|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ovulacija
4.5.2006 18:42:32   
Elysabeth
Ta mesec sem se spravila (prvič) delat ovulacijske teste, da preverim, ali res drži izračun na internetu. Naj povem še, da kadar sem pri G (kar je pri meni zelo pogosto user posted image ) mi pove, kateri jajčnik je ovuliral...torej, nimam problemov s O!  Teste sem delala od 9-19 dne v ciklusu in test ni pokazal nič!?
Se tolažim s tem, da sem prvi mesec po neuspelem IVF in da imam ciklus totalno zmešan še od filanja injekcij. Naj povem še, da imam redne M na 28 dni!
Kaj pravite? Se je to zgodilo še kateri? Naslednji mesec probam seveda spet, samo testov sedaj mi je testov zmanjkalo...

Lp, Elysabeth
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ovulacija
6.5.2006 20:56:22   
Anonimen
Pozdravljena!

Tudi jaz sem ta mesec delala teste za O in si merila BT. Razlika v BT je bila, ampak testi mi niso pokazali ničesar, pa sem še enkrat prebrala navodila in sem jih pravilno uporabljala. Nimam pojma zakaj?!

Lp, jjasna

(odgovor članu Elysabeth)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.5.2006 22:24:04   
šnucika
Katere teste pa delata?
ker jaz sem lani pred zanositvijo dva meseca metala denar v smeti z Romed testi.....ki niso nič pokazali!Zanosila pa sem na dan izračunane/predvidene O....kljub negativnemu testu!
Tako,da so moje izkušnje s temi testi popolnoma mimo!

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.5.2006 23:41:43   
Anonimen
Šnucika, jaz imam te teste; www.testsforless.com pa ne pokažejo ničesar. Problem je v tem, da ko si merim BT, mi ne pokaže tako lepe slike (vzpona in padca temp.), tko da mi v bistvu prav dosti ne pomaga, malo pa vem kdaj naj bise kaj dogajalo, ampak ni vsak mesec isto?!? Po sluzi se ne morem orientirat, ker imam tudi tako ali tako veliko belega toka, špika me vsake dva dni (psiha, (pre)velika želja po bebici?)... Pa tudi M nima enako dolge od 28-35 dni. In kako naj potem izračunam kdaj naj bi imela O?! Sej delava na dojenčku vsake dva dni (od januarja letos), pa se ni še nič prijelo...kot bi igrala loto...

Lp, jjasna

(odgovor članu šnucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
7.5.2006 12:15:04   
Elysabeth
No...jaz sem pa delala Ovul teste (DM), imam pa namen naročiti po internetu te teste, ki jih je uporabljala jjasna. Bom videla kaj bo naslednji mesec...poročam!
Sam ta je pa dobra šnucika....zanosila kljub temu da je O test pokazal negativno! user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.5.2006 12:22:40   
šnucika
Punce...mislim,da nisem edina,ki so ji testi kazali negativno in je vseeno prišlo do zanositveuser posted image !
Upam,da bo še katera kaj napisala...saj so ti O testi zame resnična uganka!

jjasna - glede določanja dneva O....tudi,če nimaš točne user posted image in prihaja do nekajdnevnega odstopanja...se da določiti vsaj obdobje dni,ko naj bi prišlo do O...zato se tudi uporabi  5 testov zapored.Ampak,kaj,ko ti vražji testi nič ne pokažejouser posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

Neposredna povezava do sporočila: 6
7.5.2006 22:53:26   
Maj78
Jjasna jaz sem imela te teste pa mi tud niso pokazali nič, sedaj pa sem kupila ovul teste v Dm in upam da mi bojo kaj pokazali, pa ta F test sem si kupila pa je kr neki, ga ne znam uporabljat očitno, ker nič ne vidim čez tisto malo luknjico.

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.5.2006 11:00:04   
Anonimen
Šnucika, ja vem da če imaš odstopanje tako kot jaz, pač pogledaš na malo večje odbobje ko bi pač imela O. Sem izračunala obdobje dni kdaj bi imela O, če bi imela svoj najkrajši cikel in za najdaljšega, ampak mi O testi v tem obdobju niso pokazali, da bi ovulacija bilauser posted image

Maj78, ti pa poročaj, če bodo DM-ovi testi kaj bolj uporabni, da ne bom spet kr nekam metala denarja za vse te teste. Če seštejem koliko sem od januarja letos vrgla za O teste, pa za teste nosečnosti, pa za Tifol, pa razne vitaminčke... me je kr groza kaj šele bo, če ne bom kmalu zanosila! user posted image

Lp, jjasna

(odgovor članu šnucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
8.5.2006 11:33:02   
zvezdica5
elysabeth, a si ti zagledala na Ovul testu črtice, tako kot je po izračunu predvideno? sama sem tudi (sedaj prvič) uporabila ta test in sta se prav lepo pokazali črtici. a sta bila potem pridna? jaz upam, da midva dovolj in da naslednje M ne dočakam.

