da ga serje? to je bla ena mlada sestra, sem rekla, bo že vidla sama hudiča, k bo mela mulce. res me je razjezil. sploh k sem vidla zravn še mojo mamo kako jo je vse skup zmatral, da je bla čist fuč pa kr na jok ji je šlo, k ni enostavno mogla vrjet da je en človk tok podn

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
29.8.2008 21:49:02   
Rožica I
Te popolnoma razumem, Lara, in popolnoma prav imaš, da si jih po mailu user posted image user posted image ! Pa še privat ordinacija user posted image ! Naš (sedaj že bivši) privat pediater je imel še osebje tako prijazno, kaj šele on user posted image !
Sem pa imela danes tako prijetno izkušnjo v ZD MB; tamalega je med kosilom zvilo v trebuhu- ok, sem pač najprej pomislila nova finta, ker se mu ne da jest, ampak hitro sem ugotovila, da niti stat ne more in da ga neznosno boli. Bala sem se, da se mu je slepič vnel  user posted image  . Čez 10 minut sva bila v ZD- otroka sem morala nest do stavbe in do zdravnice, ker ni mogel hodit...Skratka sprejme naju zdravnica, ki sem jo prvič videla, s sinom pa je ravnala, kot da je njen! Vse pohvale user posted image prijazna do malega, do mene panične;vse mi je parkrat razložila... Hočem reči, prijazna tako, da so sina minile vse bolečine. Skratka lažni alarm (ali preveč zraka v črevesu), na srečo user posted image ! In ker sva prišla tja tako rekoč brezveze in sva ji kradla čas, bi me lahko grdo gledala, pa je še sama bila vesela, da ni nič hudega. Lahko bi bila strogo uradna in profesionalna, pa bi že bilo ok, ampak zraven tega je še bila tako zelo človeška in prijazna user posted image .
Hočem reči, glede na to, koliko se zadnje čase kritizira zdravstvo, vse pohvale ZD MB user posted image !!!

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.8.2008 23:55:24   
rija
bemti....kje so zdaj tiste matere tereze, ki tu na veliko nakladajo, da kaj daš, to dobiš?

pa en gandi od dadija?

...vox populi...

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.8.2008 0:16:58   
Anonimen
Mah sej nimam besed. user posted image
Jaz bom mojega osebnega zdravnika tud sam še en dan nekam prijavila. Zdaj ko je privatnik, se mu za paciente "jebe"! Tud tistga listka za kri noče napisat. user posted image
Ga bo res treba zamenjat!

Lara, upam, da se tvoji punčki učke čimprej "pocajtajo"!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
1.9.2008 11:57:06   
Mijavček
IZVIRNO SPOROČILO: rija

bemti....kje so zdaj tiste matere tereze, ki tu na veliko nakladajo, da kaj daš, to dobiš?

pa en gandi od dadija?

user posted image

Zara, mal pozn, ampak vseen, upam, da je punčka uredu in da si ti tud bolš, k si se mal spihala. To je res za znort! Se mi zdi da več kot polovica dohtarjev, sploh pa sester misli, da smo mi tam zarad njih in ne oni zarad nas.user posted image

Da bi te pa kdo naprej spustu pa itak... za z lupo iskat take. Jaz sem v 8. mesecu z dvojčki in sem v celi nosečnosti samo enkrat doživela, da me je gospod (tud sam tam okol 70 let) v trgovini spustil naprej (sem rekla, da je že v  redu ampak je ful vztrajal...). Sicer pa nihče nikoli, celo nosečnost... ne v banki, ne na pošti, ne v trgovini, ne nikjer. Žalostnouser posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.9.2008 12:29:12   
kalbo
Drugač majo po vseh pravilih predšolski otroci prednost pred odraslimi in na to jih je treba ostro spomnit.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 16
1.9.2008 13:12:06   
pikecpokec
Ej, eni so res banda! Jst sem zadnjič čakala s tamalim 1,5 h samo na napotnico za laboratorij (pred vstopom v vrtec). Sej je bilo potem sestri ful nerodno in se je opravičevala, pa tudi potrdilo sem naslednjii dan dobila mimgrede user posted image .

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 17
1.9.2008 13:25:32   
Kerensa*
Lara... kaj pa urgenca za nujne primere?

