Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Otrok (1,5) se slabo pocuti, pa vendar... 9.4.2014 13:29:26
|
|
|
|
constanca
|
...nima vrocine, ni prehlajen, se igra, tudi poje kar nekaj, nima kaksnih drugih znakov bolezni, da bi jih opazila... le malo bolj suho kozona obrazu, kaksno pikico na ritki in zobki mu rastejo.... Zato poskusam nekako krivit zobke. Pri 18 mes muzdaj rine ven zadnja 4. Trojk se ni videti se pa nekaj pripravlja. Zgleda, da je bolj pozen pri zobkih, ne vem vec kaj je normalmo... Kaksen dan je kar uredu, kaksen dan pa si cele dneve po laskih vlece, zgleda utrujen, bled, kot da bo ali ima vrocino (vendar je ni, tudi kake driske ne). K zdravniku ne morem. Tam je super cakalnica, se lepo zamoti in igra z otroki...kaj naj recem. Sveck proti bolecinam in vrocini tudi ne morem kar dajat, saj vrocine nima. Ima katera podobne izkusnje? Kako pomagate otroku? Malo me ze spravlja to ob pamet...g Hvala
|
|
|
|
RE: Otrok (1,5) se slabo pocuti, pa vendar... 9.4.2014 13:38:36
|
|
|
|
cacaca
|
oj.... kaj pa če bi poklicala pediatrinjo in ti pol ona svetuje.... mogoče kakšen pregled krvi...nas je imel pri 3 in 4 pomanjkanje železa.... lep pozdrav
|
|
|
|
RE: Otrok (1,5) se slabo pocuti, pa vendar... 9.4.2014 14:04:18
|
|
|
|
constanca
|
Sem omenila pediatrinji, ko sem imela kontrolo z drugim otrokom. in je rekla samo tako, da svecke so itak tudi proti bolecinam...jah no. kaj naj si s te, pomagam to vem. Glede zeleza gledam, da ne dobi prevec mleka ampak, da je tudi druge stvari bolj. Ker mleko lahko menda doprinese k nizkemu zelezu. Poznam otroke ki spijo veliko vec kot moji. Ampak ocitno pomanjkanje spanca samo po sebi ni problem. Zadnje case je tudi ponoci spet nemirna in pogosto budna. Saj ne, da pretirano tezi, samo vidim jo da sedi v posteljici ali pa se premetava. Bom zahtevala pregled krvi. To delajo res tako redko...
|
|
|
|
RE: Otrok (1,5) se slabo pocuti, pa vendar... 9.4.2014 19:02:38
|
|
|
|
bskrle
|
Proti bolečinam daš paracetamol. Drugega ni.
|
|
RE: Otrok (1,5) se slabo pocuti, pa vendar... 9.4.2014 22:11:39
|
|
|
|
Sljiva
|
Ampak po čem ti sklepaš, da jo kaj boli? A joka? Pri 1,5 letu res bolj težko kaj pove, ampak če bi jo bolelo, bi najbrž jokala, ne se samo praskala po laskih... Pregled krvi zagotovo ne bi škodil, ja, kar pelji jo..
|
|
|
|
RE: Otrok (1,5) se slabo pocuti, pa vendar... 10.4.2014 9:17:23
|
|
|
|
Balerina
|
Kot so že druge rekle pregled krvi. Kaj pa pije dovolj, ima dovolj tekočine. Moj je tak kadar nič ne pije suha koža deluje utrujen, to je lahko tudi zaradi dehidracije.
|
|
|
| Stran: [1] |
RefluxBalonchyKdaj je pri vašem malčku reflux izvenel?Do dveh mesecev (
47%)
Do šestih mesecev (
20%)
Do desetih mesecev (
6%)
Do enega leta (
6%)
Kasneje (
5%)
Nikoli (
16%)
Število vseh glasov: 591Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!