Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Outleti, industrijske trgovine 23.1.2009 11:21:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja. Za njega večino stvari kupiva v outletu. Zase pa večinoma sam čevlje, ker druzga ne dobim. Pa kkšno perilo.
|
|
|
|
RE: Outleti, industrijske trgovine 23.1.2009 11:23:48
|
|
|
|
hubi
|
Kateri outlet se pa najbolj splača, da ima največ robe? A so kje zunaj kakšni ugodni?
|
|
|
|
RE: Outleti, industrijske trgovine 23.1.2009 11:24:49
|
|
|
|
rija
|
ja, moško perilo vedno v outletu v čakovcu, calzedonia.....sicer pa smo nekdaj hodili kar dosti v Parndorf pri Dunaju......
|
|
RE: Outleti, industrijske trgovine 23.1.2009 11:33:04
|
|
|
|
principessablu
|
pa otlet palmanova-italija,outlet zagreb,otlet adidas celovec
|
|
|
|
RE: Outleti, industrijske trgovine 23.1.2009 12:04:53
|
|
|
|
muška
|
Mi imamo v MB samo en skrahiran Outlet, jaz vedno najdem kaj zase, mož pa ne ravno, ker imajo od moških stvari samo Tom Tailor, ta mu pa baje ne sede Čudak
|
|
|
|
RE: Outleti, industrijske trgovine 23.1.2009 12:32:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Sori, eno pitanje. A recimo v outlet se hodi, če hočeš met neko nobel firmo, ne bi pa zanjo odštel glih pol plače? Jaz še nikoli nisem bila v outletu To majo izdelke iz kakšne pretekle sezone, ane?
|
|
|
|
RE: Outleti, industrijske trgovine 23.1.2009 12:35:15
|
|
|
|
muška
|
Tak se sliši moj post? No moj namen ni bil tak! Moj mož ne najde nič v našem Outletu zase, ker v našem držijo za moške samo Tom tailor - ki mu ne sede. Pa ni zdaj da mu ne sede firma, ne sedejo mu modeli. Razumljivo?
|
|
|
|
RE: Outleti, industrijske trgovine 23.1.2009 12:38:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej nisem tebe vprašala, musaka. Na splošno sprašujem za outlete. Tvoj mož me v bistvu ne zanima... tolk
|
|
|
|
RE: Outleti, industrijske trgovine 23.1.2009 13:08:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, določene znamke so ful cenej. Recimo nike pa beneton v palmanovi. Jaz najdem kdaj kkšne camper v outletu v lj..
|
|
|
|
RE: Outleti, industrijske trgovine 23.1.2009 13:23:45
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
ja, načeloma imajo outleti ceneje, kot redna prodaja. Je pa res, da v outlet ne moreš it kupovat s fiksno idejo o kakšnem modelu. To so znižani prototipi - mogoče celo takšni, ki nikoli ne pridejo v prodajo, potem oblačila preteklih sezon (imajo ponavadi ceno kot na našem znižanju), kakšna oblačila, ki so bila vrjena preko konsignacije (niso bila prodana v normalni trgovini, mogoče zaradi cene, mogoče zaradi modela), zadnji kosi oblačil, perila, čevljev. Recimo za primerjavo - v trgovini pridejo o'neill-ove hlače za smučanje recimo 300€, ker se večini zdijo predraga, jih trgovec vrne dobavitelju, ta pa jih da v outlet za ceno 120€. To je samo primer.
|
|
RE: Outleti, industrijske trgovine 23.1.2009 13:59:41
|
|
|
|
ZARA
|
Meni je pa pa Out so not let. Krneki.
|
|
RE: Outleti, industrijske trgovine 23.1.2009 14:01:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Men tud. Itak bi mi blo vse premejhno. Fejs it, Zara, čeprav maš čist autletovsko ime
|
|
|
|
RE: Outleti, industrijske trgovine 23.1.2009 14:04:34
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Men tud. Itak bi mi blo vse premejhno. Fejs it, Zara, čeprav maš čist autletovsko ime
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2009 14:48:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Outleti, industrijske trgovine 23.1.2009 15:14:40
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 IZVIRNO SPOROČILO: hubi A so kje zunaj kakšni ugodni? v blizini ZG se je dec odprl nov - se splaca pogledat to pa sploh ni res, ker nimajo glih kaj pametnega
|
|
|
|
RE: Outleti, industrijske trgovine 23.1.2009 15:20:13
|
|
|
|
lemavrica
|
Baje da se da v tem outletu pri ZG kar dobro obleči. Je pa seveda res odvisno kako zahteven okus imaš. Itak ga v outletu ne moreš imeti, greš pač z upanjem na kak dober kos in to je to.
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2009 15:27:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Outleti, industrijske trgovine 23.1.2009 15:49:18
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Pa ne jane poslušat. Ona je bolj versači, kavali,.... pa ta scena Kr pejt v ZG saj to imajo v ZG tud (Sportina outlet), ampak ne vem od katerega leta imajo kolekcijo...
|
|
|
|
RE: Outleti, industrijske trgovine 23.1.2009 15:59:12
|
|
|
|
Boni3
|
A katera ve kako imajo v Palmanovi odprto ob sobotah? Cel dan al deljeno?
|
|
|
|
RE: Outleti, industrijske trgovine 23.1.2009 17:16:34
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Še jst mam neumno vprašanje (ker nisem bila še nikoli v outletu): kje pa je outlet v LJ? A to je tisto v BTC tista rdeča stavba zraven merkurja? Al je še kje kakšen?
|
|
RE: Outleti, industrijske trgovine 23.1.2009 17:21:51
|
|
|
|
tame
|
A katera ve kako imajo v Palmanovi odprto ob sobotah? Cel dan al deljeno? Odprt je vsak dan od 10h do 20h. Tudi ob sobotah in nedeljah.
|
|
|
|
RE: Outleti, industrijske trgovine 23.1.2009 18:48:25
|
|
|
|
Ribica **
|
Outlet na Rudniku je med Kikom in Adesso, ja. Bili danes tam, nimajo nic. Pa Adidas outlet v Celovcu tudi ni nic posebnega, razen za superge. To pa tudi na Rudniku kdaj pa kdaj naletis.
|
|
|
|
RE: Outleti, industrijske trgovine 17.2.2009 17:57:17
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, moško perilo vedno v outletu v čakovcu, calzedonia..... Tukaj kupujem se zabe za bejbo, po 11 kun se mi zdi, pa dokolonke za njo in kopalke. Pa vcasih kaksne zabe zase in tazadnje dvoje kopalke.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?