Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ovulacija in plodni dnevi 20.5.2009 14:48:28
|
|
|
|
dreamhorse
|
Ovulacija = plodni dnevi. torej, ko imaš ovulacijo, takrat so to tvoji plodni dnevi... Takrat ko te špika in imaš izcedek ti samo pridno seksaj...
|
|
|
|
RE: Ovulacija in plodni dnevi 20.5.2009 20:34:45
|
|
|
|
Jada82
|
Ja, točno takrat, ko te špika ... tiste par dni ... pridno telovadita, pa bo definitivno Jaz imam večji problem, ker imam na 28-39 dni, špika pa me večkrat v ciklusu kaj ... sploh v drugi polovici ... tako da ... ta mesec delam ovulacijske teste, pa bomo videli kako in kaj
|
|
|
|
RE: Ovulacija in plodni dnevi 22.5.2009 11:18:00
|
|
|
|
Fama
|
Nekje sem prebrala, da "Ovulacija nastopi 14 dni pred menstruacijo. Če gledamo od začetka menstruacije, je dan ovulacije odvisen od dolžine ciklusa. Ženska s kratkimi ciklusi bo hitro po koncu menstruacije že opazila ovulacijo; če ima dolge cikluse, bo ovulacija nastopila šele 14 dni po koncu menstruacije ali celo kasneje. Ravno zaradi tega je treba biti pazljiv pri načrtovanju in opazovati svoje telo, saj se hitro lahko zmotimo za ves teden." Drugače naj bi pa imele 2 dneva ovulacije (najvišje) pa 1-5 dni visoke, ko je največja verjetnost za
|
|
|
|
RE: Ovulacija in plodni dnevi 22.5.2009 12:01:19
|
|
|
|
ziva1
|
Jaz imam ciklus dolg 25 dni in sem imela ta mesec ovulacijo (pokazal test) šele 14 dan, tako da ni pravila.
|
|
|
|
RE: Ovulacija in plodni dnevi 22.5.2009 13:22:42
|
|
|
|
zebra
|
kar pomeni Živa, da boš dobila ali čez 14 - 16 dni od + testa torej boš imela cikel mal daljši... Čeprav pa se je men tudi že zgodil, da sem dobila 10 dni po + testu oz. 9 dni po ovulaciji Tako da je res lahko vse ful različno.
< Sporočilo je popravil zebra -- 22.5.2009 13:24:08 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?