Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: PANIČNA 7.1.2010 22:31:04
|
|
|
|
Petka09
|
Moja vse do poroda v 39. tednu ni nekaj intenzivno brcala. Sploh ni bila nek ful brcajoč otrok . Nisem se sekirala, saj je blo na pregledih vedno vse ok, pa tudi z AngelSoundom sem si pregnala skbri, če sem vidla, da je utrip ok. Recimo ponoči se sploh ne spomnim, da bi kdaj brcala oz. da bi me budilo zaradi tega. Pred spanjem me je "čohala", pa zjutraj... Pa ko je bila že velika, nekaj tednov pred porodom, so se delale počasne izbokline po mojem trebuhu. Vem, da je kaka znanka ali kolegica rekla, da kako jo brca,da jo kar lulat stisne.. Pri meni tega ni blo nikoli. No, moja mala ne-brcačica v trebuhu se je spremenila v pravo vrtavko zdej zunaj trebuha, hehe. zdej pa je živa na kvadrat .
|
|
|
|
RE: PANIČNA 7.1.2010 22:37:45
|
|
|
|
zvezda33
|
Petka 09 hvala za odgovor. Si me zelo pomirila. Tudi meni so govorile o tem, kako zelo brca. Želim ti veliko veselja s tvojo punčko. LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?