|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ovulacija in testi za ovulacijo
6.7.2008 13:31:26   
janaja
Zdravo,

rabim eno pomoč.
Ciklus imam na 28 do 29 dni. In ker sem ta mesec prvič na klomifenu, sem šla kupit ovul. teste pa sem ga delala danes na 13 dan pa je negativen...

Dejte mi povedat kdaj naj bi te testi pokazali pozitivo, na kateri dan v ciklusu? user posted image    Malo me skrbi da sploh ne ovuliram!!!user posted image

Hvala

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ovulacija in testi za ovulacijo
6.7.2008 14:13:53   
Naja30
Ni nujno, da je O sredi cikla. V teoriji ja, v praksi pa kakor se mati narava spomne.user posted image

Držim pesti, da vama čim prej rata!

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.7.2008 15:31:19   
janaja
hvala naja3

jaz tud resnično upam

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.7.2008 16:04:38   
koala
Ti ovulacijski testi so pogosto lažno negativni, poznam jih kar nekaj, ko jim nikoli niso pokazali ovulacije, tudi ko se je nakazovala na UZ. Vidva samo pridno in z užitkom slončkajta. Držim pesti za pozitivi rezultat.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.7.2008 17:05:12   
neela
Tudi meni je O test pokazal negativno, na UZ (ob jemanju K) pa sem imela potrjeno O. Nanjo se raje zanesi z drugimi znaki prihajajoče O - špikanje v jajčnikih itn. Je pa tudi možnost, da enostavno ne reagiraš na K, zato tud O ni.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.7.2008 16:49:00   
citrončica
Če maš kolikortoliko redne M,klikni tu zgoraj na strani  na zanositev in ti koledarček izračuna približno ovulacijouser posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.7.2008 16:54:18   
janaja
eto sem še en test naredila pa je danes 14 dan pa negativen

hm

zdej pa nč vč jasno

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.7.2008 17:00:15   
Fargesia
vidva pridnouser posted image pa ne bosta zgrešila O! men so ti testi edno kazali negativno, čeprav so me z UZ spremljali in celo ob stop injekciji naj ne bi bilo O...jaz tem testom nič ne verjamem...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?