|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ovolacijski testi
25.1.2010 14:13:29   
Kliki
Danes sem delala O test in imam nekaj vprašan.
Iz navodil naj bi test delala 11dan, danes pa je pri meni 12 dan in kontrolna črtica(v krogcu) je vidna in tudi testna črtica(v trikotniku) je vidna ampak salbo.

Kaj po vašem to pomeni da bo O čez 24ur ali naj test ponovim?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ovolacijski testi
25.1.2010 14:57:23   
Kliki
Kaj ni nobene da bi podala mnenje?user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.1.2010 15:01:20   
3Sonček3
Sicer ovulacijskega testa nisem nikoli uporabljala, ampak js bi v vsakem primeru, če imaš možnost ponovila test. Ziher je ziher. 

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.1.2010 15:19:10   
Urshy78
kliki, črtici morata biti obe enako močni in ko sta, pride do O v roku 24 do 36 ur.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.1.2010 15:32:47   
Kliki
Potem mi ti tudi priporočaš da test ponovim?

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.1.2010 15:36:50   
baguSka
ja dej, ce zelis bit ziher.. 

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.1.2010 16:27:33   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Potem mi ti tudi priporočaš da test ponovim?

ponovi vajo in ko bosta obe črtici vidni, takrat bo prišlo do O v roku 24 do 36 ur.
v nasprotnem primeru je test negativen.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.1.2010 16:38:20   
milena2222
Pri ovulacijskih testih je drugače kot pri testih za ugotavljanje nosečnosti.Obvezno morata biti obe črtici vsaj enako močni.Pri meni je bilo tako, da sem imela par dni obe,ampak ta drugo slabo vidno,šele potem sta bili obe enako močni.Ponavljaj dokler se to ne zgodi tudi tebi,ker šele takrat bo v naslenjih urah nastopila ovulacija.Aja pa pol ni nujno,da je vsak mesec na isti dan ovulacija ( vsaj pri meni ni bila ),tako da  moraš vsak mesec delat....žal.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?