Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ovulacijski testi-švoh črtica 2x 6.2.2007 11:44:04
|
|
|
|
upica
|
Verjetno še ni pravi trenutek. Morda se ti bližajo plodni dnevi. Menda ti lističi reagirajo na hormone, ne vem. Morda katera druga več ve, ki uporablja te lističe in ti bo lahko pomagala.
|
|
|
|
RE: Ovulacijski testi-švoh črtica 2x 6.2.2007 12:57:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje pa kupiš ovulacijske teste? Pa koliko jih je, pa cena? Hvala!
|
|
|
|
RE: Ovulacijski testi-švoh črtica 2x 6.2.2007 13:22:40
|
|
|
|
afnica mala
|
Zdaj se jih kupila prvič in sicer v DM-u, 5 kom stane okoli 3.600 sit. Pa sem jih že 4 porabila. Zdaj ne vem, naj delam danes test ali jutri. Pozdravčki
|
|
|
|
RE: Ovulacijski testi-švoh črtica 2x 7.2.2007 9:52:02
|
|
|
|
mala zirafa
|
priporočam ti f-test, ki ga kupiš v lekarni in je za večkratno uporabo.Pod lupo gledaš slino in ko imaš O se vidi "praprot".Skozi prakso boš vedela kdaj je o, pa še sluz je takrat beljakasta.
|
|
|
|
RE: Ovulacijski testi-švoh črtica 2x 7.2.2007 9:58:22
|
|
|
|
afnica mala
|
Hvala ti. Ker včeraj mi je že 3 dan zaporedoma pokazalo isto. Slabo črtico. Danes se mi je dvignila T, pa prsi me bolijo, tako da je že mimo, se mi zdi. Tudi sluzi nisem imala oz čisto malo. Sem še čisto nova v merjenju T in ov. testih in se precej lovim, zraven pa sem ful zaskrbljena ali sploh imam ovulacije.
|
|
|
|
RE: Ovulacijski testi-švoh črtica 2x 7.2.2007 10:18:44
|
|
|
|
mala zirafa
|
Ja se n temp. ne zanesem prevečKot sem že napisala mi je f- test the best in še zdaj ga imam spravljenega za naslednjo rundo.Res se je obnesel.Stal pa je okoli 3 jurje pred 3 leti.
|
|
|
|
RE: Ovulacijski testi-švoh črtica 2x 7.2.2007 10:26:34
|
|
|
|
afnica mala
|
Sem si že zapisala, pa bom poklicala v lekarne- pri nas so ene 3, da se pozanimam v kateri ga imajo. Pa kako to zgleda? Je to samo lupa al kako? Pozdravčki!
|
|
|
|
RE: Ovulacijski testi-švoh črtica 2x 7.2.2007 11:55:56
|
|
|
|
upica
|
Afnica mala Upam da sta s tvojim dragim 5. in 6. pridno slončkala in boš kmalu lahko zagledala . Držim pesti.
|
|
|
|
RE: Ovulacijski testi-švoh črtica 2x 7.2.2007 12:49:05
|
|
|
|
afnica mala
|
A res misliš? Nisva 5. in 6. ampak 4. in 6. Ampak, da bi imela vsaj ovulacijo, da bi upala. Pozdravčki !
|
|
|
|
RE: Ovulacijski testi-švoh črtica 2x 7.2.2007 14:06:49
|
|
|
|
mala zirafa
|
Zgleda tako.je mala kvadratna škatlica cirka 5x5cm, lupa pa je ojrogla in se odpre krožno kot nekatera kozmetična ogledalca.Saj dobiš navodila tako da ni panike.jaz sem bla z njim fuuul zadovoljna pa še na kešu sem prišparala.se spomnim ko sem še v italiji takrat kupila Clearplan za 70 evrov- 5 testerjev v paketu.Nikoli več!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?