Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Otroškim vozičkom vstop prepovedan!!! 14.9.2005 9:07:29
|
|
|
|
Nia30
|
Naj vam povem o ustanovi, ki je prepovedala vstop staršem z otroškimi vozički. No, ta ustanova je naša OSNOVNA ŠOLA!!! Na včerajšnjem roditeljskem sestanku smo starši prvo- in drugošolčkov izvedeli, da z otroškimi vozički ne smemo v šolo.
Prvi šolski dan so nam povedali, da moramo starši oz. druga odrasla oseba otroka pripeljati v šolo in ga dostaviti učiteljici. Po pouku moramo priti pravočasno v šolo in ga prevzeti od učiteljice. Mamice z dojenčki pa bomo imele malce težje delo, saj bomo morale od zdaj naprej voziček parkirat pred šolo, dojenčka vzeti iz vozička (sploh ni važno a spi al ne, a je zima al je dež) in z njim iti po ta velikega otroka. Zakaj? Ker učitelje višjih razredov to strašansko moti.
Naj povem, da smo letos dobili novo šolo in prva triada ima svoj vhod tako, da se starši ne sprehajamo po celi šolo temveč od vhoda ob steni do vrat razreda. KAJ ZA HUDIČA JIH MOTI OTROŠKI VOZIČEK POSTAVLJEN OB STENI??? Če je že tako, a potem tudi učenci in starši na invalidskem vozičku nimajo vstopa??? Poleg tega smo letos 3 mamice z vozički in od tega samo 2 redno prihajava po otroka z vozičkom.
Divja sem kot ris in vsa zadeva se mi zdi zelo primerna za naslovnico časopisa ali kak POP TV. Za mene je to netolerantnost in nestrpnost.
Pa da bo zgodba popolna - poleg otroških vozičkov bi želeli prepovedati vstop tudi staršem brez otroških vozičkov!!!
Amen.
|
|
|
|
Otroškim vozičkom vstop prepovedan!!! 14.9.2005 9:11:02
|
|
|
|
*maja
|
Mene osebno take stvari blazno razkurijo . Če bi bila jaz na tvojem mestu bi vsekakor celo stvar spravila v medije (tako ali pa drugače). Kaj se pa grejo da postavljajo taka pravila .
|
|
|
|
Otroškim vozičkom vstop prepovedan!!! 14.9.2005 9:12:15
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Skupaj stopte in se pritožite...če ne gre drugače pejte na ministrstvo za šolstvo. Tam bodo pa menda kaj ukrenili.
|
|
|
|
Otroškim vozičkom vstop prepovedan!!! 14.9.2005 9:15:01
|
|
|
|
soncece24
|
jaz bi najprej šla do ravnateljice in ji povedala svoje, da jaz že ne bom puščala vozička zunaj, ker so se oni tak spomnili. Poskusi se najprej na šoli pobunit, če pa ne bo pomagalo pa res na ministrstvo al pa kr v medije...
veliko sreče
|
|
|
|
Otroškim vozičkom vstop prepovedan!!! 14.9.2005 9:15:24
|
|
|
|
india
|
Kje pa je ta šola? Pri nas ti še pomagajo voziček po stopnicah pri vhodu nest! Definitivno bi jaz dala to v medije in tudi na ministrstvu bi me poslušali!
|
|
|
|
Otroškim vozičkom vstop prepovedan!!! 14.9.2005 9:22:20
|
|
|
|
Nia30
|
Ups, šele zdaj sem vidla, da je tema že prvič prijela (me je ven vrglo in sem mislila, da ni šlo)
Danes sem nameravala do ravnatelja, pa ga ni bilo. Jezimo se vsi starši in jaz bi rade volje šla naprej. Pol pa sem malo razmislila in ugotovila, da lahko vse skupaj slabo vpliva na moja otroka - da ju ne bojo pol meli na piki. Čeprav mi pa miru tud ne da in mislim, da bi bilo potrebno ukrepat.
|
|
|
|
Otroškim vozičkom vstop prepovedan!!! 14.9.2005 10:14:41
|
|
|
|
Dadi
|
Ti kar hodi noter v šolo z vozičkom...pa ne brigaj se za te bedne fore...razen če kakšen varnostnik ne teži.