No, ampak saj tudi urgenca s tem čakanjem ni dosti boljša... vsaj ljubljanska ne... moža sem napol privlekla tja s sumom na razlit slepič... na sprejemni so nama rekli:"Usedite se tamle in počakajte, da vas pokličejo"... pa sem kar takoj pošizila in rekla, a se jim zdi logično, da naj človek, kateremu se je mogoče razlil slepič, sedi in čaka... in vmes morda umre... potem so rekli, da ga bodo vzeli prednostno, ampak da mora pa vseeno v čakalnici počakati, da uredijo pacienta, ki je sedaj noter... "Pa saj nimate samo enega zdravnika al' kako?" sem vprašala... "Žal ne gre drugače" so rekli in odnesli zdravstveno izkaznico... ampak jaz pa za njimi in "A če bi imel razbito glavo, bi tudi rekli, naj počaka?"... no, seveda sva se potem usedla in čakala, upajoč, da ga bodo poklicali noter takoj, ko pride eden ven... ko je šel ven tretji in tretji tudi noter, sem pa vstala (mojemu ni zneslo, ker se je zvijal od bolečin) in nič kaj nežno potrkala po vratih... prej pobutala, bi rekla... besna sestra odpre vrata in želela je začeti stavek "Zakaj pa razbijate?", ampak že ko je odprla usta, sem sama rekla:"Zakaj moj mož čaka, če je pa življenjsko ogrožen? Vse zvite prste in odprte žulje prej vzamete noter!"... "No, pa naj stopi naprej, no, če ne more še malo posedeti."... "Ja, lahko sedi, ampak VSTATI NE MORE od bolečin!" sem bila že čisto besna... najprej so mu morali na mizo dati Ketonal direkt v žilo, da se je revež sploh lahko zravnal... OK, ni bil slepič, ampak ledvični kamni, ampak nevermind - ko obstaja SUM na življenjsko ogroženost, človeka ne moreš pustiti čakati v čakalnici... v takem primeru se vprašaš, ali tudi ponesrečence iz prometnih nesreč najprej pustijo ležati na hodniku, da se konča malica?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
1.9.2008 14:19:02   
kalbo
Ja, je use sorte. Sam ob naših kalvarijah s tamalo lahko pa vse samo pohvalim od pediatrinje v ZD do reševalcev v rešilcu do sprejemne sestre na Vrazovem trgu, ki me je najprej posadila na stol mi dala kozarec vode in šele po tem pobrskala, kam so mi odpeljali tamalo, do osebja otroške kirurgije KC skratka ni pripomb in vesel sem bil v spoznanju, da vsaj nekaj šiba pri nas.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
1.9.2008 14:22:39   
muška
Ah nič novega. Jaz sem z mojim takrat 9 mesečnim sinom začela hodit k okulistu in sva vedno čakala NAD 2 uri in pol! Normalno, da je bil mali ful nervozen pa jokav, in pol naju je asica "pregledala" v dveh minutak v izvid pa napisala, da je otrok jokav in da ne sodeluje!  In ko sem jo napizdila, je pa malega še prej kot v dveh minutah pregledala in naju odslovila.
Glavno, da so lahko vse njene samoplačniške stranke (pardon stare babe) šle preko vrste , pa vse tiste vreščeče gospodične, ki bi jih blo fajn prej zribat z sirkovo krtačo, ker bog ve kaj in od kdaj vse imajo tiste tone pudra in šminke na sebi.
Podn od podna no. Ko se pa zbuniš, te pa itak obravnavajo kot gnoj, in samo čakajo kdaj te bodo čimprej odslovili.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
1.9.2008 14:52:55   
pikecpokec
No, imamo pa tudi dobre izkušnje z našo otroško ambulanto: da se naročit in si res ob tisti uri na vrsti (razen kadar otroška ambulanta deluje tudi kot urgentna, kar mi pa še ni jasno, kako je to možno, ampak pustimo detajle). Sestra je pa itak super. Ko kličem in se predstavim, takoj ve, za katerega otroka gre, in celo njegov rojstni datum pozna na pamet user posted image . In to od večine otrok.
Zdravnica pa... malo na hitro pregleda otroka, predvsem v posvetovalnici si endvatri gotov. ampak k sreči še nismo imeli kakih hudih bolezni, tko da ne vem kako bi se v tem primeru dogajalo. Po moje bi malo norela!

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 21
1.9.2008 15:20:40   
lotoska
Sem se spomnila zadnjega obiska pri pediatrinji, ko je bila hčerka stara 18 mes. Po cepljenju je seveda jokala, mož jo je vzel z mize in se je hčerka stisnila k njemu ter še vedno jokala. Takrat pa jo je pediatrinja z roko lopnila po hrbtu tako močno, da je kar zadonelo po ordinaciji, tamala se je ustrašla in začela lovit sapo (nastala je tišina), potem je pa sledil totalen obupen jok, ki ga nisva mogla umirit še 15 min vožnje do doma. Nisem dojela kar sem vidla, ta coprnica pediatrinja je pa izustila, tako se to dela.user posted image  Kje že?
Naslednji dan sem šla po kartoteko in in hčerko prepisala v lokalni ZD.

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 22
1.9.2008 16:40:33   
HuAnita
Je, jej, kako globoko te štekam in sočostvujem z vami.
Ja, tako je naše zdravstvo. Pa dokler bodo vsi vsak mesec lepo dobivali plačo, bo še vedno tako. Dohtarji so sveti, premalo jih je, rajo pa klinc, pač ni nobenega 3 tedne, se boste že znašli. user posted image user posted image user posted image   mislim.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?