|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ovčka za v voziček
12.10.2006 11:48:26   
Mimmi78
Punce, kje v LJ se kupi ovčko za v voziček? Ali katera priporoča krzno kakšne druge živali, za mrzle zimske dni ali je ovčka najbolj topla? Ali se jo lahko pere v pralnem stroju (na programu za občutljivo perilo, nimam v mislih 90 stCuser posted image )? Hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ovčka za v voziček
12.10.2006 12:22:17   
kofetek2010
na tržnici jih imaš kolk hočeš, raznih velikosti, oblik in barv user posted image

(odgovor članu Mimmi78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.10.2006 12:53:07   
šnucika
ovčka je najboljša...pozimi greje,poleti hladi....preverjeno v avtomobilu,za user posted image  pa je nisem imela.
Prala sem jo na 40,ne vem,če jo lahko na več.

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.10.2006 13:59:27   
petraz
Kolko pa stane ena taka odejica....user posted image

(odgovor članu Mimmi78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.10.2006 14:13:01   
Naja31
Moj mož jo je kupil lansko zimo na LJ tržnici, je bla 6.000 sit.

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.10.2006 16:03:16   
sašaš
Jaz sem jo kupila včeraj na tržnici, bila je 3000sit. Ampak smrdi kot user posted image , jo moram najprej prezračit! user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.10.2006 16:40:59   
Barbs
Se opravičujem, ampak, meni so pa te kože čist mim.. dam raje eno flis dekco not... no, nekam ceneno in ofucano in nehigienično in (da ne rečem kaj) mi deluje. Ampak - to je samo in izključno moje mnenje, da ne bo spet cela štala.

Me pa res zanima,zakaj bi kože s tržnice dajali v voziček? Ne rečem na tla, nekam... v predsobi ali...
ampak, za podlogo v voziček??????

Ok, vem, da sem čudna.user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.10.2006 17:24:02   
kapesanta
Hej, Barbs, sem se pa nasmejala ob tvojem postu.
Mi mamo podlogo iz ovčke za v voziček in se odlično obnese - je pa kupljena v eni od otroških trgovin. Glede na to, da so te ovčke pralne, itak ni panike - opereš jo pa je čista in dišeča, a ne?!?
Je pa res, da je sama ne bi nikoli kupila, niti na tržnici, niti v trgovini - zdaj je pa ne dam več ven iz vozička.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.10.2006 17:28:27   
Barbs
Ok, kapesanta...si me prepričala-le še štacuno, kjer ste jo vi kupili, mi na zs zaupajuser posted image user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.10.2006 19:46:30   
živa
Jaz sem se v eno zaljubila pri Schmidu v Celovcu, je pa nisem kupila, ker se mi je zdela predraga. Odkar sem videla tisto, mi pa druge niso več všeč. Smo pa zimo preživeli tudi brez nje.

Lp,

živa

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?