m_o_i
|
to, kar opisujes ti, je pri nas obnasanje pri atiju, pri mami pa je drugace. bom na kratko: jaz vidim IN pohvalim tudi lepo vedenje, jaz recem razbitemu kozarcu "nic hudega, samo da se ti ni kaj zgodilo", jaz ga velikokrat cez dan poklicem k sebi in recem, da mu moram nekaj povedati na useska(in recem, da ga imam rada") skratka-dobita tvojo pozornost tudi, ko sta pridna!? reces "hvala" za tisto, kar lepo /prav naredita!? v trgovini nikoli ne da nic v kosaro, se manj krici, ce ne dobi; pravzaprav me vprasa, ce moramo kupit to in to zadnjic mi je brisal s kokakolo po steni, da bo lepo cisto . rekla sem mu pac, da je zelo priden, ker mi pomaga, da naslednjic pa naj prosi za vodo, ker se lepse cisti z njo. potem sva skupaj obrisala(kolko je pac slo dol) packe na steni in je bil cisto navdusen mi je tudi s krpo komplet vodo iz wc skoljke nakapljal po kopalnici. moker je bil do vrh glave, ledene roke...mirno sem mu povedala, da v to vodo padajo kakci in lulanje in da ni najbolj cista. preoblekla sem ga, prosila, da pocaka v dnevni, jaz pa sem pocistla. sem prisla v dnevno, pa mi mulc rece oprosti, mama, hvala, mama ze bluzim "hvala", "rada te imam", "priden si, mama je vesela" pri nas dela cudeze