RdečaPaprika
|
Zdravo! Že nekaj časa sem tihi uporabnik , situacija od včeraj me je pa tko zmedla, da sem se odločila, da malo povprašam, če ima katera podobno izkušnjo. Z mojim se trudiva za nosečnost nekje dobre pol leta, kar sicer ni veliko, ampak sem ginekologa vseeno malo povprašala, kako pa kaj. Napotil me je na UZ (sam ga ne dela), ki sem ga imela včeraj. Cikle imam sicer pogoste, nihajo pa tudi za 5 dni gor al pa dol, 28-33 dni. Iz firbca sem si že pred trudom za zanositev merila temperaturo in si jo tudi zdaj. Ta ciklus sem opazila najbolj plodno sluz že 11. dan, kar je zame zelo zgodaj, in vse do 14. dneva, pikalo me je in bolelo. Nato sem na 14. dan, ravno na dan UZ, opazila zvišano temperaturo in danes tudi. Sicer pri skoraj vseh ciklih, ki sem jih do zdaj gledla, opazim jasen dvig in vrhunec sluzi. Doktor, ki mi je delal UZ, pa ni videl nič, niti zadebeljene sluznice, ki bi nakazovala ovulacijo. Je možno, da kljub veliki količini sluzi in jasnemu dvigu T, nisem ovulirala? Ko sem ga vprašala, če je opazil še kaj drugega, je omenil, da nekaj manjših cistic, js pa se v tistem trenutku sploh nisem zrajtala, da bi ga vprašala za PCO. Uh, zdaj me pa matra-ali sploh ni ovulacije kljub znakom, ali pa se sluznica ne debeli-to me skrbi tudi zaradi izcedkov pred M, ki jih opažam. Se da to kako izboljšat? A je možno, daimaš PCO, pa vseeno zelo lepe grafe T in sluzi?
|