|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ovulacija
24.7.2007 18:24:01   
MARUŠKA28
Sem bolj nova na forumu, vsaj kar se pisanja tiče, drugače pa ga že dlje časa spremljam. Zdaj se tud oglašam, ker mal poskušamo na user posted image . Ste nekatere že prave strokovnjakinje na tem področju, zato mam eno vprašanje, če se da kateri odgovoriti in sicer namreč ali je možno da ti ovulacija traja skoraj štiri dni?!? Jaz bi rekla da ne - sem biologinja - ampak zdaj ko berem te vaše nasvete in to, sem se začela malo bolj opazovat (ovulacija itd.) in sem opazila prozorno lepljivo sluz pri sebi že v soboto in vse do danes. Malo belega toka ali pa glivičnega vnetja je tud (belkast izloček), ampak ta sluz pa je v kompletu zraven. user posted image  imam redne na 30 dni- le včasih je na 28 - in bi torej res pasalo vse skupaj v čas ovulacije - sobota 14. dan in nedelja 15. dan; samo kaj pa je potem danes? spet ovulacija? ali pa imam zeloooo počasno jajčece in potuje zelo slowly???user posted image  (hecam se). Drugače me pa lahko pripišete med tiste, ki user posted image  ne pričakujejo v avgustu in sicer je to 4.8.2007 (oz.6.8. 2007 - to je 30.dan kot pride skoraj večkrat na ta dan kot na 28. dan).

Hvala za odg. pa obljubim, da se javim kaj se kaj dogaja pri meni na tem področju, če bote že tako pridne pa podale svoja mnenja na zgornjo stvar.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ovulacija
24.7.2007 19:49:00   
mojca345
maruška koker se jest neki malega spoznam na tele "norosti" je pomoje tko, da imaš ovulacijo več dni in so mogoče nastavljene tudi po močnejši in šibkejši. sej tudi ko greš gledat na ringarajin kolderaček za O, ti ne napiše enega dne, ampak par dni.

drgač imaš pa tudi testerje za O, mislim, da se jih kupi v DM-u. pa boš vidla. tudi jaz sem imela zadnje dni beli tok. sam jest sem pri sebi opazila, da se mi v tistih dnevih tudi najbolj user posted image .

-glede nepričakovanja user posted image , bi blo pomojem dober da se vpišeš na temo "avgusta ne pričakujemo" da bodo punce lažje naredile seznam

- ti se kr javi in poročajuser posted image .

pa želim ti da čimpreje zagledaš user posted image user posted image

- koliko časa sta pa že skupi z user posted image  ? a študiraš ? delaš ?

ene par vprašanj, če se ti bo lubilo odgovort. jest večkrat tuki pogrešam spontan pogovor, ko je vse usmerjeno sam v eno temo.

(odgovor članu MARUŠKA28)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.7.2007 20:02:18   
murkica
Če imaš točne menstruacije, se naj bi praviloma lahko ravnala po tem izračunu, ki ga dobiš, če vpišeš podatke, v spodaj priloženo tabelo:

http://www.ringaraja.net/zanositevkoledarovulacije.asp

Ja ne vem, tukaj ti vedno ven vrže, da imaš možnost zanositve v razmaku 6 dni, tako da verjetno je potem ovulacija dolga 6 dni ali pač ne?

Ne vem, sem tudi sama nova na tem področju delanja user posted image  in za sedaj poskusamo še brez računanja ovulacij, merjenja temperature in podobno, če pa ne bo uspelo samo s user posted image  pa s ebomo poslužili tudi teh metod.
Tako, da nisem strokovnjak na tem področju, upam pa, da ti bo tole prišlo kaj prav.

Pa držim pesti, da čim prej zagledaš user posted image user posted image .

LP

Murkica

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.7.2007 21:20:41   
MARUŠKA28
Hvala obema za mnenja. Je posrečen tale forum in zelo dobro da so se ga spomnili. Drugače pa mi ni odveč malo čveka kar tako mojca. Stara sem 28 let in sva skupaj s fantom 3 leta. Sem že zaposlena 2 leti, žal za določen čas. O user posted image  sva se pogovarjala že kakšne pol leta, dokončno pa sva se "opogumila" da so misli zaresne letos na morju, ko sva en večer zajdrala mimi štantov do nekega zabavišča za otroke, kjer jih je kar mrgolelo, pa sem se počutla nekam prazno v sebi in sem si zaželela user posted image  prav zares. Nisva kaj dosti teh občutkov premlevala medseboj, sam mislim, da je bilo pri njemu isto, ker jih je sam gledal pa se jim smejal pa tko... ne vem, jaz mam kr filing da vidim take stvari v očkah, ne da mi na dolgo in široko kdo razlagal... vidla sem skratka, da bi imel svojga user posted image . Potem smo pa šli v akcijo. Samo na morju sem imela že zamujene dneve - zadnje 5 dni pred user posted image  tako da ni moglo biti nič, razen če si med tistimi 0,0005 % ki zanosijo kar ne vem kako. Ta mesec pa tako neobremenjeno kot pač nanese.
To je delček moje zgodbe...če se ti da pa še ti kaj napiši- ali pa katera druga seveda, tudi vabljena k čveku)

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.7.2007 21:26:35   
zorica

Sedaj upam da ne bom preveč mimo brsnila, a jaz sem do sedaj razumela takole.
Žensaka ima plodne dni, ovolucija pa nastopi ko folikel poči - se sprosti jajčece, ki je sposobno preživeti le tam nekje 6-12ur.In to jaz potem razumem pod ovolucijo, drugače pa je normalno da imaš več dni slupaj plodne dni, saj ko je med temi dnevi te prozorne sluzi največ, je ženska najbolj plodna.

