|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otrok takoj po srednji šoli
25.2.2007 21:17:00   
lojzika
me zanima tiste ki ste se odločile za otroka že v srednji šoli, no seveda ste srečne in da otroka ne bi zamenjale za nič na svetu,
Zanima me, ali kdaj očitate npr partnerju, da niste imele možnosti dodatnega izobraževanje? Da niste izkoristile mladost? Ali sedaj na jezo hodite ven s prijateljicami in se delate da podoživljate brezskrbno mladost?

Poznate kakšno znanko s takšnimi simptomi? Osebno teh problemov nimam mi je pa malce spodnja tema dala misliti
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Otrok takoj po srednji šoli
25.2.2007 21:23:11   
lojzika
Ja mislim predvsem tiste ki so danes stare okoli 26 let

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.2.2007 21:27:38   
Pi-kica 1
Konec četrtega letnika sem zanosila, konec leta rodila, naslednjo pomlad pa že ostala sama s sinkom. Poskušala sem študirati ob delu, pa mi ni zneslo. Partnerju nisem imela kaj očitati, saj ga ni bilo. Sem se pa počutila prikrajšano za mladost, za norenje, za študij, to pa ja. Le da sem se sama tako odločila in se nisem prav nič nikomur pritoževala. Res sem pa kasneje, ko je bil sin že večji, vse nadoknadila. Doštudirala sem, po diplomi tudi stopila v sedanjo vezo, z njim kar precej uživala življenje in nadoknadila zamujeno.

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.2.2007 22:56:11   
Anonimen
A jaz tudi spadam v željeno kategorijo, čeprav SŠ nisem končala in sem rodila pri 18-ih? user posted image

Ne, bivšemu možu nisem nikoli očitala ničesar v zvezi z mojim izobraževanjem, saj sem SŠ pustila, še preden sem ga spoznala. Mladost sem pa ZELO izkoristila že pred prvo nosečnostjo, pa tudi po porodu se nisem ravno prilepila na štedilnik in metlo. Še do danes ne. user posted image
Danes je pa logično, da hodim ven s prijatelji in prijateljicami. Družina nima pri tem nič, ker sem preprosto mnenja, da ženska s tem, ko postane mati, NE neha živeti. Pa da se tale "ne neha živeti" ne bo bral preveč kruto - s tem mislim, da po porodu NE (p)ostane samo mati in žena, ampak še vedno ostane tudi ljubica, prijateljica, žurerka, delavka oz. karkoli pač želi biti.

Osebno pa ne poznam nobene takšne, saj sem bila v svoji družbi prva, ki sem rodila.

(odgovor članu lojzika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
26.2.2007 7:19:14   
srki
Moja sestra bo letos 30, pa je ravno v petek rodila še enega otročka, 3. fanta. Prvega otroka je imela kmalu po končani srednji šoli, kolikor jo poznam, lahko rečem, da ji ni žal in tudi še nikoli ni niti besede rekla v tej smeri,  da se kesa.

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.2.2007 8:02:46   
kimba
Jaz sem rodila 14 dni po končanju srednje šole, zanosila sem nepričakovano.Nikoli nisem očitala partnerju tega, ker je bila skupna odločitev da otroka obdrživa, čeprav sva bila oba mlada, jaz takrat 18 on pa 23 let.Ven s prijateljicami še vedno lahko grem, ker jih lahko popazi ali partner ali babica in dedek (moji strarši).Kar se pa šole tiče, jo pa nameravam naredit, samo da so otroci malo večji, ker se mi zdi da me sedaj oni bolj rabijo, kakor jaz šolo. Počakajmo še ene 5 let oz. plan imam da do 35 leta imam narejen faks.

kimba s tremi sončki

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.2.2007 8:23:26   
Meceno
Dokler mi stoji ob strani, me podpira in poiskuša olajšati delo doma, sem lahko samo lepo tiho in se pridno učim. 

(odgovor članu kimba)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?