|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otrok sam je
22.1.2009 15:12:59   
lenika
Ko berem razne tem, kjer mamice še ne enoletnih otrok sprašujejo, kako naj navadijo otročka, da bo jedel sam in kdaj mora znati jesti sam, pomislim, da sem pri enem letu, ko je bil naš fantič precej ješč otrok razmišljala enako.
No sedaj pri njegovih skoraj treh letih ugotavljam, da takrat sploh nismo imeli problemov, ker je jedel, pa ni ravno pomembno kako.
Danes pa se pogajamo in prosimo za vsako žlico in vse se skozi cel dan dogaja okoli njegove hranjenja in apetita, ki ga ni.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Otrok sam je
22.1.2009 15:19:51   
Najaa
Ojoj, kot da opisuješ mojo tamalo.
No, pri enem letu je še nisem silila z žlico, pri njej je to nekako spontano prišlo. Imela je svojo žlico, s katero je pacala... nekega dne je pa kar že sama jedla. user posted image  Prav ne spomnem se, kako in kdaj točno je začela sama, vem le da okoli 14m je že lepo jedla.
Zdaj pa... kakor je dopolnila 2 leti, kakor da ji je nekdo vzel apetit. user posted image  Ima obdobje, ko lepo je in baje da v vrtcu vse zmaže, no doma je pa druga pesem. Sam se ne sekiram, ker lepo napreduje.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.1.2009 15:25:06   
hubi
Še eni reveži, ki so na istem.....user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.1.2009 15:30:08   
Najaa
Ko je moja tamala na enkrat začela skoraj nič jest (to se je res zgodilo čez noč), sem nekje prebrala, da se jim pri dveh letih upočasni rast in zato tudi rabijo manj. In da ni nič takega, če 2-letnik poje manj kot 9m dojenček. Mislite, da je kaj na tem?

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.1.2009 19:25:57   
Taanikaa
ja jst sem ravno zadnjič brala revijo o otročkih kjer piše,da je to normalno če naprimer 3 letnik poje 3 žličke juhe,3 krompirčka in 3 meseka..ali pa dvoletnik 2 žlički juhe,2 krompirčka in 2 meseka in imajo baje dostiuser posted image ..nam se to zdi tko malo vem,pa ravno ta primerjava je bila da manj pojejo kot 9 mesečni otroci...pol je že nekaj na tem se mi zdi..

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.1.2009 19:28:07   
Shorty_
joj jz sem pa tok vesela ko končno poje vsaj toliko kot naj bi  9 mesečnikuser posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.1.2009 20:01:42   
Tisana
Blagor se vam, ker se s tem soočate šele pri treh letih - pri nas je tako že od vsega začetka user posted image  user posted image

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?