|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ovulacija
25.10.2011 20:40:25   
LittleSun
Pozdravljene
Nastala je ena velika zmeda in če ima katera kakšne izkušnje bi bila hvaležnauser posted image

Imam 28 dnevne cikle, redno O na 14 dan. Včeraj je bil 13 dan, naredila O test in je bila črtica šibkejša kot testna, ne kot ponavadi, ko je na 13 dan enako močna. Sem mislila ok, mogoče se mi je za kak dan zamaknilo. Danes O test čuden, testa črtica zelo svetla, druge pa od nikoder.

Zdaj pa ne vem ali je bilo
1. s testom kaj narobe, ali sem
2. včeraj zamudila testiranje O, ali pa
3. ta mesec pač ne ovuliram

čisto zmedenauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ovulacija
25.10.2011 20:58:57   
eva1
Pomoje si zamudila O, je bila vrjetno par ur preden si prvi test delala

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.10.2011 21:14:52   
LittleSun

IZVIRNO SPOROČILO: eva1

Pomoje si zamudila O, je bila vrjetno par ur preden si prvi test delala

Ni bil včeraj prvi test,, sem naredila že dneve prej, na 12 dan je bila čisto šibka komaj vidna črtica, včeraj na 13 dan pa močna, ampak še vedno šibkejša kot testna.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.10.2011 21:15:56   
krisv
Ovulacijski testi ti zaznajo porast LH-ja. Sam vrh je težko "uloviti". In šele potem, v roku 24-48 se zgodi sprostitev jajčeca. Tako da veselo na delo - user posted image ! user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.10.2011 8:29:07   
LittleSun
Če prav razume je torej možno, da sem naredila O test prepozno in pač ni bilo obeh enako močnih črtic, O pa vseeno bo? Ker je lepo rastlo, potem pa je bilo tudi močno, ampak ne bolj kot testa, včeraj pa je čisto padlo.

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.10.2011 12:18:16   
Anonimen
jst tem testom popolnoma nič ne verjamem, pa še predragi so. rajš si izračunam, kdaj imam plodne dneve in pazljiva opazujem sluz, kako se spreminja. ter seveda redni seks. enkrat bo že ratalo, brez O testovuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
26.10.2011 12:29:56   
HeLenčica
Anonimna, brez zamere, ampak ni te vprašala kaj ti počneš. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.10.2011 12:40:25   
Katy78
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Če prav razume je torej možno, da sem naredila O test prepozno in pač ni bilo obeh enako močnih črtic, O pa vseeno bo? Ker je lepo rastlo, potem pa je bilo tudi močno, ampak ne bolj kot testa, včeraj pa je čisto padlo.

Ja, gre za to, da s testom ujameš vrh LH in če si ga ravno zamudila, črtica ni enako močna (ali močnejša), O pa seveda bo. Srečno! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
26.10.2011 12:42:30   
LittleSun
Hvala vsem za odgovore. Teste delam zgolj iz tega razloga, da vem kdaj pride user posted image , ker sem tako bolj mirnauser posted image

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.10.2011 13:30:07   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

Anonimna, brez zamere, ampak ni te vprašala kaj ti počneš. 

hmmm.....te muči slučajno PMS, da si tak nastrojena na moj komentar? otročje se obnašaš, res.

vsak ima pravico do svojega mnenja, ki ga lahko svobodno izraža. nikogar nisem užalila, nobene slabe besede rekla, podala sem samo svoje izkušnje in to je to. če že nimaš kaj pametnega reči, potem raje molči.

(odgovor članu HeLenčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
27.10.2011 10:56:07   
*Aura
LittleSun,

podobne težave imam tudi jaz. Nikakor ne morem ugotoviti, kdaj bom imela O, ker kljub temu, da se redno testiram vsak dan (med 10-14 dnem), mi mogoče 13 dan pokaže rahlo-rahlo črtico, pol pa spet belo kot sneg. Kjepa, da bi bila isto enaka kot ta prva!! Najbrž jo vedno "zamudim",.... že 3 mesece. Ta mesec si jo bom merila ob drugih urah (kot po navadi, ko pridem iz službe), poskusi še ti.user posted image
Oz. če te res toliko firbec mantra poskusi si 2 x meriti na dan, recimo 12 in 13 dan. Pa ni vraga, da nam ne bo pokazalo porast hormona!!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.10.2011 11:17:57   
LittleSun
Pomoje če vidiš dvig in padec je tako ali tako to to, kaj pa vem. Jaz sem ta mesec zares močno čutila ovulacijo, tako da vem, da sem jo imela in kdaj sem jo imela, to mi je dovolj.

(odgovor članu *Aura)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.10.2011 11:28:35   
butt3rfly
kaj pa O sluz, jo zaznaš? jaz po tem vem, kdaj jo imam. B temperaturo sem si merila, pa pogosto nisem zaznala nobenga padca in nato dviga.

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

Neposredna povezava do sporočila: 13
27.10.2011 11:33:48   
LittleSun
Za sluz se še nisem usposobilauser posted image nekako sem začela ugotavljati razliko pred O in med O. Imam pa kar močne izcedke čez cel cikel, tako da mi to ni preveč lahka naloga

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.11.2011 17:14:10   
GregUr
punce, ste me kar "prestrašile"... zakaj vse tok spremljate to? mislm... jst sem si na neki spletni strani registrirala mail in pač poklikala kdaj je bila M, potem ti glede na to PREDVIDOMA izračuna plodne dni (mislim da je označenih kakih 7 dni), potem pa še dneve O.
sama nimam nikakršnega izcedka med ciklom, tako da tega ne morem spremljati na tak način, O testa pa si tudi nebi kupovala... se mi zdi da je brez veze da sem tolk "obremenjena"...
mam pa eno vprašanje - 7 let sem jemala KT, in sem malo pozabila kako zgleda O (verjamem da pri vsaki drugače, pa vseeno). je možno da je boleča in da je bolečina podobna tisti pred M? kot beeežni krči, napetost, občutljivost, napihnjenost v spodnjem delu trebuha...? Je kateri to znano? user posted image
hvala! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?