Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Otroško kolo s prestavami 26.6.2007 15:58:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, obstaja, sem ga na netu že zasledila. Grem čekirat.
|
|
|
|
RE: Otroško kolo s prestavami 26.6.2007 16:19:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma ne, po trgoinah ji pri nas po mojem ni, samo na Bolhi sem jih zasledila, sem si jih dala pod priljubljene, pa jih zdaj ni več. Je pa tale npr. 17-colski: http://www.bolha.com/oglas2418222
|
|
|
|
RE: Otroško kolo s prestavami 26.6.2007 16:23:07
|
|
|
|
al1*
|
Hvala! Naš je precej mali, zaenkrat mu je ravno prav 12 colsko, drugo leto bi pa verjetno že bil za 16-ko.
|
|
RE: Otroško kolo s prestavami 26.6.2007 16:27:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Koliko je pa star? Sem mislila, da je vsaj že kakšnih 6 let. Drugače naj pa goni, mulc, kaj si bo s prestavami pomagal!!!!
|
|
|
|
RE: Otroško kolo s prestavami 26.6.2007 16:29:29
|
|
|
|
al1*
|
Avgusta bo pet, ampak res veliko kolesari - tudi do 10 km razdalje naredimo brez problemov. In kakšni bregi so s takimi malimi kolesi res napor.
|
|
RE: Otroško kolo s prestavami 26.6.2007 21:43:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: al1* Avgusta bo pet, ampak res veliko kolesari - tudi do 10 km razdalje naredimo brez problemov. In kakšni bregi so s takimi malimi kolesi res napor. Moj je bil marca 5, pa na 16-colskem brez prestav prekolesari brez problema tudi 30 kilometrov (kolesrska pot Radovna, npr.). Mora pa kolo biti LAHKO, na to je treba pa res biti pozoren pri kupovanju.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?