|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ovulacijski test
5.10.2005 8:58:45   
klavdijak1
Pozdravljene bodoče user posted image !

Mene pa zanima če katera uporablja ovulacijske teste iz Amerike?
Jast sem jih zdej dobila pa me zanima koliko dni ste jih delale in koliko dni pred ovulacijo sta se vam prvič pokazali user posted image ? Ker jest sem ga včeraj naredila pa sta bili user posted image  ampak je bila testna črta svetlejša sem pa komaj 8 dan od 28 dnevnega ciklusa.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ovulacijski test
5.10.2005 10:05:02   
A_A
Jaz uporabljam ovulacijske teste Testforless.
Imam zelo neredne M cikle, zato naredim teste 5 zaporednih dni nekje na sredini v M ciklu po občutku.
Listič pomočim v urin (popoldan) za 20 sekund, po 40 sekundah odčitam. Če se v tem času ne pojavita dve črtici oziroma če se ena pojavi zelo rahlo obravana po več kot 40 sekundah, smatram to za negativni rezultat. Ovulacija mi nastopi takoj naslednji dan po pozitivnem testu (dveh močno obarvanih črticah), kar se mi pokaže tudi z merjenjem bazalne temperature.
Ta sistem sem sedaj preizkusila v treh M ciklih, v tem sedaj pa žal O s testi nisem ujela user posted image  in me verjetno čaka spet en dolg cikel. Sicer pa midva z možekom sva kar pridna na 2 do 3 dni in razmišljam da bi celotno zadevo merjenj kar ukinila. Sedaj pač vem, da do O v M ciklu pride, kar me je najbolj skrbelo po obdobju ko sem prenehala s KT.

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu klavdijak1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.10.2005 12:12:22   
Nataša31
Oj!

Da še jest povem. Sem naročila teste Testforless, bolj zato da bi videla če imam O. Na user posted image  sva prej delala 3 mesece. 4.mesec sem naredila test mislim da 8. in 9.dan, ni bilo nič, 10.dan pa sta bili dve močni črtici. Sva bila takoj pridna in rezultat? Junija 2006 pričakujemo user posted image !!!!
Upam,da boste kmalu dočakale user posted image !
Pozdravček

(odgovor članu klavdijak1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.10.2005 20:28:39   
Tina&Dean
Klavdijak1&Nataša 31, kje sta kupile te teste?
lp user posted image

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.10.2005 8:30:46   
klavdijak1
Na strani www.testsforless.com  jih naročiš 25x ovulacijski test in 5x nosečniški test stane 26$ dobiš jih pa v enem tednu.

(odgovor članu Tina&Dean)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?