|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ovulacijski testi
5.2.2011 14:02:29   
Janchek81
Pozdravljene,

mene pa samo zanima a je katera od vas uporabljala ovulacijske teste in katere ste uporabljale ( CB, first check... ) in kaj vam je pokazalo oz. kaksne izkusnje imate s temi testi?
Namreč prvič sem zanosila brez problema, niti nisem gledala na ovulacijo, zdaj pa kar ni in ni nič od tega, pa delč od tega, da bi bila obremenjena s tem vendar si po UPN-ju želim otroka in biti že spet nosečka, s tem, da bo seveda brez problemov. Uporabila sem OVUL-test-e in mi nič niso pokazali, a je možno, da naj ne bi imela več ovulacije. UPN sem imela 23.9.2010.

Najlepša vam hvala za vaše odgovore in deljenje teh izkušenj z menoj user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ovulacijski testi
5.2.2011 15:56:49   
olana
Jaz sem probala ovulacijske teste FIRST CHEK, z njihovo pomočjo tudi zanosila, moraš pa vedet na koliko dni maš cikel 28,30..., da si lahko izračunaš plodne dni. S pomočjo spodnjega programčka sem si jih izračunala in potem naredila na začetku vsak plodni dan ovulacijski test, ko so bile dve črtice AKCIJA. Pa zapomni si kateri dan od menstruacije si imela ovulacijo, da boš vedela za drugič za vsak slučaj.

http://www.poliklinika-harni.hr/ovulacija.asp

PA SREČNO!

< Sporočilo je popravil olana -- 5.2.2011 15:57:20 >

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.2.2011 19:16:38   
Janchek81
olana ful hvala za tvoj odgovor user posted image  Jst sem zdaj kupila OVUL-test pa ni nč pokazal, te FIRST CHEK dobis u DMu ane, pa tud cena ni tako 'presenetljiva' kot pri Cleareblue user posted image
Drugace sem prvic imela M 14.4. in sem zanosila nekje okoli 26ga do 29ga aprila, tako da natančno ne vem kdaj je bilo. Cikluse imam mešane, enkrat na 28 dni, enkrat na 30 dni, enkrat na 32 dni. Zadnjo M sem imela 20.1. in sem teste delala v ponedeljek ( 31.1 ), sredo 2.2. in petek 4.2. in se celo danes pa nič nič in še enkrat nič. Je pa res, da vedno dost pijem, med službo obvezno soz čaje in doma vodo, čaj .... mogoče je urin preveč razredčen. Ne vem. Bom poizkusila FIRST CHEK in upam, da bo kej več sreče.

Hvala še enkrat

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.2.2011 8:05:41   
Anonimen
Janchek81 začni si meriti BT in bos bolje spoznala svoje telo in se vedela, kdaj imas O. Ovulacijski testi znajo biti zelo zelo drag špas. če vam dlje časa ne uspe ... Svetujem ti da se registriras na http://www.fertilityfriend.com/ , seveda samo brezplačno in vpisuješ BT. Jaz vpisujem prav vse znake, ker ti vsaka dva meseca dovolijo vpogled v celotno zadevo (reklamno) in si takrat potem sprintam celotno zadevo in potem samo primerjam. Oz sem tako delala, seaj po dveh letih imam že tako ali tako vse naštudirano, ne rebim niti preverjati znakov ;)

Neposredna povezava do sporočila: 4
6.2.2011 18:15:17   
Janchek81
Joj ves....sj vem da si je mert BT najcenejse, ampak kaj ko sem zjutraj navajena na svoj bioritem in mi to žal ne znese, žal ..vem da bi marsikatera rekla, da bi se lahko za to, da bi vedla kdaj imam O potrudila, ampak ni tako lahko,če imam svoj bioritem. Kaj pa merjenje BT na primer ko pridem v sluzbo, to je prbiblizno eno uro od tega ko vstanem?Bi bilo to OK? Ker to bi mi še zneslo, prvo bi pa mogla kupit termometer, ker ta, ki ga imam doma je FUČ user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.2.2011 20:10:15   
barbara_s
Lej, jaz sicer ne razumem, kaj misliš s tem, da imaš zjutraj svoj bioritem in ali je nezdružlljiv s tem, da še 3-5 minut ostaneš v postelji, zmeriš tisto temperaturo in greš (če pa hočeš povedat, da ne vstajaš vsak dan ob isti uri/da delaš v izmenah/da želiš za vikende spat dlje časa, ti pa povem, da zna biti, da to sploh ni noben problem in je čisto združljivo.)

Če si boš pa v službi merila temperaturo, ti pa to žal ne bo kaj dosti povedalo. Merodajna je jutranja temperatura, še v postelji, merjena v danki/nožnici/ustih (in NE pod pazduho). Simple.

Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?