Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Otrok in mobilni telefon 6.8.2009 20:37:49
|
|
|
|
blaža
|
lih tako temo sem že jaz odprla, samo se mi je ne da spet iskat. pobrskaj malo.
|
|
RE: Otrok in mobilni telefon 6.8.2009 20:41:51
|
|
|
|
Marogica
|
Res? Me tri tedne ni bilo, tako, da nisem ravno na tekočem s temami. Bom se potrudila, da najdem.
|
|
RE: Otrok in mobilni telefon 7.8.2009 8:09:12
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Moja starejša hči je zadnjič rekla, da bi tudi ona imela mobitel, ker ga nekdo v v vrtcu že ima Kaj hudiča rabi vrtčevski otrok mobitel???? In sva se pol lepo pogovorili in ugotovili, da še dolgo ne bo rabila mobitela.
|
| Stran: [1] |
cepljenje pri 3 mesecihocka818lep dan vsem članom ringaraja spletne strani imam eno vprašanje zanima me ali kdo mogoče ve če otrok nima zdravstvenega zavarovanja kolikšna je cena cepljenja hvala za vaše odgovore in lep pozdrav 1 (
86%)
1 (
14%)
Število vseh glasov: 43Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!