|
|
|
|
Otroškim vozičkom vstop prepovedan!!! 14.9.2005 10:19:35
|
|
|
|
piščanc
|
kva si pa dovolijo!!!
mislim, da je čas za obisk ravnateljice in ji dati en pljusk vode v faco!!!!
groza, kakšna netolerantnost in neobzirnost
|
|
|
|
Otroškim vozičkom vstop prepovedan!!! 14.9.2005 10:19:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, jaz bi tudi šla kar z vozičkom noter, kaj se pa grejo! A to imajo eno vplivno čistilko ali kaj! Pa piši ministru, takoj! V šolo ni treba nič hodit k ravnatelju, ti samo ministru piđši, kaj se dogaja.
|
|
|
|
Otroškim vozičkom vstop prepovedan!!! 14.9.2005 10:20:47
|
|
|
|
piščanc
|
aja, kaj ti pa lahko naredijo, če greš vseeno z vozičkom po otroka??
|
|
|
|
Otroškim vozičkom vstop prepovedan!!! 14.9.2005 10:33:11
|
|
|
|
Busybee
|
Tega ti po mojem ne morejo prepovedati, saj je to ene vrste diskriminacija. V katerem kraju pa je to?
Tu pri nas v Mengšu morajo prvošolčki po stopnicah, tako da je dostop z vozičkom tako ali tako čisto nemogoč - razen, če imajo še kak skrivni vhod.
Naredi se francoza in pojdi z vozičkom noter!!! Kaj ti pa morejo, a te bodo policiji prijavili?
LP, Busybee
|
|
|
|
Otroškim vozičkom vstop prepovedan!!! 14.9.2005 11:41:23
|
|
|
|
puncica
|
Ma KATASTROFA to je pa res sam za v cajtnge pa na poptv, mogoče kaka mamica pokliče na tv al pa napiše na kak cajtng, ma ne morem verjet, kako na kakšni podlagi si to lahko dovolijo, mislim, tu mač res
|
|
|
|
Otroškim vozičkom vstop prepovedan!!! 14.9.2005 11:42:50
|
|
|
|
puncica
|
Ej sej lahko v pišete tud anonimno pa noben ne bo vedel kdo se je zbunil. pa itak jaz bi šla z vozičkom noter, al pa policijo poklicala na kakšni podlagi lahko dajo gor prepovedano z vozički mater
|
|
|
|
Otroškim vozičkom vstop prepovedan!!! 14.9.2005 12:00:15
|
|
|
|
sezam
|
So pa face. Ti kar pojdi z vozičkom not. Če te bodo pa ven vrgel, jim pa POP TV pošlji na vrata.
|
|
|
|
Otroškim vozičkom vstop prepovedan!!! 14.9.2005 12:28:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, in kaj bo POP TV naredil? Brez veze, mediji pa tud ne morjo vsega rešvat. Lepa beseda lepo mesto najde. Najprej se pogovori na prvi stopnji.
Pa kaj je tako težko otroka vzet ven in podrugega otroka? Ne vem no, meni se ne zdi, ali pa sem samo jaz spet itak čudna.
|
|
|
|
Otroškim vozičkom vstop prepovedan!!! 14.9.2005 12:37:14
|
|
|
|
Blink1
|
Meni se tudi čudno zdi.
Mene defenitivno ne bi motilo, če bi kakšna mamica prišla z dojenčkom...naprotno...po moje bi jaz kar malce zamudila k uri, ko bi občudovala dojenčka . Ne vem kakšne ljudi motijo vozički (in s tem tudi mali otroci)...defenitivno pa taki ljudje ne bi smeli biti pedagogi.
no...na naši šolo bi pa z vozičkom zelo težko prišla do razreda, ker je en kup stopnic. Bi pa bila po moje učiteljica tako prijazna, da bi ti tvojega otroka pripeljala nasproti. Jaz bi ga.
Pomenite se z ravnateljem.
