|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ovulacija
12.10.2009 14:47:26   
daissy
Živjo!

Imam eno težavo; zadnje tri mesece sem imela redne menstruajije na 30 dni, v septembru smo prvič poiskusili, naredidi otročka.....vendra se nama ni posrečilo, dobila sem menstruacijo a na 39 dan.  Clearblue sicer po dveh dneh zamude ni pokazal nosečnosti......skratka čudi me ta zamuda, ker je prej ni bilo. user posted image Hkrati me zanima tudi kako naj zdaj vsaj približno ta mesec računam dneve ovulacije?  Ali ima katera kako izkušnjo s tem, da se v tretje težje prime, ker pri nas se je v prvih dveh poizkusih takoj prijelo.user posted image Zato sem zdaj tolikobolj žalostna. user posted image

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ovulacija
13.10.2009 8:44:45   
doloress
o koliko nas je takih ki ne vemo kdaj imamo O user posted image Meni tudi nobena metoda ne pomaga, sluz imam enkrat na mesec, po jajcnikih me špika 10 dni kasneje, user posted image je neredna za znoret, bazalna temperatura odpove, ker je najvisja dva dni po M, potem pa skozi enaka... tako da tudi pri meni je zmeda user posted image . Edino kar delamo je to da pridno user posted image in cakamo na user posted image . KO se bo prijelo se bo, ce pa tam nekje do maja, nic ne bo, bomo sli pa na pregled. Vendar upam, da se cimprej prime, sem sele v drugem krogu. Sumila sem da sem imela O prejsni teden, vendar me je vceri full špikalo po jajcniku. Zdej pa za vgnezditev, je bilo se prehitro, za O po mojem prepozno.... nic bo treba pocakat do 25.10

Priporocam ti, da si vzames najdalsji in najkrajs cilus, in si oboje "plodne" dneve zdruzis in tam vmes user posted image vsak drug dan.

(odgovor članu daissy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.10.2009 23:19:33   
isobel
Jaz sem prej imela menstruacije na 28 dni in sem točno vedela, kdaj imam ovulacijo. Potem smo se pa prejšnji mesec (ta ciklus) spravili k user posted image že nekaj dni pred načrtovano ovulacijo, a ovulacije ni bilo od nikjer. Do 18. dneva ciklusa je zagotovo nisem imela (preverjeno z ovul testi, testom sline in sluz), potem sem pa nehala vse skupaj meriti. Glede na pojav sluzi pa sklepam, da sem imela ovulacijo okoli 21. dneva. Torej, se je tudi meni prestavila ovulacija iz meni neznanega razloga. Sem se spravila celo googlat, če bi slučajno na prestavitev ovulacije imela vpliv sperma user posted image , ker sva prej uporabljala kondom, a mislim, da je večja verjetnost psiha in preveliko pričakovanje.
user posted image pa še vedno ni. Jutri zjutraj bom spet delala test.

Doloress: pri meni se merjenje BT tudi ni obneslo.

(odgovor članu doloress)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.10.2009 17:32:37   
Anonimen
Včasih se nam dogajajo čudne stvari. Glede merjenja BBT pa se ne strinjam z vama. mogoče samo nimata dobrega termometra. meni ovulacijski testi niso pokazali nič, zato si merim BBT. Je pa res, da si jo moraš merit vedno ob isti uri zjutraj preden vstaneš. Sem se pa prijavila na tole stran www.fertilityfriend.com in je super. Zelo dobro ti riše grafe... pa vse je fajn obrazloženo in svojo temperaturo lahko primerjaš.... Meni je do dneva natančno izračunalo glede na BBT kdaj bom dobila user posted image . So pa še drugi dejavniki zakaj ne zanosimo in če veš da imaš O je že nekaj pozitivnega. 

(odgovor članu isobel)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
14.10.2009 19:36:32   
Njumi
Zakaj se vama ni obneslo merjenje BT?

