|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otroci so podoba svojih staršev
9.3.2007 8:39:00   
caillou
Je že katera brala to knjigo ? Kakšna se vam zdi ? Se držite smernic, ki jih narekuje avtorica ?

Meni osebno je knjiga zelo všeč in bi bilo krasno, če bi mi uspevalo. Res pa je, da je teorija čisto nekaj drugega v praksi.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Otroci so podoba svojih staršev
9.3.2007 20:58:28   
Anonimen
Ne še.

Kakšna pa je njena filozofija? Če se ti da napisat....user posted image

(odgovor članu caillou)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.3.2007 22:07:26   
caillou
Resnično se jo splača prebrati.

Je pa ta knjiga napisana po pesmi Dorothy Law Nolte Otroci se naučijo, kar živijo. Nastala je leta 1954 in obšla svet.
Vsako poglavje je namenjeno posameznemu verzu pesmi. Naj izpišem nekaj verzov po poglavjih:
  • Če otroci doživljajo grajanje, se naučijo obsojati
  • Če otroci doživljajo sovražnost, se naučijo nasilnosti
  • Če otroci doživljajo strah, se naučijo biti zaskrbljeni
  • Če otroci doživljajo pomilovanje, se naučijo smiliti samim sebi
  • Če otroci doživljajo zasmehovanje, postanejo zaprti vase
  • Če otroci doživljajo ljubosumje, se naučijo zavisti
  • Če otroci doživljajo sramoto, se naučijo prevzemati krivdo
  • Če otroci doživljajo spodbudo, se naučijo samozavesti
  • .........
  • ......
  • ....
  • Če otroci doživljajo prijateljstvo, se naučijo, da je svet prijeten kraj za življenje (zadnje 19. poglavje)

Baje jo priporočajo tako vzgojiteljem, učiteljem kot staršem pri vzgoji otrok. Ne vem, bomo videli, sem pri 10. poglavju.

Meni je zelo zanimiva in jo priporočam.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.3.2007 10:06:08   
Anonimen
Merci user posted image

(odgovor članu caillou)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
12.3.2007 20:52:01   
Rubin.
Jaz sem brala to knjigo in se strinjam z avtorico. Sej če pogledaš, je vse logično. Moram reč, da se kar držim tega kar je napisano (sem si tudi zadeve natisnila in visijo na steni, v opomin), in moram reč, da gresta (vsaj pri meni) teorija in praksa kar dobro skupaj.

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.4.2007 18:50:01   
Jutra
Imam knjigo doma, prebrala pa sem doslej samo nekaj poglavij.
Ja, je zanimiva knjigauser posted image

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?