Lp
|
|
|
|
Otroškim vozičkom vstop prepovedan!!! 14.9.2005 12:43:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Al bina, pa ne moreš pustiti vozička zunaj, če naprimer dežuje. Tudi če imaš pregrinjalo čez voziček, se ta in pa tudi otrok ob dvigovanju zmočita. Ali pa če imaš še zelo majhnega otroka, ki ga spečega pač res ne moreš vzeti ven, če je mraz. Pa tudi če je večji. Če spi, ni dobro, da ga budiš. Zna biti cel kraval. Pa starejšemu, ki je star recimo 6 let ali pa sploh še toliko ne, tudi kaj pomagaš, mu neseš torbo ali kaj pospraviš vanjo. Tega tudi ne moreš narediti z otrokom v naročju. Pa gotovo so še stvari, ki se jih zdajle ne spomnim.
|
|
|
|
Otroškim vozičkom vstop prepovedan!!! 14.9.2005 12:43:40
|
|
|
|
ZARA
|
In prav vozički motijo ŽENSKE, pazi ti to zdej...ne morš verjet...mrhe netolerantne!
Joj, ja itak bi šla prvo do ravnatelj - a/ice
|
|
|
|
Otroškim vozičkom vstop prepovedan!!! 14.9.2005 12:44:32
|
|
|
|
bskrle
|
uF, tole je pa obup!
Jaz bi ignorirala zadevo.
Sporoci, kako se bo stvar odvijala.
|
|
|
|
Otroškim vozičkom vstop prepovedan!!! 14.9.2005 13:50:19
|
|
|
|
mala maja
|
Ufff pr nas bi se že kregal in nebi bili tiho.
Ti kr pejd not z vozičkom, kva jih briga. Če pa mene vprašaš pa tud kakšno pismo ravnatelju nbi bilo odveč pa magar res anonimno. z tako šolo
|
|
|
|
Otroškim vozičkom vstop prepovedan!!! 14.9.2005 13:50:19
|
|
|
|
Anonimen
|
S policijo sicer ne boš nič dosegla, ker zadeva stvar šolskega pravilnika in ravnateljica se lahko mimogrede spomni in vanj zapiše omenjeno, razlog pa je lahko npr. čiščenje blatnih prog, ki jih za seboj pušča voziček ali kaj podobnega.
Večkrat berem take in drugačne pritožbe staršev in ponavadi se gre res za neumnosti ampak tole je pa res pretirano. Ker vem, da sama ne boš dosegla ničesar, napiši protestno pismo, v katerem zagrozi, da boš stvar dala v javnost, vanj pa se podpišite vse mamice z vozički in tisti starši, ki so pripravljeni z vami simpatizirati.
Stvar lahko spraviš tudi na Svet staršev, predstavnik staršev pa na Svet šole.
To res ni ničemur podobno!!!
|
|
|
|
Otroškim vozičkom vstop prepovedan!!! 14.9.2005 14:49:09
|
|
|
|
Nia30
|
Gre se za princip. Če si lahko to zmisli vodstvo OŠ, pol lahko tud Špar al pa Mercator al pa BTC reče, da z vozički pa ne smeš not. Ma brez veze.
Razumem učitelje na predmetni stopnji, da niso navajeni otrok do 10. leta in niso navajeni, da starši pripeljejo in odpeljejo otroke. To je za njih letos prvič. Ampak tudi razredna stopnja ni navajena na njih. Vsi se moramo prilagajat. Ne pa, da zdej, če se že vseh staršev ne morejo znebit, se bojo pa vsaj otroških vozičkov. Pa ne bi nič rekla, če bi za to obstajal kak tehten razlog, npr. premalo prostora, al pa da je pod nov in voziček pušča sledi,...In če bi kdo pristopil k meni in rekel "a bi lahko prosim voziček puščali zunaj ker...." Ni problema, ga pa bom. Ne pa na tak način.
Bah. Še vedno sem besna.
|
|
|
|
Otroškim vozičkom vstop prepovedan!!! 14.9.2005 14:50:48
|
|
|
|
Nia30
|
Aja, s starši smo se zmenli, da bo zadeva šla na Svet staršev. Tako da se meni osebno ne bo potrebno izpostavljat.
|
|
|
|
Otroškim vozičkom vstop prepovedan!!! 15.9.2005 6:45:10
|
|
|
|
Lunca1
|
Pustijo naj vas vsaj v šolo, če že ne do učilnice. So pa tudi čudni.
|
|
|
|
Otroškim vozičkom vstop prepovedan!!! 15.9.2005 6:46:27
|
|
|
|
Lunca1
|
Zakaj pa učiteljice ne pripeljejo otrok do garderobe, kjer bi jih lahko prevzeli starši?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?