Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Otroški zobozdravnik v CE 11.4.2007 6:26:13
|
|
|
|
skuštrana
|
Janeja, našo Lizo je dr. Škapinova vzela brez problema. To je bilo sicer lani ampak probaj vseeno. Jaz sem bila malo "tečna" pa je šlo. Si me pa spomnila, da moram jaz tudo Lizo naročit
|
|
RE: Otroški zobozdravnik v CE 11.4.2007 8:01:38
|
|
|
|
Gordana-3
|
sedaj je namesto škapinove ena druga, mlajša, naročajo brez problema. v tisti sobi je, kot je bila prej škapinova. ti kar pokliči in se naroči, čakaš kakšen teden in že prideš na vrsto.
|
|
|
|
RE: Otroški zobozdravnik v CE 11.4.2007 8:06:24
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Hojla! Nas so pa kr v zdravstvenem domu v Štorah pri letu in pol naročili. Sva dobila listek z datumom in uro - sva pa pri dr. Cvikl Vilmi, v zdravstvenem v Celju! Evo ti telefon, če jo boš naročila. 03/54-34-337, v sobi št. 8. Po moje ne bo problemov.
|
|
RE: Otroški zobozdravnik v CE 11.4.2007 22:43:46
|
|
|
|
Janeja
|
Hvala! Bom najprej res poklicala k dr. Škapinovi, ker je bila res super. Drugače pa ostale ... Skuštrana, a maš telefonsko kje pri roki, ker je sigurno nimam več. Prosiiiim
|
|
|
|
RE: Otroški zobozdravnik v CE 13.4.2007 8:44:29
|
|
|
|
skuštrana
|
5434338, naročajo pa vsak dan od 12.30 do 13.30 ure
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostemIgre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?