Anonimen
|
ja morm se razpisat upravičeno! če se keri ljub brat!!!! moja tamala miš ima po 2h tednih terapije s kapljicami spet čist rdeče oči in vozlički niso izginili. in ker je bilo stanje vsak dan slabše sem včeraj cel dan klicarla v zd kranj v okulistično ambulanto, kjer se je non sto javljala avt. tajnica in mi veselo razlagala, kdaj naj pokličem. ok kličem v tistem času ko mi tajnica reče, pa še kr ona priča kdaj nej pokličem. omenjala je neko tel za nujne primere in kličem še tja. SE NOBEN NE JAVI!!!! ja še dobro da ni enmu pol uča manjkal k drgač ne vem ??!! no pol le pokličem na info v zd in mi povejo da sta OBE dohatrci NA DOPUSTU! kako si v tej p.m. državi v temu K. zdravstvu lahko prvošjo p**** dohtarji, da grejo istočasno na dopust in praktično zaprejo ambulanto za 3 tedne??!! js se s sodelovko usklajujem kdaj bom šla scat da bo ona tam, da ne bo kdo reku da ni noben dvignu telefona, uni pa za 3 tedne enostavno dol zaprejo! no v glavnem jih ni in mi prijazna operaterka pove da pa lahko poskusim še v naklem, ker za uno dohtarco pa sploh ne vejo al dela al ne??!! no ok. kličem v naklo kjer se spet oglasi avt. tajnica in mi pove naj pokličem med 7-8 zvečer. kličem zvečer dam na avtomatično ponavljanje ker je blo itak zasedeno in mi v 1 uri ni uspel dobit klica kličem v zadnjo 2 min čez 8 že vklopljena tajnica no na koncu sporočila pove tudi CELO e-mail naslov in pišem tja in pojasnim situacijo. sploh nisem po pravici povedano pričakovala nobenga odgovora??!! a poglej ga no čudež, danes dopoldne mi odgovorijo naj le prideva ob 12h se pokazat, naj prineseva novo napotnico in kartico in naj počakava v čakalnici, ko pride ven pa naj le hit poveva da je vse po mailu zmenjeno in bomo kuj na vrsti!!! kul. js urgiram kličem mat, ki je bla z obema mojima v merkatorju, da je iz kranja najprej k meni v naklo na šiht prišla po kartico, potem letela nazaj v kranj zd po novo napotnico, potem pa nazaj v naklo k okulistu. vmes ji je seveda tamala zaspala v avtu in je kršla vsa pravila parkirala pred zdjem kjer je prepovedano, letela not ker je mislila, da bo napotnica pripravljena in samo šiba nazaj (pa ni bla, čeprov sem se jaz s sestro vse zmenila). no pa je mogla čakat da je šla not k dohtarci pa prav dohtarca ja kje mate pa otroka? pa prav ja v avtu spi. prav nč rada bi jo vidla??! !in pol mat gre po spečga otroka v avto jo prnese not, una spečmu otroku gleda oči vmes ji mat razlaga kako in kaj in una reče ja sej pol je pa ne rabm nč gledat??!! bom kr napotnico napisala? a prej k ji mat to pove pa ni zaštekala matr ji nešolano no k sreč se ni tamala zbudila. šibajo naprej v naklo, tm si oprta 16 kilsko spečo mijo na ramo, zravn torbico, v drugi roki tiso. hoče not v naklški zd, skozi neka vrata kjer je 2 m do čakalnice, pa prleti sestra iz okulistične ordinacije in ji zapre vrata pred nosom??!! in reče gospa kle je službeni vhod okol morte??!! **** ji čorova, namest da bi rekla a vam lahko kej pomagam pošle 61 let staro , 50 kil težko staro mamo 100m okol bajte z oprtanim spečim otrokom na rami in 4 letnico ob boku??!! in potem baba naknadno nalep na vrata listek služben vhod??!! WTF??!! mat je bla čist prizadeta in jo je neki nakurla da je bez srčne kulture. no v glavnem pridejo v čakalnico, pa čakajo. ura 12 - nič,...in tko čakajo do pol 3h! mat tam sama z dema smrkljama, k ne morta čakat 15 min ne pa 2 uri in pol!!!! prokleti kreteni. seveda sta zganale tm hudiča in pol, sej sta ble zaspane in lačne - v zadno jedli ob 8h zutri!!!! seveda je mat tm pizdila una pa reče vesla bodte da smo vas sploh sprejel???!! !wtf!!!! na konc je baba dojela, da ga je po celi črti usrala in je mela slabo vest. da je pol tm sprašvala če so otroc kej žejni??!! je rekla mat ne niso k sreč mate vodo na hodniku!!!! in se pol neki prilizvala da drugič nej pa pridemo kuj ob pol 8h k začnejo delat pa bomo kuj na vrst. matr jim zdravstveno nešolano! nesposobno!!! in to je za povrhu privat ordinacija!!! mislm a je to kak način! kej tazga sem zdele prvič posredno dožvela, ne morm vrjet, da je folk tko zarukan! folk v čakalnici k je gledu situacijo in da nima en tok čustvene inteligence da bi reku pejte naprej vas spustim, še manj pa po dolžnosti krave od sestre, ki bi lohk mela tok pamet da ne morš 2 let starga otroka pustit čakat 2,5 ure in da ne morš 60 let staro mamo z dvema mulcema odslovit in jima zaloputnt vrat v ksiht??!! če jih vidm še js kdaj v živo jim ne bo dobr, napisala sem jim pa že zelo oster mail nazaj in pe prov zanima če bo kaka reakcija najraj bi jih dala v kak cajtng _________________
|