|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ovul.sluz pred pozitivnim ovul.testom
14.8.2009 7:52:16   
kattix
Pozdravljene,

z mojim se že kr nekaj mesecev trudiva na bebici...in nekaj me anima. Prejšnji mesec sem delala ovul.teste in dva dni po tem ko je bil pozitiven sem šla do ginekologa, ki je potrdil da prihaja ovulacija. (nisem imela nobene sluzi) Rekel je da se bo v času 6ih dnevov jajčece sprostilo. In tako sva veselo user posted image ;). A neuspešno....Ta mesec sem tudi delala ovul teste in zgodilo se je tako: najprej sem imela 3 dni veliko prozorne sluzi a je bil test negativen. Šele po treh dneh ko se je sluz končala je test pokazal pozitivni,...kar se pravi da bi morala ovul nastopiti v parih dneh od pozitivnega testa.
Zdej pa meni to ne klapa skupaj....ovulacija bi morala biti načeloma ko je največ sluzi,..? Šele tri dni po sluzi je prišu pozitiven test. In v teh dneh ko bi O mogla nastopit ni o sluzi ne duha ne sluha.

Pa tudi v navodilih za O teste piše da se O pojavi od 12-48 ur po pozitivnem testu. Jst sm pa šla takrat ko je to blo prejšnji mesec k gin pa je reku da se bo sprostivo čez približno 4.6 dni???

Jst ne štekam več ni.??? Bazalno temperaturo sem pa itak že kmalu nehala merit, ker mi je kr vsake 4 dni kazalo da imam O.

Help me..ker ne štekam več;)))user posted image prav smešno se mi zdi to vse skupaj...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ovul.sluz pred pozitivnim ovul.testom
14.8.2009 8:18:09   
Anonimen
dobro jutro.naj ti razložim čisto po domače,ovulacija ponavadi nastopi med 9-14 dnem ciklusa,to pomeni da šteješ 1.dan ko dobiš menstro.poskusita takoj po koncu menstruacije,in nato na dva dni,lahko tut vsak danuser posted image ,ker paglavčki itak preživijo od 48 do 72 ur.količina sluzi se med ovulacijo res poveča,ampak ko nastopi ovulacija je sluzi manj in je je lepljiva kot jajčni beljak.in ne govorim na pamet,doma imamo že 2user posted image .maja čakamo še tretjega.želim ti da čimprej ugledaš user posted image .lp

(odgovor članu kattix)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.8.2009 9:38:44   
ziva1
Kattix tudi meni je O velika uganka, o bazalni da ne govorim user posted image , čudna krivulija. Tudi pri meni je sluzi manj oz. je skorjda ni več ko imam O. Po končani M je sluz najprej gosta, potem vse redkejša, ko pa mi ovul. list pokaže da bo nastopila O, pa sluzi že ni več in bi lahko rekla, da sem bolj kot ne suha. O imam pa vedno bolj pozno glede na menst. ciklus, kaj pa ti?

Kdo bi razumel G? Si mu ti omenila tvoja opazovanja in pa da uporabljaš ovul. lističe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.8.2009 15:45:38   
Anonimen
O je takrat, ko je sluz lepljiva, ampak pri meni ni nikoli, zato semislila, da je nimam, so mi jo pa o. testi zaznali. G je rekel, da je lepljiva pri 50 %, torej se nanjo ni kaj za zanašat.

(odgovor članu ziva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
14.8.2009 18:02:33   
Anonimen
hey zgolj v tolažbo tud jst sem čist zmešana od vseh teh sluzi pa dnevov pa temperatur. se mi zdi da je najbolj da kr vsak dan user posted image . enkrat bo že. al kko, vse to načrtovanje me prav izčrpava. groza, pol pa še pravjo naj se mal sprostim. pa noge gor pa bo...

(odgovor članu kattix)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
17.8.2009 6:55:30   
kattix
Dobro jutro punce....ja se mi zdi da več podatkov in info imamo slabše je in bolj smo zmešane;)
In za povrh tega..tiste ki ste prebrale moje sporočilo zgoraj ga zdej nadaljujem..

Ta mesec sem tudi delala ovul teste in zgodilo se je tako: najprej sem imela 3 dni veliko prozorne sluzi a je bil test negativen. Šele po treh dneh ko se je sluz končala je test pokazal pozitivno,...NOVO: nato pa sem 5 dni od pozitivnega testa naredila še en ovul test in je SPET pokazal pozitivno. To je res noro...kolko časa bi mogu pa bit pozitiven ovul. test?? Koliko dni zaporedoma od prvega dne ko vidimo pozitiven rezultat. JST RES NE ŠTEKAM VEČ;))

In ja..ko sem bila pri gin sm mu tisti dan povedala da sem dva dni nazaj naredila test in je pokazal ovul. Kljub temu mi je on naredu vaginalni ultrazvoj in je reku da bo jajčece kmalu zrelo. Povedal je da se bo sprostilo v roku 5-6 dni ( to je vidu glede na velikost rastočeka jajčnika)...zdaj pa ne vem...v navodilih za ovul teste piše, da ovulacija nastopi od 12-36 ur....gin pa meni 5-6 dni???Halo..kdo se zdej zafrkava z nami???

Jst  res nisem več pametna glede tega;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.8.2009 11:03:13   
anajan
Punce, pustite ovulacijske teste na miru. So nezanesljivi. Najboljše ja, tako kot je bilo že povedano, user posted image vsake dva dni, od zaključka menstruacije dalje (pod pogojem, da je sperma ok). Ne se preveč obrenjevat s testi. Škoda denarja in časa.

Vsak dan je nekaj posebnega.

(odgovor članu kattix)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.8.2009 13:58:02   
Njumi
IZVIRNO SPOROČILO: anajan

Punce, pustite ovulacijske teste na miru. So nezanesljivi. Najboljše ja, tako kot je bilo že povedano, user posted image vsake dva dni, od zaključka menstruacije dalje (pod pogojem, da je sperma ok). Ne se preveč obrenjevat s testi. Škoda denarja in časa.

Podpišem.

Ljudje velikokrat opazijo le tisto, kar njihovo prepričanje podpira.
Danes je čisto lep dan! :)

(odgovor članu anajan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.8.2009 14:19:14   
amii
Jaz sem uporabljala ovulacijske teste 3 mesece (od tega je že eno leto). In ko sem vsa razočarana pravila svoji G. da mi nič jasno, ker mislim, da nekaj tu ne štima, je samo zamahnila z roko in rekla, naj pustim vse pripomočke. Ni želela o tem razpravljati, ampak me je lepo zaključila, da edino kar je zanesljivo, je lepo user posted image na 2-3 dni!
Aja, in prepovedala mi je ta forum user posted image
Minilo je kar nekaj časa in se ne ubadam več kako in kaj. Zdaj je na vrsti medicina.
Mi je prijateljica lepo rekla: Glej, ko bo otrok hotel priti, bo že prišel user posted image

Pa imamo svoj sonček

(odgovor članu Njumi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.8.2009 22:20:48   
*BellaLuna*
Če te zanima kaj v zvezi s sluzjo pa naravnimi metodami, se obrni sem:
http://www.iskreni.net/forum/viewforum.php?f=65
imajo prav tečaje pa svetovalce za NND.

(odgovor članu amii)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?