Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Otroci v vlaku/avtobusu 28.7.2008 23:57:45
|
|
|
|
Sonrisa
|
Zadnjič sem razmišljala, da bi lahko naredili kakšen izlet z vlakom ali pa z avtobusom, samo toliko, da bi otroka videla (28 in 8 mesecev), da se lahko pelješ še s čim drugim in ne samo z avtom. Zdaj pa me zanima, kdaj se otroci lahko vozijo v avtobusu (pa ne mislim na mestne)? Glede na to, da mi ne gremo brez avtosedeža niti 100 m stran, kako je potem z avtobusi? Vsega skupaj bi se peljali največ 10 km, pa še cesta je na našem koncu takšna, da več kot 50 km/h bi se avtobus res težko peljal. Ampak imam vseeno pomisleke. Pa ni potreben noben napad, ker še nismo nikamor šli ...
|
|
|
|
RE: Otroci v vlaku/avtobusu 29.7.2008 0:02:32
|
|
|
|
Lunc_a
|
V avtobusu otroci itak ne sedijo v sedežu.ga imaš v naročju mlajšega,starejši pa sedi zraven
|
|
|
|
RE: Otroci v vlaku/avtobusu 29.7.2008 10:18:12
|
|
|
|
livia
|
Vi kar mirno pejte. Joj, bosta uživala. Na busu nimaš avtosedeža. Tamalega imej v naročju, večji naj sedi zraven, pa z eno roko bodi pripravljena, da ga zadržiš, če bi šofer močno pribremzal. Vlak podobno.
|
|
|
|
RE: Otroci v vlaku/avtobusu 29.7.2008 10:45:37
|
|
|
|
Blejka26
|
ja v avtobusu jih imaš v naročju..no starejši lahko sedi poleg tebe.Mojedve na avtobusu niti nista uživali,sta pa na vlaku toliko bolj-ena je stara 2leti in pol druga pa devet mesecev.Res je meni na vlaku bolj všeč sploh pa če so kupeji..ker otrok lahko skače,po avtobusu pa ne more
|
|
RE: Otroci v vlaku/avtobusu 29.7.2008 12:11:50
|
|
|
|
Naja30
|
Dobra tema. Ravno razmišljam, če bi čez nekaj dni šli z našo 20 mesečnico z vlakom na pot, dolgo 2,5 ure. Malo me je strah, ker je zelo živahna in ne bi rada, da bi vso pot skakala gor in dol. Ne vem, kaj bi delali tako dolgo, ker se hitro naveliča.
|
|
|
|
RE: Otroci v vlaku/avtobusu 29.7.2008 13:22:17
|
|
|
|
lenika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3 Dobra tema. Ravno razmišljam, če bi čez nekaj dni šli z našo 20 mesečnico z vlakom na pot, dolgo 2,5 ure. Malo me je strah, ker je zelo živahna in ne bi rada, da bi vso pot skakala gor in dol. Ne vem, kaj bi delali tako dolgo, ker se hitro naveliča. Jaz bi šla za prvič na kakšno krajšo relacijo.
|
|
|
|
RE: Otroci v vlaku/avtobusu 29.7.2008 13:25:37
|
|
|
|
Blejka26
|
jaz sem šla prvič na dolgo pot gorenjska-štajerska.Vozili smo se 3 ure in je bilo fino.Starejša se niti ni naveličala,ko smo prišli v Maribor je rekla na "na še enga".Mi smo se enkrat v Ljubljani presedli in od Lj.naprej smo imeli vlak z kupeji..res zakon.Sam zase smo bili in res smo se meli fino.
|
|
RE: Otroci v vlaku/avtobusu 29.7.2008 16:33:10
|
|
|
|
mayci
|
Mi smo šli tudi spomladi z našim fantom z vlakom na morje (iz Lj. do Kopra). Vožnja v eno smer je trajala 2,5 ure in mu sploh ni bilo dolgčas.
|
|
RE: Otroci v vlaku/avtobusu 29.7.2008 18:19:13
|
|
|
|
Dadi
|
Tudi mi smo si naredili izlet na Bled z vlakom. Večkrat gremo pa z avtobusom, če gremo iskat avto na servis. V avtobusu ju vednp privežem s pasom, ki je ob sedežu. Tudi če sem imela malega v naročju sva se oba privezala. Pa vsedite se nekam na sredo, ne takoj za šoferjem. Smo se pa lani poleti vozili z vlakom 4 ure v Španji. Dve uri sta prespala, dve sta se pa tako lepo igrala, poslušala glasbo s slušalkami. Samo tam so vlaki malo bolj zrihtani in sodobni kot pri nas, tako da smo imeli mizice, pa TV itd. Pa sta bila stara še ne 2 leti in 3 leta
< Sporočilo je popravil Dadi -- 29.7.2008 18:22:10 >
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?