|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otroski dodatek
26.1.2005 16:23:13   
dory
Imam eno vprasanjce...dones sem dobila odlocbo,da imam previsoke prihodke:zmeden: za pridobitev polnega otroskega dodatka (nekaj cez 23.000sit) in so mi ga za par tisocakov znizal...zdej pa mene zanima,ce se je se kateri to zgodilo? Naj povem,da sem se studentka in sem trenutno zgolj na porodniski in ne prejemam nobenih drugih prihodkov..

hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Otroski dodatek
26.1.2005 16:54:24   
Anonimen
To je pa res čudno. Ja kdo pa je potem upravičen do polnega dodatka?

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Otroski dodatek
26.1.2005 16:56:18   
Katjuška
Pozdravljena!

Ne bom ti ravno odgovorila na vprašanje, ker sem nekako na istem kot ti. V naslednjem mesecu moram podaljšat prošnjo za otroški dodatek, takrat bom izvedela več o tem, če mi ga mislijo kaj oklestit. Me pa zanima, kako si uredila podaljšano porodniško, sem prebrala v enem izmed sporočil. Če bi se dalo bi to storila tudi sama in bi mi vsaka tvoja informacija, kam naj se obrnem, res zelo, zelo, zelo pomagala.
Prijazen pozdrav in ti takoj sporočim, če kaj izvem, zakaj nam mislijo zmanjšat otroški dodatek. LPK:sloncek:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Otroski dodatek
26.1.2005 16:56:23   
Jančika_
Da se niso kaj zmotili?

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Otroski dodatek
26.1.2005 18:08:55   
dory
Ne vem..tudi meni je ful cudno..prejemam le socialno pomoc in le to izracunavajo tudi na podlagi otroskega dodatka..tako,da ne vem,kje sem kej prevec zasluzila:zmeden:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Otroski dodatek
26.1.2005 19:20:46   
Žaža
Kolikor vem, se štejejo vsi prihodki družinskih članov, tako, da če ima partner visok OD, ali če še katera druga oseba živi v istem gospodinjstvu kot ti, potem je to vplivalo na višino otr. dodatka. Dohodki se seštevajo in delijo na družinske člane.

upam, da sem kaj pomagala.

žaža

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Otroski dodatek
26.1.2005 20:47:51   
india
Teja, preveri,s aj tu mora biti pomota, namreč kolikor vem, si sama z otorkom, pa če nimaš drugih dohodkov kot socialne???, mislim, da so naredili napako, povprašaj in se pritoži, saj imaš pravico!
:rozica::rozica::roza::roza:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Otroski dodatek
27.1.2005 6:54:51   
dory
Ja tkole je...sem se pozanimala...ko sem bla v cetrtem mesecu nosecnosti sem se s trebuhom odpravla delat,ker sem vedla,da otrok v nasprotnem primeru niti ne bo normalno prisel na ta svet...sreco sem imela,da so me kljub nosecnosti izredno lepo sprejeli v sluzbo( pa ceprav preko studenta)...nisem dobila kake dobre place,bilo pa je dovolj,da sem malemu nakupila vse za kar se da udoben prihod na ta svet...in tukej sem jest zamutila...nisem povedala prihodkov zadnjih treh mesecev pred porodom...in tle so me zej najdl,ker so na DURSu nardil kontrolo...zato so mi dodatek zmanjsal,da prinesem notr tisto preveliko kolicino...

Ma tale drzava je pa res mal smotana...se dobr da zivim pri starsih,ce ne z otrokom res ne bi imela kaj praskat na temu svetu...sem tko zalostna:zmeden:...zdej mi bodo pa verjetno se socialno podporo znizal in prakticno ne bom nic dobila ven...zalostno :(

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Otroski dodatek
27.1.2005 13:04:00   
roberta
zivjo,
tudi jaz sem študentka (8 tednov) in nameravam delati preko študenta do kakega šestega meseca... tudi jaz nisem vedela, da se ti moji dohodki štejejo izračuni za otroški dodatek. ali mi lahko prosim poveš (če veš), kateri dohodki, ki jih jaz zaslužim preko študenta, se točno štejejo pri otroškem dodatku?
1. vsi, ki jih bom zaslužila v letu 2005,
2. vsi, ki jih bom zaslužila v zadnjih 12 mesecih pred porodom,
3. ali pa imajo morda kaka druga časovna obdobja.

ti si rekla, da so ti zaračunali te tri mesece ko si delala, ne? te lahko vprašam koliko si zaslužila?

hvala za odgovor.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Otroski dodatek
27.1.2005 13:05:51   
dory
Limit za zadnje tri mesece za delo preko studenta je 100.000sit...ja prav si prebrala...in pol se vprasas zakaj bi sploh delal:zmeden:

Skratka upostevajo se zneski za zadnje tri mesece pred porodom...poleg tega na dursu delajo kontrolo ob koncu leta...in ce si za njihova merila delala prevec se ti odbija...mislim smesno...

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Otroski dodatek
27.1.2005 13:34:46   
morskadeklica
Teja.

Rekla si, da si malo žalostna. Jaz bi bila na tvojem mestu tudi. Tiste, ki res rabijo, ki hočejo bit poštenik, jih zaje..., raznih kvazi "samohranilk" pa ne najde nihče. Žalostno!

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Otroski dodatek
27.1.2005 15:45:56   
roberta
ja in ne pozabimo, da je to vse skupaj zelo spodbudno za mlade ljudi, ki se odločajo za naraščaj!!! mislim ja, čista grozota. torej lahko tudi jaz pričakujem, da se mi bo kaj odbijalo. če drugega ne ob koncu leta kot si napisala...

no ja...

hvala za info in vse lepo z otročkom :)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Otroski dodatek
29.1.2005 11:53:40   
dory
Za vse tri mesece skupaj 100.000sit...hja kdo pa gre delat za cca 33.333sit na mesec:zmeden:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Otroski dodatek
2.2.2005 9:13:10   
NinKa
Pa se nena da v vlogo za otroski dodatek dohodkov za 2 leti nazaj?
Jaz sem lani vlagala prvic - mislim, da komaj maja, ker se mi prej ni dalo it v Mb. No, pa sem napisala pa dala podatke isto kot v davcno napoved za leto 2003. Pa so mi napisal nazaj, da hocejo podatke za leto 2002. Ja valda da sem 2002 delala prek st. servisa, saj mi takrat niti na misel ni prislo, da bi imela :duda:. 2003 ko sem pa bila noseca sem pa celih 8 mesecev lezala. In zaradi tega, ker sem 2002 delala imam minimalne OD.

Pravicnost v drzavi na soncni strani alp. Aja, pa se ker nocem ne vem kaj dosti svinglat o "samohranilkah" te skrtajo na vseh koncih in krajih.

Joj sem na case besna.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?