Neposredna povezava do sporočila: 9
8.5.2006 11:37:25   
zvezdica5
sorry, sem ponovno prebrala tvoje prvo sporočilo...ups...

(odgovor članu zvezdica5)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.5.2006 15:52:27   
TanjaS
Punce, jaz sem u porabila teste iz DM Ovul test in so jasno pokazali pa po devetih mesecih truda nama je s temi testi v prvo uspelo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvezdica5)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.5.2006 8:39:20   
Maj78
user posted image user posted image user posted image user posted image
Bravo Čestitke

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.5.2006 8:40:00   
Maj78
Bom poročala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.5.2006 9:59:46   
Nitka
Meni O-test za večkratno uporabo ni nič pomagal, ker ga nikakor nisem znala pogledat (skozi povečevalno stekelce gledaš namreč slino), ko pa sem kupila tistega, kjer kapljice urina s kapalko spustiš v okence in ti pokaže kot nosečniški test 1 ali 2 črtici, pa je bila O očtino že mimo, ker smo že user posted image .

Smeh je pol zdravja, veliko se smejmo z našimi otroci!
Trenerka fitnesa za pridobitev lepega zdravega telesa.

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.5.2006 13:27:45   
Ayo
Joj ta ovulacija smotana, dohtarji lohk klonirajo cloveka in nacarajo vse zivo,
kako pogruntat ovulacijo se pa nobenmu ne da al kaj!?! user posted image

Jz se s testi ne ukvarjam, ker po moje sam denar stran meces, imam pa neredne cikluse, tako da nikoli ne vem, jo pa na sreco bolj ali manj vsak mesec cutim. Ta mesec sem mislila, da je nastopila sedaj nekje v teh dneh, user posted image  ampak se mi zdi, da se je proizvodnja sele dobro zacela (al pa je ta mesec celo ne bo user posted image ). Pa prov lepo sva sedaj na vsake 2 dni user posted image  pa je najbolje da se kar nadaljujeva!! Uf!

(odgovor članu Nitka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.5.2006 13:34:11   
Elysabeth
Ja, se strinjam...za tiste, ki res ne vemo, kdaj imamo O je res najbolje, da kar veselo user posted image vsak dan ali na dva dni, tako je sigurno ne moremo zgrešiti user posted image ...
Drugače je pa s temi testi res en sam user posted image , enim pokažejo, drugim spet ne user posted image ...pa bi rekla, da marsikatera ima O in test kaže negativno...tako se je meni zdelo...

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.5.2006 14:42:44   
LEVASI
ojla punce.
jaz ovulacijskih testov še nisem uporablja, si pa merim redno BT, tako vsaj vidim ali je bila ovulacija ali ne (vsaj predvidevam da je tako no). v mesecu aprilu je bilo vse tako čudno da ne vem ali je bila O prezgodaj (glede na BT), na izračunu na RR mi je pokazalo da naj bi bila 5 dni kasneje, ali pa je sploh nisem imela. Čudno. Na srečo imam tudi vsak mesec dokaj točno menstruacijo pride na 28 - 31 dni. Probajte si rajši same merit BT kot da mečete denar za te ovulacijske teste, čeprav pri merjenju BT je edino ta problem da ne veš dokler ni O že mimo. Ampak to je tudi nekaj da spoznaš svoje telo.

drugače pa delava na user posted image  od januarja aktivno pa ni še nič, zato me zanima tudi če ima beli tok kakšen vpliv na zanositev ker ga imam kar precej, pa ne vem kako naj se ga znebim. To ni gljivično vnetje, nič me ne srbi, itd., ampak je samo nadležno saj moram nositi te dnevne vložke. Groza.... Ne vem mogoče je to najin problem, vem pa da ti 4 meseci še ne morejo biti vzrok za strah.

Neposredna povezava do sporočila: 17
10.5.2006 15:13:10   
Anonimen
Levasi, pri meni je isto z belim tokom in tudi jaz sem stalno okrog s temi dnevnimi vložki, ki pa najbrž niso najbolj zdravi. Sej kupujem une, ki "dihajo", pa se mi še vedno zdi da to ni ravno najbolj zdravo. Sicer pa tudi midva delava user posted image že od januarja, pa BT si merim, pa je čisto nekaj drugega kot pa izračun O tu goruser posted image

Lp, jjasna

(odgovor članu LEVASI)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
10.5.2006 15:50:39   
Ayo

Beli tok imam tudi jaz in ni sans, da bi bla brez mini-jev, ce ne bi si mogla pa menjati spodnjice na 2-3 ure. user posted image
Sicer pa mislim, da ni to cisto nic narobe, prej normalno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
12.5.2006 12:35:21   
Ayo

midva delava user posted image že od januarja, pa BT si merim, pa je čisto nekaj drugega kot pa izračun O tu goruser posted image

jjasna, mene pa zanima kaksno razliko opazis med BT in izracunom? hvala, lp!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
12.5.2006 19:20:15   
Maj78
Ojla!
Zanime me kdaj naj bi nastopila ovulacija, ker jaz imam danes tisti vlečljiv prozoren izcedek pa sem naredila ovul test pa ni pokazal ovulacije???
Ovulacija naj bi bila šele čez 6 dni, zanima pa me v bistvu al naj bi bila ovulacija takrat kot izcedek ali prej ali poznej al kdaj ker jaz sem pa zdaj čist zmešana user posted image  in mi ni nič več jasn.

