Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
in prvič po 2 letih, od kar ne jem tabletk, mu je pršlo vame. Nato sm mela 27.6. zjutri močn krč v spodnjem delu trebuha in nato sem čez dan imela tak rjav, svetlo rdeč izcedek, ampak bolečin več ni bilo. Zvečer sva se spet mal zabavala in sej veste, ko enkrat nardiš to, si drugič ne morš več pomagat in spet sva spustila vame. Zdej me pa mal vsake tok časa malo bolijo jajčniki(saj mislm, da jajčniki, ker do zdej še nikol nism ne čutila ovulacije, ne mela krča). Zdej sm brala tuki po forumu, da je za znake nosečnosti itak še prezgodi, tko da me zanima, če mislte, da bi mogla k ginekologu, da ni kej narobe? 
konstantno. Niso krči, ampak skoz me špika v jajčnikih. Kot prve dni pri M. Mogoče se je pa kaj prijela, da to kr ne neha. Bilo bi prav lepo..., čeprav je bil 1 krog.