Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ovulacija in testi za ovulacijo 6.7.2008 14:13:53
|
|
|
|
Naja30
|
Ni nujno, da je O sredi cikla. V teoriji ja, v praksi pa kakor se mati narava spomne. Držim pesti, da vama čim prej rata!
|
|
|
|
RE: Ovulacija in testi za ovulacijo 6.7.2008 15:31:19
|
|
|
|
janaja
|
hvala naja3 jaz tud resnično upam
|
|
|
|
RE: Ovulacija in testi za ovulacijo 6.7.2008 16:04:38
|
|
|
|
koala
|
Ti ovulacijski testi so pogosto lažno negativni, poznam jih kar nekaj, ko jim nikoli niso pokazali ovulacije, tudi ko se je nakazovala na UZ. Vidva samo pridno in z užitkom slončkajta. Držim pesti za pozitivi rezultat.
|
|
RE: Ovulacija in testi za ovulacijo 6.7.2008 17:05:12
|
|
|
|
neela
|
Tudi meni je O test pokazal negativno, na UZ (ob jemanju K) pa sem imela potrjeno O. Nanjo se raje zanesi z drugimi znaki prihajajoče O - špikanje v jajčnikih itn. Je pa tudi možnost, da enostavno ne reagiraš na K, zato tud O ni.
|
|
|
|
RE: Ovulacija in testi za ovulacijo 7.7.2008 16:49:00
|
|
|
|
citrončica
|
Če maš kolikortoliko redne M,klikni tu zgoraj na strani na zanositev in ti koledarček izračuna približno ovulacijo
|
|
|
|
RE: Ovulacija in testi za ovulacijo 7.7.2008 16:54:18
|
|
|
|
janaja
|
eto sem še en test naredila pa je danes 14 dan pa negativen hm zdej pa nč vč jasno
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?