Ljudje velikokrat opazijo le tisto, kar njihovo prepričanje podpira.
Danes je čisto lep dan! :)

(odgovor članu isobel)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.10.2009 20:57:09   
isobel
Jaz sem merila s pravim termometrom in točno po navodilih. Imela sem temperaturni vzpon in padec in spet vzpon ter padec (ali je obratno? saj že več ne vem). To se mi je zgodilo že prvi mesec, ko sem začela meriti. Kljub temu sem zanosila in nekaj dni kasneje pri ginekologinji izvedela, da se je iz enega jajčnika jajčece odcepilo in bilo oplojeno, na drugem jajčniku pa je nastala cista. Zgleda je bil to vzrok te zmešanosti v temperaturi. Po vrhu vsega sem pa še pogosto prehlajena zaradi alergije.

(odgovor članu Njumi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.10.2009 21:41:11   
doloress
Meni se verjetno ni obneslo tudi zaradi tega, ker hodim ponoci na WC. Baje da mores biti vsaj 4 ure prej v postelji, jaz hodim razlicno na WC in ne morem ob 5 merit temperaturo (se niti ne spomnim, kot drugo je tema v spalnici) da bo za ziht tocna. Takoj ko pa vstanes, gres na WC, vmes se kaj popijem, pol pa T ni prava.

Drugace pa me je vedno zanimalo, kako vasi partnerji prenesejo, da si merite v temi T, sploh zdej ko je ze temno? Jaz nebi nikoli prizgala luci, ko moj spi...

(odgovor članu isobel)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.10.2009 14:56:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: doloress

Meni se verjetno ni obneslo tudi zaradi tega, ker hodim ponoci na WC. Baje da mores biti vsaj 4 ure prej v postelji, jaz hodim razlicno na WC in ne morem ob 5 merit temperaturo (se niti ne spomnim, kot drugo je tema v spalnici) da bo za ziht tocna. Takoj ko pa vstanes, gres na WC, vmes se kaj popijem, pol pa T ni prava.

Drugace pa me je vedno zanimalo, kako vasi partnerji prenesejo, da si merite v temi T, sploh zdej ko je ze temno? Jaz nebi nikoli prizgala luci, ko moj spi...

In zakaj ne bi tega prenesli? Saj vendar tudi oni želijo otroka, mar ne? Kako boste pa potem otroka spedenale sred noči?

(odgovor članu doloress)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
15.10.2009 19:17:44   
doloress
Ja ma to je drugo. Jaz nocem se njega obremenjevat z zanositvijo, ker je brez vee. Ko se bo primlo se pa bo. Ker ze tako je dovolj da jaz gledam na to, njega pa ne bom oremenjevala.

In ce morem spet luc prizgat, morem spet vstat... Potem rezulat spet ni pravil...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.10.2009 20:48:59   
barbara_s
Zakaj moraš pa luč prižgat, če si temperaturo zjutraj meriš? Jaz to naredim brez luči, še v spanju...

(odgovor članu doloress)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.10.2009 12:16:45   
doloress
Ja in kako vidis koliko si je nameris?

(odgovor članu barbara_s)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.10.2009 19:08:32   
barbara_s
Saj ni treba takoj pogledat.Jaz ponavadi šele zvečer... Itak merim z navadnim termometrom (digitalni je primeren samo, če ima 2 decimalki, takega pa pri nas še nisem videla), tako da je res vseeno.

(odgovor članu doloress)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.10.2009 19:40:12   
Njumi
IZVIRNO SPOROČILO: doloress

Jaz si z mobitelom posvetim, pa vse vidim. user posted image

Si jo merim, ko zvoni budilka (tudi na mobiju), termometer (ovulacijski) imam pri roki, tako da ne rabim nič drugega kot roko iztegniti. Šele potem vstanem...

Ljudje velikokrat opazijo le tisto, kar njihovo prepričanje podpira.
Danes je čisto lep dan! :)

(odgovor članu doloress)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.10.2009 20:32:11   
kaya2007
jaz sem delala ovulacijske teste.

(odgovor članu Njumi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.10.2009 7:52:28   
doloress
Zakaj pa more imeti digitalen dve decimalki? To pa nisem se nikjer zasledila...

Neposredna povezava do sporočila: 15
27.10.2009 9:57:13   
barbara_s
Digitalni termometer mora imeti (naj bi imel) dve decimalki zaradi točnosti - tudi dvig temperature za 0.05 stopinje C nekaj pomeni (dvig temperature pomeni, da je T višja od predhodnih šestih vrednosti - to, da je ena vrednost višja od prejšnje pa še ne pomeni, da je prišlo do povišanja temperature). Zato se načeloma uporablja digitalni termometer z dvema decimalnima mestoma, ki tak dvig zazna, ali pa navaden živosrebrni (al kaj so zdaj že?) termometer - no, meni se navaden še najbolje obnese, mu najbolj zaupam. 

