|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otroški zobozdravnik
18.9.2006 14:29:16   
pipi
Ojla,

mene zanima kje v Ljubljani je kakšen dober zobozdravnik oz. zobozdravnica za 3-letnika. Hvala za odgovore.

Lp.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Otroški zobozdravnik
18.9.2006 14:36:14   
Mina1
ZD ŠIŠKA; dr. Rahne (telefonske žal nimam pri sebi). Je krasna zobozdravnica.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu pipi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.9.2006 14:40:17   
Katja6
Moram napisat: v Kranju je na zobni polikliniki Irena Vidic spec. pedontolog (04) 2082-405. SUPER JE!

Mene je tko skrbel kako bo 2,5 letnica prestala plombiranje....sedaj hodiva že eno leto, pa ne da bi imela tko zelo boge zobke. V štirkah zgoraj je imela luknjici, sicer ima lepe. Ampak vse zobke, ki imajo večjo vdolbinico že tko ji je zalila, da se lažje čistijo...

Tamala komaj čaka, da greva tja, usta drži odprta tako, da sem prav ponosna nanjo. Res. Pomoje se nikoli ne bo bala zobarja.

(odgovor članu pipi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.9.2006 14:46:09   
pipi
Hvala, ampak smo tudi mi hodili k njej, potem smo pa parkrat prestavili zaradi bolezni, nas je pa odpravila, ker ima ona samo otroke do 3. leta, ampak hvala vseeno. Drugače je pa res super.

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.9.2006 14:46:55   
nataša k
Pozdravljene.
Mene pa zanima, kdaj ste s svojimi malčki prvič obiskali zobozdravnika. Midva ga še nisva, pa bi verjetno že morala. Zato še podvprašanje: katerega iz MB ali okolice priporočate?
Hvala za odgovor in LP, Nataša

(odgovor članu Katja6)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.9.2006 14:51:48   
pipi
Mi smo bili prvič pri zobozdravniku, ko ni bil še eno leto star. Pravzaprav se ne spomnim, če je imel sploh kakšen zob. Malo so mu pogledali zobke, no dlesni, pa razložili kako se skrbi za njih. Dobili smo pa vabilo na dom.

Lp.

(odgovor članu nataša k)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.9.2006 15:01:23   
nataša k
A prav vabilo? Zanimivo. No, naš Leon ima sicer lepe zobke, pa v vrtcu so imeli že pregled. Bom pa čimprej šla z njim k zobozdravniku, ker vidim, da že mooočnooo zamujava, glede na to, da ste vi bili že pred prvim letom user posted image .

(odgovor članu pipi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.9.2006 12:15:47   
pipi
Dobili smo dopisnico z datumom in izbrano zobozdravnico.

(odgovor članu nataša k)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?