Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ovulacija je mimo, zdaj pa čakanje 6.8.2005 14:18:06
|
|
|
|
sasi
|
Pozdravljene! Jaz sem se pred kratkim pridružila forumu in mi je zelo všeč. Neki me teži in moram nekomu povedat in sem se odločila,da bom kar vam. Prejšnji mesec sva z mojim dragim prvič po 2 letih ( takrat smo dobili 1.:duda:) načrtno :sloncek:, da bi zanosila. Bili smo na dopustu in me je razočarala:hudicek:. Potem sem brala o zanositvi, pa o ovulaciji, pa o vsem tem "sranju" povsod, kjer sem le kaj našla in kupila sem ovulacijske teste Today. Sedaj sem delala teste, opazovala sluz, poslušala svoje telo in napenjala senzorje. Ko sem delala ovulacijske teste je 3 dni bila samo kontrolna črtica, potem pa vse do danes (4 dni) tudi testna črtica, ki pa ni bila enako močno obarvana kot testna, vendar je vse skupaj sovpadalo z sluzjo in z 12 - 16. dnevom po prvem dnevu M. Zdaj ne vem ali je test kazal pozitivno, saj v navodilih piše, da morata biti obe črtici enako močno obarvani, ali ne. No tako, po testih in opazovanju sklepam, da so moji plodni dnevi mimo in sedaj moram čakati in čakati in seveda upati, da ne bo prišla:hudicek:. Punce držte pesti zame, jaz bom pa za vse vas, ki se trudte postat:nosecka:. Ciao :metulj:
|
|
|
|
Ovulacija je mimo, zdaj pa čakanje 6.8.2005 18:43:55
|
|
|
|
Sandra*
|
:miska::miska::miska::miska::miska::miska: Držim pesti zate da ti rata. Midva se trudiva že eno leto pa nič!:((:((:(( Čist sem na tleh, nimam upanja da kdaj bo?
|
|
|
|
Ovulacija je mimo, zdaj pa čakanje 6.8.2005 18:56:30
|
|
|
|
SanjaS
|
oprosti sasi, kakšni so ti ovulacijski testi? A se je treba testirat cel mesec po:hudicek:? Hvala za odgovor. Mi bi tud radi:duda:
|
|
|
|
Ovulacija je mimo, zdaj pa čakanje 7.8.2005 0:21:17
|
|
|
|
sasi
|
Pozdravljena SanjaS! V paketu Today, ki se kupi v lekarni, dobiš 7 ovul. testov. Kot že veš, bi naj ženske imele ovulacijo med 12. in 16. dnevom pred naslednjo :hudicek:(menstruacijo)- te dneve delaš test z urinom (v škatli dobiš teste, kapalke in posodice za urin ter seveda vsa podrobna navodila za uporabo. Piše, da bi naj začela testirati 10. dan po M in vse dokler test ne pokaže ovulacijo. Sicer se pa da lepo testirati tudi sluz z F testom, ki ga dobiš v lekarni in je za trajno testiranje, ne za enkratno. Z njim opazuješ strukturo sluzi, ki v času plodnih dni - ovulacije v obliki praproti, drugače pa krogcev. Verjetno pa poznaš tudi metodo merjanja temparature, če je ne mi piši. Upam, da sem ti kaj pomagala pa oglasi se še kaj:metulj: Aja, obema pa želim čim prej to čudežno bitje - bebico:duda:
|
|
|
|
Ovulacija je mimo, zdaj pa čakanje 8.8.2005 21:27:44
|
|
|
|
SanjaS
|
sasi, najlepša hvala za info. Mam pa še eno vprašanje.. A mogoče ker ve ali obstaja kakšen HCG test,ki je tako občutljiv, da zazna povečano količino HCG tudi kakšen teden pred predvideno menstruacijo? Na vseh "Clearbluih" piše, da test opravimo PO izostanku menstruacije, morda pa obstaja tud tak test k b nam neučakankam pomagu prežvet čakanje..
|
|
|
|
Ovulacija je mimo, zdaj pa čakanje 11.8.2005 22:08:51
|
|
|
|
sasi
|
Joj Sanja, tud jst bi rabla tak test - mogoče takega, ki takoj pokaže (ha, ha , ha) - malo se hecam. Resno pa mislim, da bi mi prav prišel test, ki bi bil hitrejši kot Clearblue. Vem, da imajo v lekarnah neke cenejše (450 SIT), vendar ne vem, kdaj pokaželo. Če boš kaj zvedla mi napiš. Hvala CIAO:metulj:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?