Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: liam IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen punce, na dva al pa tri dni, pa vam O zagotovo ne uide ... oziroma ne se preveč ubadat z raznorazniumi znaki, ker samo pokvarijo romantiko in te zadeve ... ko vama paše, pa bo ratalo ... se podpišem pod tole... Midva delava na bebici že pol leta, pa sm si merla BT, full spremljala sluz... pa ni blo nič, zdaj pa sva junija rekla da je blo tega dost, zdaj pa ne pričakujemo 30.6. in je do danes še nismo pričakali, tak da močno upam da je tudi ne bomo liam ... možno držim pesti, da boš ugledala ... oziroma sem v to že 100 % prepričana ... no, ne glede na to, kar sem napisala, da nič preveč gledat na znake, sluz ipd., nama kljub temu še ni uspelo ... ampak še nisem izgubila upanja, da bo ratalo po naravni poti, klju temu, da že potekajo preiskave, zakaj nam ne rata bit ... to sem v bistvu napisala zato, ker so moje kolegice tko nardile in jim je pol najkasneje čez 2 meseca ratalo ... tak da punce, ne se sekirat glede znakov O, ker ni nujno, da O vedno spremlja sluz ali kakšen drug znak ...
|