|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ponoči med spanjem jok
11.3.2005 15:15:26   
alisson
Moja hčerka alisa ponoči pridno spi samo kaj ko nebi kar na lepem začela jokati. Nevem kaj naj naredim al je lačna al je žejna vse sem že probala. Sedaj se oračam na vas če je katera imela takšen problem. Alisa je stara 6mescev sedaj sem ji začela dodajati kašice mogoče je to krivo ampak zvečer jo še vedno dojim.Hvala za odgovor in lep dan vam želim.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ponoči med spanjem jok
11.3.2005 19:06:02   
frutka_
Joj, pri nas je bilo tudi to obdobje in ravno nekje v takem času kot ga opisuješ ti. Mislim, da te ne rabi skrbeti.

Morda so zobki...nekako sem pri mojem tamalem ugotovila da kadar prehaja iz ene faze v drugo potem je vse obrnjeno na glavo, tudi spanje.

Kadar joka jo potolaži, če se ne umiri ji punudi čajek, jo pobožaj, pocartaj. Naj se pomiri...

Gotovo bo minilo. Če ne prej potem pa slej!;) Kar pogumno!

Hm, on je iz trdega spanja naenkrat preskočil v vreščanje...še mene je skoraj kap!

(odgovor članu alisson)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ponoči med spanjem jok
11.3.2005 19:16:53   
Jančika_
Isto kot pri frutki - direkt iz spanja v vreščanje, men pa srce ven! To imamo na sporedu zadnje 4 noči točno ob dveh...sicer mali lepo spi, tako da čakam, da tole mine.:zmeden2:

(odgovor članu alisson)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ponoči med spanjem jok
11.3.2005 19:31:24   
frutka_
Jančika sem te hotela omeniti pa sem mislila da te ne bom izpostavljala.Boš sama napisala če boš želela...in si!

(odgovor članu alisson)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ponoči med spanjem jok
11.3.2005 19:34:59   
Jančika_
Ja, nisem prej vidla. Zaradi kašice po moje to ni, ker naš jé kašice zvečer že več kot en mesec, pa se je tole šele zdaj začelo.

(odgovor članu alisson)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ponoči med spanjem jok
11.3.2005 19:51:54   
Anonimen
Jaz sem glih danes na televiziji zasledila nekaj na to temo. Baje otroci najbolj rastejo ponoči in zato se baje tudi ponoči jokajo za nas "brez razloga".

No koliko je verjeti tem ameriškim raziskovalcem presodimo same!;) Baje lahko otrok zraste 1,5 cm na dan!:ups::ups:

Bojana

(odgovor članu alisson)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ponoči med spanjem jok
12.3.2005 11:09:53   
malika
pri nas zadnjih par dni isto, pa je star 14 mesecev.:((

(odgovor članu alisson)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ponoči med spanjem jok
12.3.2005 11:11:01   
malika
Sem pozabila pripisat, mogoče so zobki, ali pa kaj sanja? Ne vem,je pa hudo, ker se mi takrat ful smili in še pomirim in potolažim ga komaj :zmeden: . Upam, da bo kmalu konec temu

(odgovor članu alisson)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Ponoči med spanjem jok
13.3.2005 21:08:04   
Ro-La
pri nas se to dogaja že 4 mesece in pol:(

(odgovor članu alisson)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?