|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ovulacijski test-lahko potrdi nosečnost
4.9.2007 17:03:05   
Estrella*
Zanima me, če je katera imela izkušnjo z ovulacijskim testerjem, ki naj bi še pred nastopom user posted image  kazal pozitiven rezultat. To sem nekje brala/se ne spomnim več kje/,da naj bi O test kazal v primeru spočetja ravno tako, kot če bi se bližala ovulacija; torej naj bi ostal skoz pozitiven tekom cele nosečnosti???
Ali kaj vsete o tem oz. , če poznate kakšen konkreten primer.
Jaz sem namreč danes probala in je bil negativenuser posted image user posted image user posted image , če to drži potem se ni nič prijelo.

< Sporočilo je popravil Frizerka RR -- 4.9.2007 17:57:26 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ovulacijski test-lahko potrdi nosečnost
4.9.2007 19:52:33   
aja aja
je mozno ja, sam ti res lahko povem da je nerealen prikaz...tud jaz sem to nekje brala in seveda poskusala, sam pri men je pokazalo kao da je dan o, in kaj se zgodi..drugi dan neredin n test in je negativen (aja, ne sam enega)
in potem je ta trapasta m prisla in konec je blo veselja...sam nebodi zalostna bo pa nasledji mesec bolsi..mal poglej kako se pri nam potolazimo s smehom in dobro voljo pojdi mal na temo nova borba se pripravlja   pa bo kr bolsi
bo bolsi user posted image
res se sploh ne zalosti in ne obremenjuj pa bo kr gratal, aja pa dungat je tud treba user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.