Upam da sem vredu napisalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5
24.7.2007 21:31:01   
MARUŠKA28
Ja bi se kar strinjala,le da so podatki o preživetju jačec in semenčec zelo različni. Nakteri trdijo, da jajščece "živi" 24 ur, po tvojem max. 12 ur. Kaj jaz vem kaj bo držalo?!? Glavno da se neki dogaja, enkrat pa bo se že menda kaj srečalo?!? (če se že niuser posted image ).

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.7.2007 21:36:44   
zorica

Jaz upam, pa upam že pomalen 1,5 leta.Bi naj bilo z mano vse ok, le moj ma malo premalo vojaščkov.Pa sva bila že na 2inseminacijah, pa se niso hoteli srečati.
Sedaj sem si pošlihtala v glavi (po velikih mukah ) da je to usoda.Da bo, le vprašanje časa je kdaj.Pač moram malo dlje čakati user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7
25.7.2007 3:16:33   
mojca345
ja to je super, da imaš službo za nedoločen čas. to je definitivno tudi moja želja, preden ga imam. sam za vse je potreben čas. jaz sem letos dobila službo, ampak je bilo preveč dela na faksu in še preveč sem manjkala tako, da sem morala izbirati. ali eno ali drugo. jaz sem bebiko izgubila pred 5 letimi, me pa ta materinski čut davi že 2 leti. v teh 5 letih sem tudi zamenjala partnerja. sem rbaila pravzparav kar 5 let, da sem prebolela prvega, ker me je ful prizadel.me je pustu samo nosečo. študiram pa za vzgojiteljico.

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.7.2007 20:55:21   
sasy20
Ola,
bom kar tukaj pisala da ne bom odpirala nove teme....zanima me če je katera že imela podobno situacijo....midva z mojim od zadnjega dneva user posted image , na dva dni user posted image ...seveda delava na user posted image , v tem tednu naj bi imela ovulacijo, ki sem jo vsak mesec spoznana po prozorno-beli  sluzi , ki je ni bilo malo...vedno sem imala točno ovulacijo kot sem si jo izračunala na RR koledarju ovulacije...ta mesec pa nimam znakov ovulacijeuser posted image  kaj mislite naj bi to bilo????Ali je možno da ta mesec sploh ne bom imela O in da nimam možnosti zanositi user posted image

Joj joj sem malo čudno napisala...no upam da me razumente kaj mislim in kaj me zanima...

Hvala pa lepo se imejte čim več user posted image user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.7.2007 21:53:53   
zorica

sasy20 možno je, da nimaš med O le prozorno sluz, ki naj bi bila le eden od pokazateljev O.Če si jo imela vedno, mogoče nisi bila pozorna tako na druge znake.
Jaz recimo vem ko imam O, pa ne po sluzi, katere takrat nekaj posebej niti ne opazim.
Je pa možnost tudi, da O kak mesec nimaš, ali pa ni nujno da pride na datum.Meni ve priti tudi takoj pa M.

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.7.2007 22:30:08   
MARUŠKA28
Sem istega mnenja kot zorica. Lahko, da nisi ravno ta mesec imela tako obilne sluzi. Če se jaz npr. spomnim zdaj za nazaj, ko še nisem bila tolk pozorna na to sluz pa ovulacijo in vse to, jo tudi katerikart nisem imela kar tako vidno (na hlačkah ali pa ko se obrišeš po mali potrebi) temveč šele če sem se napenjala npr. kihanje itd. je bilo opazno, da je nekaj bilo, pa takrat pač nisem bila toliko pozorna da je to ravno ta sluz.
Če pa sta šele pričela delat ta mesec na user posted image , pa po mojem še nekaj časa kar sproščeno in brez prevelikega opazovanja. Ampak to je pač samo moj nasvet, pa upam da katera ne bo zamerila, ko se že dlje časa trudi za zanositev...na začetku si še optimističen in navsezadnje prav je tako.

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.7.2007 5:53:38   
sasy20
Dobro jutr!

Hvala vama za odgovore....verjetno res nisem bila dovolj pozorna na druge znake....Maruška 28 nisva ravno začela, no zeleno luč  po ss sem spet dobila v maju tako da od takrat naprej spet intenzivno delava na user posted image .
BOmo vidli če nam je ta mesec uspelo, vsem želim da čimprej zagledate magični user posted image user posted image .

Lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 12
26.7.2007 12:20:33   
MARUŠKA28
Nisem vedela Sasy 20, da imaš že grenko izkušnjo, tako da nekako opravičilo za moje "nasvete" o sproščenosti. Sem bolj nova na forumu.
Skratka pa vseeno kar pogumno naprej.
Z lepimi željami!
Maruša

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.7.2007 14:30:57   
sasy20
Maruška 28 ni problema, vsak nasvet prav pride, vem da bi mogla biti bolj sproščena samo saj veš....težko je...pa saj nam bo uspelo user posted image

Lepo se imej pa lep dan še naprej

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?