|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ovčje krzno za v voziček
13.10.2004 13:06:23   
Teja...
Ali morda katera ve kje se bi dalo dobiti ovčje krzno za v voziček (v Mariboru). Baje tovrstna podloga dobro ščiti pred mrazom. Vaše izkušnje?
Lep dan vsem!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ovčje krzno za v voziček
13.10.2004 19:35:01   
hana9
čisto točno ne vem.
nekje na lentu se mi zdi je ena trgovina s temi stvarmi in baje stane samo 5.000 sit.
se bom bolje pozanimala, pa javim.
mogoče bo pa katera druga vedela bolje.
lp

(odgovor članu Teja...)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ovčje krzno za v voziček
13.10.2004 21:11:13   
malika
V Rutarju in v tapis artu v Mercatorju. Sicer so kože, ampak jo komot malo razrežeš in narediš luknje za pasove, pa še ceneje je!!!:bravo:

(odgovor članu Teja...)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ovčje krzno za v voziček
14.10.2004 7:56:40   
Lenny
Po moje bi jo dobila pri Sovenu na Glavnem trgu, ali pa v petek na eko tržnici pri kmetiji Zupanič Metz.
Lp

(odgovor članu Teja...)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ovčje krzno za v voziček
28.10.2004 11:51:19   
ana1
Kje v Lj ali Kranju se dobi ovčja koža za v voziček.

lp,:rozica:

(odgovor članu Teja...)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ovčje krzno za v voziček
13.11.2004 16:48:36   
analizapola
ovčje krzno dobis na ljubljanski trznici na stantu. imajo razlicne debeline. cena se giblje od 5.000 - 15.000 sit. jaz sem nabavila ta tanko krzno navadno in sem zelo zadovoljna. :bravo:

(odgovor članu Teja...)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.