|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ovul.testi
21.4.2006 13:28:35   
TanjaS
Jih je katera poiskusila? Je ratalo?

Jaz sem jih ta mesec kupila in včeraj sta se pokazali sve jasni črtici. Ampak izcedka ni nobenega, imam pa danes že cel dan zelo napihnjen in  malo boleč spodnji del trebuha - kot pred M.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ovul.testi
21.4.2006 13:52:52   
Nitka
Oj,

tak občutek imam tudi jaz danes v trebuhu in po izračunih se mi naj bi danes začela ovul., tako da bo danes ali jutri, ker je zdraven še moker izcedek.

Sem ga pa kiksnila, ko sem včeraj kupila ovul. test za večkratno uporabo (oni drugi je samo za 5-krat), ki deluje tudi s slino in pogledaš rezultat skozi povečevalo.

Je katera imela izkušnje s takim testom?

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.4.2006 13:55:19   
TanjaS
Nitka,
sama sem ta mesec prvič probala s temi - ovul test. pa bomo videli, kaj bo.
Imam pa O šele cca 23 dni po zadnji M, kar je malo kasneje, kot sem predvidevala in čas, ko običajno nisva bila prav aktivna.

(odgovor članu Nitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.4.2006 20:31:47   
lučka 25
Nitka, kje si ga pa kupila, tisti ovulacijski test za večkratno uporabo mislim. Jaz ga že nekaj časa iščem, pa ga nikjer ne dobim.

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.4.2006 18:35:50   
Nitka
lučka, v Domžalah v glavni lekarni v centru (poleg Alpine). Je cenejši od tistega za 5-kratno uporabo, vendar ker ga prvič uporabljam, nimam pojma al vidim smrečice ali ne user posted image ... bom kar počakala do naslednjega termina za user posted image , pa bomo videli, ker sem že čist zmešana...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.4.2006 19:26:08   
Anonimen
Evo un test za večkratno uporabo se imenuje  F test (kupi se ga v lekani) in sem slišala že veliko kritik, da se nič ne vidi (nobene praproti). Prejšnji teden sem tudi sama spraševala o O testih; http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=886566
Se pa baje splača kupiti preko interneta, ker so zelo poceni in baje zelo dobri; http://www.testsforless.com/dipstrip_combo_packs.asp

Lp, jjasna

(odgovor članu Nitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
23.4.2006 19:40:19   
lučka 25
Nitka in jjasna, najlepša hvala obema. Pri nas v Kranju in okolici  v lekarnah še ostalih ovul. testov ne dobiš. Samo na ta glavni, ali če jih naročiš. K sreči imamo pa tako Dm kot Miller-ja. Pa upam, da se kmalu pogovarjamo o user posted image ,user posted image  in user posted image  . Pa lep pozdrav. Barbi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.4.2006 20:52:55   
masna
Koliko pa stane ta O test za večkratno uporabo?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.4.2006 22:03:20   
Nitka
Za F test sem plačala 4.290 SIT. Je pa res, da se moraš najprej namatrat, da sploh kaj vidiš (skozi malo luknjico gledaš v povečevalno steklo), potem pa vidiš same kosmiče, namesto smrečice, ki naj bi pomenile ovulacijo.

(odgovor članu masna)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?