Prosim pomoč

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 21
12.5.2006 21:03:06   
Anonimen
Coccinella, sicer sem ti že v ZS odgovorila, ampak bom še tu gor, če bi slučajno še katero zanimalo.
Zadnjo M sem imela 17.4., ko sem si merila BT in glede na količino sluzi sem O imela okrog 24.4. Danes sem pa dobila ponovno M. Torej je bilo med eno in drugo M 25 dni, prejšnji mesec pa 35 dni. Uporabljala sem tudi O teste, ampak mi ti niso pokazali O nikoli niti takrat, ko se mi je povečala BT. Torej po BT je O bila, po ovulacijskih testih pa ne. In O imam veliko prej kot pa če gledam izračun tukaj na RR. Sicer sva se slončkala vsake 2 dni, ampak se očitno ni nič prijelo.

Lp, jjasna

(odgovor članu Ayo)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
12.5.2006 21:55:42   
eva1
Meni je tale koledarček na RR čist prav izračunaluser posted image user posted image user posted image ...preden sem zanosila z lukcem pa sem si merila BT-pa se nikoli ni dvignila, izcedka nimam nikoli....no samo da imam O, to je važno, tako ne se preveč zanašat na te zadeve!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
13.5.2006 14:17:31   
lučka 25
Pozdravljene! Tudi midva že pridno user posted image  vsak drugi dan že celo leto pa še kar nič. Moj ciklus user posted image  se giblje od 31 - 49 dni, v povprečju na 37 dni, tako da res težko izračunam kdaj imam O. Sem pa pred kratkim od sedelavke dobila knjigo, kjer piše vse o ovulaciji, ciklusih,... kako s poznavanjem svojega telesa vemo kdaj imamo O. Tam piše, da se pri nekaterih ženskak plodna sluz prične lahko že 6 dni pred O in potem še en dan po O, lahko pa je to samo 12 ur v ciklusu, takrat ko se prične O in moraš res točno takrat ujeti tisti čas. Nekatere ženske imajo plodno sluz prozorno kot beljak, nekatere imajo nekoliko obarvano rdeče, rjavo ali rumeno, ampak v vseh primerih je sluz gladka, vlečljiva in daje občutek mokrote, kot v času user posted image .
V knjigi tudi piše, da ima le 1/2 žensk O na sredini ciklusa, tiste, ki imajo neredne cikluse pa si to še težje zračunajo, kajti O naj bi bila 12-16 dni pred začetkom naslednje user posted image . Zato je pomembno, da spremljamo sluz.
Je pa meni, izračunalo na RR, da imam O šele čez 5 dni, sem jo pa imela pred 5 dnevi. Namreč v tem letu sem le 4x zasledila izcedek obarvan z rjavo in v tem času sem se počutila zelo slabo, kot bi imela virozo. Mislila sem, da je to kakšno vnetje, pa mi je ginekolog povedal, da imam tako močno O. Tako, da sem v tem cilklusu prvič potrpela in sva user posted image  na ta dan, kajti takrat sem res čisto boga. Bomo videli čet 10-14 dni ali bo user posted image  ali user posted image user posted image ?
A ja, pa še nekaj. Tam tudi piše, da le 30% žensk lahko svojo O (oz., če je prišlo do nje ) ugotovi z merjenjem BT, kajti pri nekaterih so odstopanja BT zelo majhna in zato jo je težko razbrati. Meni npr. niha med 36,0 in 36,6, kajti odstopanja v času O naj bi bila od 0,3-1,0, pri nekaterih pa lahko celo samo 0,1 in zato je težko razbrati spremembo.
Ma, sem se kar razpisala. Upam, da sem lahko pomagala in vas nisem še bolj zmedla. Pa veliko sreče nam vsem in čim več user posted image user posted image  ter čez user posted image  tudi zdrave user posted image . Lep dan še naprej!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 24
13.5.2006 17:26:50   
Anonimen
lučka 25, še nekaj pa me zanima. Ali si šla kaj k svojemu G, glede na to da imaš takšna odstopanja od dolžine M. In če si šla kaj ti je rekel, ker normalno to pa niuser posted image Tudi jaz imam kr velika odstopanja; 25-35 dni. Pa midva sva en mesec tudi poskušala vsak dan, pa se kljub temu ni nič prijelo...upam, da bo pri vama drugače!

Lp, jjasna

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Zgodbe malih junakov: Moj IVF čudež
photo
V UKC Maribor so mi naredili vse mogoče kontrole, dali injekcije, tablete, naredili histeroskopijo in laparoskopijo, pos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.