(odgovor članu doloress)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.10.2009 12:59:13   
Mothertobe
Ojla.

Nova tukaj. user posted image Zanima me, če je katera plačala članarino na strani Fertilityfriend ali uporabljate demo verzijo? Jaz bi se rada učlanila, ampak me malo skrbi, ker moraš napisati svoj naslov. Upam, da potem ne pošiljajo kakšne pošte. Problem je v tem, da s fantom živiva pri njegovih in ne bi rada, da ostali vedo, da delava na naraščaju. Zato si v nabiralniku niti pod razno ne želim videti kakšne kuverte, zgoraj pa na veliko napisano Fertilityfriend. user posted image Zakomplicirano, a ne? user posted image user posted image

Tako, da če ima katera izkušnje s tole stranjo, se priporočam za informacije. Hvala

Neposredna povezava do sporočila: 17
29.10.2009 22:24:57   
doloress
To je po mojem samo zbiranje podatkov. Ce noces njihove poste, jim daj napacno user posted image . Sej kaj ti pa morjo ce ti napises Janez Novak, Slovenska 5, Ljubljana? Ce noces posto, je vseeno kam hodi, ce hodi.

Drugace pa jaz sem uporabljala demo test, pa sem jih hitro skenslala, ker posljejo 5 mailov na dan, in me je to precej nerviralo, ker to smatram kot spam.

(odgovor članu Mothertobe)
Neposredna povezava do sporočila: 18
30.10.2009 7:58:24   
Mothertobe
Hmm, na to nisem pomislila. user posted image Verjetno bi res uspelo tudi tako, ime in priimek pravilen, ker ga moram dati, zaradi kreditne kartice, naslov pa poljubno npr. Nosečniška cesta 12. user posted image

No moram še premisliti, če bi naredila tako neumnost. Drugače sem pa zelo zadovoljna z njihovo stranjo, tudi ne dobivam nobenih nadležnih mailov oz. sploh ne vem, če sem že dobila kakšnega. user posted image

(odgovor članu doloress)
Neposredna povezava do sporočila: 19
30.10.2009 8:01:28   
Anonimen
Jaz sem tudi uporabljala samo demo verzijo. In jo še uporabljam. Maile pošiljajo samo dokler ne dobiš vseh napotkov, potem se pa neha. Po 30ih dneh pa tako ali tako poteče zastojn verzija in ti ostane samo osnovni paket. Članarine pa ne bom plačevala.

(odgovor članu doloress)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
4.11.2009 18:59:07   
tecnobica
Jaz že več kot leto uporabljam samo zastojnsko verzijo. Vsake tolko pa dajo po par dni une plačljive, zastojn seveda. Maile pa dobivaš samo dokler ti razlagajo kako pa kaj, tako kot je predhodnica napisala.

Men se zdi plačljiva verzija brezvezna. Dovolj mi je to, da mi riše krivuljo pa spravlja podatke o temperaturi in ostalem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
13.11.2009 19:01:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jaz sem tudi uporabljala samo demo verzijo. In jo še uporabljam. Maile pošiljajo samo dokler ne dobiš vseh napotkov, potem se pa neha. Po 30ih dneh pa tako ali tako poteče zastojn verzija in ti ostane samo osnovni paket. Članarine pa ne bom plačevala.

In v tem (2. ciklusu), ko sem merila BT, sem pozitivno presenečena! user posted image Ko bo za mano pregled... pa več ne bom anonomna. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
14.11.2009 13:21:47   
tecnobica
Anonimna, čestitke. Meni se pa ta mesec temp. sploh ni dvignila, pa je že 31 dan danes. In nek rjav izcedek sem danes dobila. Pojma nimam, kaj bo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
14.11.2009 14:55:36   
Anonimen
Hvala. user posted image Čeprav se  še ne upam preveč veseliti, glede na vse kar me je že doletelo. user posted image
Tudi moj graf ni bil ravno šolski primer in sem bila skoraj do konca prepričana, da namesto + čakam user posted image .

(odgovor članu tecnobica)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?