Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Outlook express ne dela! 16.9.2007 14:57:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Nimaš nastavljenega strežnika preko katerega pošiljaš ven pošto. To je običajno strežnik tvojega ponudnika interneta in se začne približno tako: smtp.inšenekaj. Poglej si nastavitve, ki si jih dobila ko si se prijavila k ponudniku interneta. Jaz imam recimo e-mail od volje.net, ponudnik interneta pa je T2. Torej imam pop3.volja.net in smtp.t-2.net . Nastaviš pa na orodja/računi/lastnosti/strežniki Sem kaj pomagala?
|
|
|
|
RE: Outlook express ne dela! 16.9.2007 15:56:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Hmm... Bom preverila. Hvala. Ampak meni pošto ven pošilja - sprejemam je ne.
|
|
|
|
RE: Outlook express ne dela! 16.9.2007 16:03:37
|
|
|
|
Anonimen
|
No, preveri, pa boš videla. Če bo še kateri koristilo: Strežnik za dohodno pošto je tisti, na katerega se priklopiš, ko hočeš brati svojo pošto (t.j. strežnik tvojega ponudnika e-maila). Strežnik za odhodno pošto pa je strežnik na katerega se priklopiš, ko hočeš na internet (t.j. strežnik tvojega ponudnika interneta).
|
|
|
|
RE: Outlook express ne dela! 16.9.2007 16:21:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Šla sem tako kot si napisala: orodja/računi/lastnosti Tam je vse ok. Ko sem prišla do splošno/strežniki/povezava/varnost/dodatno sem preverila še kaj pomeni ta dodatno. Tam je okence (prazno) pred stavkom: Ta strežnik zahteva varno povezavo (SSL). Nimam pojma kaj to pomeni, pa sem vseeno kliknila okence oz. ok, da je zdaj kljukica tam. Ko sem šla nazaj, da dobim prejeto pošto, me je vprašalo: Strežnik, s katerim ste povezani, uporablja varnostni certifikat, ki ga ni mogoče preveriti. Veriga certifikatov je bila obdelana, vendar se je obdelovanje zaustavilo pri korenskem certifikatu, ki mu ponudnik zaupanja ne zaupa. Ali želite nadaljevati z uporabo tega strežnika? Kliknila sem ok, in dobila pošto!!! Pojma nimam kaj točno to pomeni, vendar če tisto kljukico odstranim, zopet ne dobim pošte. Očitno bo morala ostati tako. Hvala. Aja, kje pa najdem spisek blokiranih pošiljateljev?
|
|
|
|
RE: Outlook express ne dela! 16.9.2007 16:28:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tianna Ko sem prišla do splošno/strežniki/povezava/varnost/dodatno sem preverila še kaj pomeni ta dodatno. Tam je okence (prazno) pred stavkom: Ta strežnik zahteva varno povezavo (SSL). Nimam pojma kaj to pomeni, pa sem vseeno kliknila okence oz. ok, da je zdaj kljukica tam. Jaz imam tam vse prazno (na zavihkih strežnik, povezava, varnost in dodatno). Razen na zavihku strežnik imam kljukico zapomni si geslo. Daj še poglej, če imaš na prvem zavihku splošno kljukico pri: Vključi ta račun... Me prav zanima.
|
|
|
|
RE: Outlook express ne dela! 16.9.2007 16:30:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tianna Aja, kje pa najdem spisek blokiranih pošiljateljev? Tools/Message rules-->Blocked senders list...
|
|
|
|
RE: Outlook express ne dela! 16.9.2007 16:31:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Daj še poglej, če imaš na prvem zavihku splošno kljukico pri: Vključi ta račun... Me prav zanima. Ja, kljukico imam pri Vključi ta račun pri prejemanju pošte ali sinhronizaciji. Ti imaš ostalo vse prazno?
|
|
|
|
RE: Outlook express ne dela! 16.9.2007 16:33:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tianna Ti imaš ostalo vse prazno? Kar se kljukic tiče, ja.
|
|
|
|
RE: Outlook express ne dela! 16.9.2007 16:35:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj tudi jaz imam prazno oz. sem imela. Pri povezava je vse prazno. Pri varnost prav tako, le neka št. piše tam pri algoritem. Dodatno je bilo tudi vedno prazno - do prej. Ko sem kliknila kljukice pri številke strežniških vrat, sem dobila vso pošto noter. Zakaj tako - pojma nimam.
|
|
|
|
RE: Outlook express ne dela! 16.9.2007 16:41:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: tianna Aja, kje pa najdem spisek blokiranih pošiljateljev? Tools/Message rules-->Blocked senders list... Hvala.
|
|
|
|
RE: Outlook express ne dela! 16.9.2007 16:42:23
|
|
|
|
Anonimen
|
To je vse kar imam jaz spisano.
|
|
|
|
RE: Outlook express ne dela! 16.9.2007 16:53:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha, saj jaz imam tu pod strežniki čisto enako spisano. Le tam prihajajoča pošta (POP3): pop.siol.net Vidim, da imaš ti še 3 odspredaj.
|
|
|
|
RE: Outlook express ne dela! 16.9.2007 17:11:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, še to. Ma sem prav glupa za ta outlook! Kje najdem podporo filtriranju neželene pošte?
|
|
|
|
RE: Outlook express ne dela! 17.9.2007 10:07:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Pojma nimam. Včeraj, ko sem brskala, sem to nekje našla - zdaj pa ne vem več kje, niti ne najdem.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?