|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otroški zobozdravnik na Ptuju
28.3.2012 13:11:04   
vanilla
Naša bo kmalu stara 3 leta in bi rada poiskala otroškega zobozdravnika na Ptuju za 1. pregled. Na sistematskem nas niso nič napotili pa še pozabila sem vprašati.
Ne poznam pa niti enega.
Ali mi lahko katera priporoči kakšnega, ki še sprejema nove in da je dober, pa da se ne čaka v čakalnici celo večnost.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Otroški zobozdravnik na Ptuju
29.3.2012 10:43:34   
little*miss
v Platani imaš zobozdravnico, nam je zaenkrat samo zobke gledala, ampak mi deluje prijazna. Pozabila sem, kako se piše user posted image , imam pa njeno telefonsko 02/779-23-11. Naročeni smo na uro, čakali pa smo mogoče 10 minut. Lep dan :)

*Tia - 27.8.2009*

*Jan - 8.2.2011*

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.3.2012 15:36:14   
lana38
V Platani dela dr. Majda Zorko. Tudi jaz sem zelo zadovoljna z njo. Imam jo za oba otroka.
LP

lana38

(odgovor članu little*miss)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.3.2012 16:41:31   
mamica 2008
pri agisi je dr.toplak,super zenska,mi smo super zadovoljni,pa je zacel mali hodit k njej takoj po 1.letu.prijazna je full do otroka,nas rad gre tja.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.3.2012 19:29:25   
vanilla
Hvala punce!!! Super ste mi pomagale!

Bom poklicala!

(odgovor članu mamica 2008)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Počnite to, da se bo vsak vaš otrok počuti...
S temi preprostimi, a učinkovitimi načini boste zagotovili, da se bo vaš otrok (oziroma vsi vaši otroci) počutil nekaj p...
Okrasitev za noč čarovnic: 9 idej
Približuje se noč čarovnic, zato smo za vas pripravili devet idej, kako lahko izdelate strašljive okraske z vašimi najml...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.