Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Otrok takoj po srednji šoli 25.2.2007 21:23:11
|
|
|
|
lojzika
|
Ja mislim predvsem tiste ki so danes stare okoli 26 let
|
|
|
|
RE: Otrok takoj po srednji šoli 25.2.2007 21:27:38
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
Konec četrtega letnika sem zanosila, konec leta rodila, naslednjo pomlad pa že ostala sama s sinkom. Poskušala sem študirati ob delu, pa mi ni zneslo. Partnerju nisem imela kaj očitati, saj ga ni bilo. Sem se pa počutila prikrajšano za mladost, za norenje, za študij, to pa ja. Le da sem se sama tako odločila in se nisem prav nič nikomur pritoževala. Res sem pa kasneje, ko je bil sin že večji, vse nadoknadila. Doštudirala sem, po diplomi tudi stopila v sedanjo vezo, z njim kar precej uživala življenje in nadoknadila zamujeno.
|
|
|
|
RE: Otrok takoj po srednji šoli 25.2.2007 22:56:11
|
|
|
|
Anonimen
|
A jaz tudi spadam v željeno kategorijo, čeprav SŠ nisem končala in sem rodila pri 18-ih? Ne, bivšemu možu nisem nikoli očitala ničesar v zvezi z mojim izobraževanjem, saj sem SŠ pustila, še preden sem ga spoznala. Mladost sem pa ZELO izkoristila že pred prvo nosečnostjo, pa tudi po porodu se nisem ravno prilepila na štedilnik in metlo. Še do danes ne. Danes je pa logično, da hodim ven s prijatelji in prijateljicami. Družina nima pri tem nič, ker sem preprosto mnenja, da ženska s tem, ko postane mati, NE neha živeti. Pa da se tale "ne neha živeti" ne bo bral preveč kruto - s tem mislim, da po porodu NE (p)ostane samo mati in žena, ampak še vedno ostane tudi ljubica, prijateljica, žurerka, delavka oz. karkoli pač želi biti. Osebno pa ne poznam nobene takšne, saj sem bila v svoji družbi prva, ki sem rodila.
|
|
|
|
RE: Otrok takoj po srednji šoli 26.2.2007 7:19:14
|
|
|
|
srki
|
Moja sestra bo letos 30, pa je ravno v petek rodila še enega otročka, 3. fanta. Prvega otroka je imela kmalu po končani srednji šoli, kolikor jo poznam, lahko rečem, da ji ni žal in tudi še nikoli ni niti besede rekla v tej smeri, da se kesa.
|
|
|
|
RE: Otrok takoj po srednji šoli 26.2.2007 8:02:46
|
|
|
|
kimba
|
Jaz sem rodila 14 dni po končanju srednje šole, zanosila sem nepričakovano.Nikoli nisem očitala partnerju tega, ker je bila skupna odločitev da otroka obdrživa, čeprav sva bila oba mlada, jaz takrat 18 on pa 23 let.Ven s prijateljicami še vedno lahko grem, ker jih lahko popazi ali partner ali babica in dedek (moji strarši).Kar se pa šole tiče, jo pa nameravam naredit, samo da so otroci malo večji, ker se mi zdi da me sedaj oni bolj rabijo, kakor jaz šolo. Počakajmo še ene 5 let oz. plan imam da do 35 leta imam narejen faks.
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?