Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Otvoritev OI a se da še kje videti? 28.7.2012 21:55:36
|
|
|
|
mateyka
|
seveda, saj maš polno torentov..
|
|
|
|
RE: Otvoritev OI a se da še kje videti? 28.7.2012 22:00:43
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka A po tv - ju pa nič ne bo? Magari tuji Aha... Na netu najdeš tv programe in malo pobrskaj. Meni se pa to res ne da Ali pa kak torent, če je že, kot je mateyka napisala.
|
|
|
|
RE: Otvoritev OI a se da še kje videti? 28.7.2012 22:07:03
|
|
|
|
Paštetka
|
Kaj se mram prej registrirati? Nimam pojma kaj so torenti.
|
|
|
|
RE: Otvoritev OI a se da še kje videti? 28.7.2012 22:13:16
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Kaj se mram prej registrirati? Nimam pojma kaj so torenti. Ah... ja Pa moraš imeti nek program za pobiranje torrentov. Jaz imam Utorrent. Torenti pa so, tak nestrokovno, po domače razloženo, en mali fajl, ki vsebuje podatke za muziko, video, program,... ki ga dol pobereš in potem s tistim programom (npr. Utorrent) razširiš v mp3, avi, exe,... datoteke.
|
|
|
|
RE: Otvoritev OI a se da še kje videti? 28.7.2012 22:15:53
|
|
|
|
Paštetka
|
Aha, tega nimamo, ker jih itak ne moremo gledati, niti preko DVD playerja, ker jih ne podpira. Samo originale . Ah... Bom mogla malo po you tubu puzzle zložit.
|
|
|
|
RE: Otvoritev OI a se da še kje videti? 28.7.2012 22:20:06
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Aha, tega nimamo, ker jih itak ne moremo gledati, niti preko DVD playerja, ker jih ne podpira. Samo originale . Ah... Bom mogla malo po you tubu puzzle zložit. Saj potem te fajle spečeš npr. z Nerotom v obliko, ki jo lahko tak DVD prebere. In lahko gledaš. Še bolj sem zakomplicirala, a ne?
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?