|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ovulacijski testi
30.6.2008 16:23:31   
pupca
kje se da kupiti ovu.teste.ali so kaj uporabni.

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 30.6.2008 21:07:52 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: testi
30.6.2008 16:25:40   
CHICA 83
Mislim, da sem jih videla v DM-ju.

(odgovor članu pupca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.6.2008 16:26:45   
pety78
Jaz sem si jih naročila iz Amerike. Sem že pozabila, katera je njihova stran. Pa saj boš našla na netu.
Skraka povedati hočem, da sem jih od 25 porabila cca 5, pa sem postala že srečka nosečka. Torej, če jih katera potrebuje, jih prodam.

(odgovor članu pupca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.6.2008 16:39:54   
Anonimen
test se da kupit po vseh mal bolših drogerijah, . . pa lekarnah. .

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
30.6.2008 20:28:14   
divans1
Kako se pa ovulacijski test uporablja?? Koliko jih moraš kupit za cca 1 mesec?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.6.2008 21:20:12   
pupca
midva z možem  poskušava druzga naredit  že nekaj mesecev.pa ne rata.prvi je ratal v prvo.drugi pa noče ratat.zato bi si rada s tem pomagala.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.7.2008 11:10:45   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Kako se pa ovulacijski test uporablja?? Koliko jih moraš kupit za cca 1 mesec?

poleg testa so priložena natančna navodila. jaz sem uporabljala ovul test. v škatlici dobiš pet testerjev. tester namočiš  za 15 sekund v urin in počakaš 5 minut na rezultat. meni so samo dvakrat pokazali ovulacijo, tako da ne vem koliko so zares zanesljivi. jaz sem na mesec porabila eno škatlo. testerji pa tudi niso tako poceni. naj še omenim, da mi kljub uporabi še vedno ni uspelo zanositi, tako da sem jih nehala uporabljati.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.7.2008 11:37:40   
lily32
Jaz tudi nimam najboljših izkušenj z njimi. Meni O niso pokazali, čeprav mi je g. rekla, da jo imam, in tudi BT se mi je dvignila. Druga črtica na testen lističu pa je bila kljub temu bolj svetla kot prva. user posted image  Tako da nisem povsem prepričana v nihovo učinkovitost. Pet testkov pa stane ok 15 EUR. Zato jih ne bom uporabljala več.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.7.2008 11:47:50   
Dadi
Jaz uporabljam tako imenovani f-test. Baje se ga ne dobi več, pokaže pa ti ovulacijo ali pač ne na podlagi sline ali izcedka ki ga naneseš na okence in potem pogledaš skozi povečevalno steklo, ki je na tem testu. Je za večkratno neomejeno uporabo. Pokaže pa čist jasno kdaj je ovulacija. Sama imam bolj kot ne neredne menstruacije in zato tudi ovulacije. S tem testom si pomagam in spremljam svoje cikle.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.7.2008 16:43:58   
Anonimen
Dadi v katerem delu dneva pa ti delaš f-test? A je to sploh pomembno, če ga delaš zjutraj ali zvečer?
Ali ga je treba je treba ddelat ob isti uri?

Hvala. Lp,

(odgovor članu Dadi)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
5.7.2008 13:17:29   
Dadi
Ne, lahko ga delaš kadar hočeš. Ni važno ali zjutraj ali zvečer.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.7.2008 17:55:34   
Anonimen
Zdravo!

Dadi, oprosti, ampak jaz sem malo zmedena glede tega f-testa.

Meni je po 7 dnevu 1. dnevauser posted image  pokazalo praprot (ena črtica pa potem majhne črtice simetrično ob njej).
Ni jih bilo veliko, nekaj pa sem jih opazila-recimo ene 5. A je to pol to?
A če pa sta 2 dolgi črtici skupaj malo pomešani je tudi ok?
koliko sem prebrala ti praprot pokaže 2 dni pred ovulacijo. A pol dalje pa spet kaže mehurčke ali kako? A bi mogla videt več praproti. Sej mi ni čisto jasnouser posted image .  Je pa res, da se 1. ubadam s tem.

Malo sem po netu gledala pa mi ni blo čisto jasno kako lahko s tem testom veš tudi kdaj si noseča user posted image

Hvala za odgovor.
Lep sončen teden user posted image

Lp,

(odgovor članu Dadi)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
8.7.2008 13:22:37   
Kepica83
Ženskice? Zakaj pa se obremenjujete s temi testi? Rajši slončkajte vsak dan pa je to 100x bolj zanesljivo ali kaj ve mislite?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.7.2008 13:44:14   
NATAŠI
IZVIRNO SPOROČILO: miniko

Ženskice? Zakaj pa se obremenjujete s temi testi? Rajši slončkajte vsak dan pa je to 100x bolj zanesljivo ali kaj ve mislite?

se podpišem user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.7.2008 13:45:56   
Kepica83

IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.7.2008 16:56:15   
Anonimen
Brez zamere, samo je tudi malo odvisno od tega kako hitro rata.
Če po malo manj ko 4 letih ni uspeha, začneš tudi malo okoli razmišljat. Pa ne, da bi kaj pomagalo, mogoče malo boljši občutek.

Pa sej nevem. Mogoče pa maš vseeno prav user posted image

Lp 

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
8.7.2008 18:57:07   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

fajn je, da ves, ali sploh imas ovulacijo in kdaj v ciklusu jo imas. po tem, ko kar nekaj mesecev slonckas ves cas in ne rata, je cas za naslednji korak.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 17
8.7.2008 23:49:17   
sirenetta
Punce po spolnem odnosu ostat v leže položaju in dvignit noge v luft za 20 minut!
Nič ustajat niti za hip, ampak lepo v miru ležat z dvignjenimi nogami (naj dragi podloži s kakim povštrom ali pa jih on podpira, lahko tudi naslonjene noge na steno).
Preverjeno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Po nasvetu ene kolegice, pri njej tudi preverjeno user posted image .

Menda to tudi svetujejo na kliniki, kjer se ukvarjajo z neplodnostjo (mi je ene medicinska sestra povedala, ko sva se razgovarjali na to temo). Menda torej res pali.

In ja, ok je vedet, kdaj je ovulacija, ker če - kako že - slončkaš(user posted image ) vsak dan se spermiji razredčijo ali nekaj takega, točne definicije ne vem, vem samo da je težje zanosit, če torej slončkaš vsak dan, kot če nekaj dni ne slončakaš (mislim da vsaj 2 ali 3 dni ne) in potem ustreliš točno kadar je ovulacija.

Pa srečno!!! Držimo pestke user posted image za vse bodoče nosečke

< Sporočilo je popravil sirenetta -- 8.7.2008 23:55:13 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
9.7.2008 12:41:11   
cuba
Malce frišna sem še na tem forumu, in ne tako pogumna kot ostale,....trudim se zanositi od februarja, pa me jazi ker še kar dobivam menzes,.....

so tvoji ovul.testi še naprodaj?

Hvala!!!!

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 19
10.7.2008 20:37:18   
m_m
SUPER OVULACIJSKI TEST in poceni zadeva je merjenje bazalne temperature. Samo redno jo moraš merit, pa preden vstaneš. Ko je temperatura povišana, takrat je dan O. Pri nas je po mesecih neuspehov po občutku, merjenje delovalo v prvem ciklusu.

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu cuba)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?