|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ovulacija in vlažnost
16.1.2009 20:16:12   
Anonimen
Haj,

imam 34 let, s partnerjem sva končno pred dvema mesecema začela resno delati na user posted image . Že več kot pol leta ne uporabljam nobene kontracepcije -tabletke in brez kondomov imava redne spolne odnose dva meseca.
Kot sem si izračunala bi morala imeti ovulacijo točno 14.januarja letos. Moj je rekel, da tok vlažna spodaj kot zdaj še nisem bila do sedaj. Sedaj me zanima ali je bila res to uvulacija ker prej in sedaj pozneje ni take vlažnosti. Ali mislite, da je kaka možnost, da sem zanosila - kdaj bom začutila prve znake in kdaj naj naredim test, saj je zdak komaj 2-gi dan.

Zanima me ali imate tudi ve v času ovulacije povečano vlažnost tam spodaj?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ovulacija in vlažnost
16.1.2009 20:30:50   
principessablu
se pravi mam jaz skoz ovulacijo,ker je skoz vlažnauser posted image nevem,prvič slišim kaj takega

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.1.2009 20:34:57   
Anonimen
da ne bo pomote, saj imam tudi jaz vedno vlažno, samo tok kot pred dvema dnevoma pe še ne - je bilo vse mokro, še predno je končal vame

(odgovor članu principessablu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
16.1.2009 20:47:20   
principessablu
mogoče ti je ušlo?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.1.2009 21:15:54   
Anonimen
ni mi ušlo

(odgovor članu principessablu)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
17.1.2009 8:53:08   
beba75
test lahko delaš najhitreje 14 dni  od ovulacije. Prej ni točen. Probaj ne razmišljat o tem in počakaj na user posted image ., upam da je ne bo. Takrat naredi test.

Želim  ti da ugledašuser posted image , do takrat pa se ne obremenjevat s tem. Je lahko samo slabše.

Srečno!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.1.2009 8:56:47   
danuska
Kupi si kakšen test ki ga lahko izprobaš preden pride čas za 2 menzes.Drugače pa je možno da si bila ravno sredi ovulacije.Tudi sama sem ugotovila,da ko naj bi imela ovulacijo postanem bolj potrebna kot sicer in sem čisto mokra spodaj.Drugače pa ti želim,da se ti čimprej uresniči želja,dauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.1.2009 9:51:37   
Anonimen
moj partner mi je tudi že parkrat omenil, da sem bila v času ovulacije  bolj vlažna, pa tudi okus pravi, da  je bil malo drugačen. mogoče pa bo kaj na tem...user posted image

(odgovor članu danuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
17.1.2009 12:39:18   
bamoocham
Res je, med ovulacijo si spodaj bolj vlažna!!!
Pri sebi sem zaradi tega takoj vedela, kdaj imam ovulacijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.1.2009 12:42:27   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ali mislite, da je kaka možnost, da sem zanosila - kdaj bom začutila prve znake in kdaj naj naredim test, saj je zdak komaj 2-gi dan.

Zanima me ali imate tudi ve v času ovulacije povečano vlažnost tam spodaj?

možnost, da si med ovulacijo zanosila, je okoli 25 %.
znake ni nujno, da ji boš sploh začutila, se pri vsaki ženski razlikujejo.
testa se pa dela lahko na prvi izostanek user posted image . prej je brezveze, ker ti ne bo nič pokazalo.
pa srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.1.2009 13:24:41   
tejčit
Jst rečmo sm skuz vlažna al je ovulacija al ne.Ženske smo si različne zdaj pa sm
noseča 6 tednov

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.1.2009 17:36:54   
Ploha
jst sm ob ovulaciji veliko bolj vlažna in "mehka" spodaj, tako da se kr pozna, kdaj imam O in kdaj ne,...

(odgovor članu tejčit)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.1.2009 22:28:06   
mojca345
jest sem vlažna, da me poljubi....hodim na wc se brisatuser posted image ....da bi bla pa razločevala med sluzmi, pa ne bi vedla, kdaj je kej bolj vlažna ali kej manj vlažna....opažam samo enkrat več sluzi enkrat manj, pa mislim, da to mi spet nič ne pove, da bo zdej zdej ovulacija....

no ja me pa čudijo moji znaki ta mesec...ampak sej veste...eno je da so spet neki novi znaki, drugo pa user posted image  na testu....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.1.2009 19:49:27   
ratatuj
Mene pa neki zanima... moj je prvič včeraj rekel, da je bila full vroča med user posted image ..
Je to mogoče znak O? Ali je pač slučajno bilo tako?!

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?